Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky82 Moni imi pare tare rau... nici nu stiu ce sa iti spun. Sunt alaturi de tine, sper sa iti revi repede. In curand ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
merci mult Miky
eu sunt mai ok, ca am fot precauta
sotul meu e cazut tare
cica m-a si visat toata noaptea ca mi se pozitiva testul....
a fost f dezamagit
in februarie vreau sa fac laparo'
auzi tu in ce zi ai facut laparo'?
ai prin ovulatia in luna aia? merge si inseminare in luna respectiva?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
nouasnrs spune:
Neata fetelor. Imi pare rau Moni.![]()
![]()
Si eu sunt in ziua 6 dupa inseminare si nu am simptome deloc. Asta e ce-o vrea Dumnezeu,
MeAlex spune:
La mine nu intarzia, venea peste Utrogestan. Il intrerupi?
6 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru
sanatos!
gabyv spune:
Buna dimi
Moni, nu te descuraja, te inteleg perfect, dar ce ai putea face mai mult? Oricum sansele sa ramai cu inseminare sunt de 10%, deci nu e chiar mult.
La mine s-au incurcat treburile cu dosarul meu medical si aparent nu cred ca o sa mai pot face IA in ian, inca mai sper ca se rezolva, dar toate se misca asa greu inainte de Sarbatori.
O duminica frumoasa va doresc.
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex La mine nu intarzia, venea peste Utrogestan. Il intrerupi? 6 saptamani si o zi_ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru sanatos! |
pai si venea in ziua in catre trebuiia? fara sa intarzie deloc? chiar cu utrogestan?
da nu mai pun disweara
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Da, Moni, venea cand trebuia. Si aveam si un spotting lung de 4-5 zile.
Nouasnrs, este prima oara cand fac Clexane in sarcina. Am aflat de trombofilie dupa a 2-a sarcina pierduta.
6 saptamani si o zi
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru
sanatos!
nouasnrs spune:
Si eu am facut pana acum 2 inseminari, asta e a treia dar e prima la care fac clexane de 0.4 din prima zi de inseminare. Nici eu nu am stiut de ele pana acum.
MeAlex spune:
Nouasnrs, ce mutatii ai? Si eu sunt de parere ca la stimulare trebuie facut Clexane preventiv oricum.
6 saptamani si o zi
_
pentru
sanatos!