INSEMINARE 84

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xoxojojo

Miky si eu tot ziua 12 sunt, pana azi nu am simtit nimc. Insa azi, dupa amiaza, am avut 2 pete maro si dureri de spate si ovare....m am speriat putin, insa sper sa fie totusi altceva. Credeam ca imi vine CM, insa era putin cam devreme...normal trebuie sa vina pe 22. Nu stiu exact ce a fost...fetele, .daca stie cineva....poate ma lumineaza si pe mine...

Nu vreau sa iti dau false sperante ,dar mie asa mi sa intimplat am avut citeva pete maroni ,dureri de mijloc ,eram sigura ca imi va veni ,dar surpriza ,eram insarcinata,poate fi asa zisa "insemnare",multa bafta iti doresc ,nu stiu eu presimt ca vi cu o veste buna!
Imi pare rau de cele doua teste negative

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxojojo spune:

Merci mult de raspuns, sper si eu sa fie asa, Doame ajuta, mai am doua zile si sunt atat de nerabdatoare sa aflu raspunsul. Sper din tot sufletul sa fie bine, azi deja imi venea sa plang....oricum ma tot verific din sfert in sfert de ora, sa vad vine, nu vine....stau asa cu teama ca imi cine CM....Doamne ce greu este cu asteptarea asta...incredibil....Doame ajuta cu cati mai multi bebeiiiiiiiiii pentru toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Monique,
A cata zi de la inseminare ar fi astazi? As fi putut sa jur ca nu sunt mai mult de 12 zile , ceea ce ar fi insemnat mult prea devreme testarea.. dar daca gresesc.. imi pare sincer rau ca nu a fost sa fie de data asta ! Te rog sa fii puternica si sa continui iar cat de curand Doamne Doamne isi va intoarce fata si spre tine!!

17 weeks +

'neata fetele
pai azi am 16 zile (fara sa calculez data de 04.12.2011 - ziua cand a fost inseminarea). deci incepand de pe 05.12. - azi am 16 zile. Duminica, cand m-am testat, aveam 14 zile

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:

Miky si eu tot ziua 12 sunt, pana azi nu am simtit nimc. Insa azi, dupa amiaza, am avut 2 pete maro si dureri de spate si ovare....m am speriat putin, insa sper sa fie totusi altceva. Credeam ca imi vine CM, insa era putin cam devreme...normal trebuie sa vina pe 22. Nu stiu exact ce a fost...fetele, .daca stie cineva....poate ma lumineaza si pe mine...

Implantarea Xoxo!!!!
asta e
eu zic sa incepi sa te bucuri

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:

Am uitat sa te intreb.. laparascopia pentru ce anume trebuie sa o faci?

17 weeks +

Am trompele intortocheate si dr. mi-a zis ca s-ar putea sa am aderente la suciturile alea.....
si trebuie verificat si sper ca si trompele indreptate, luate la ciocan

Mergi la inceput

Citat:

17 weeks +

Am trompele intortocheate si dr. mi-a zis ca s-ar putea sa am aderente la suciturile alea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:

Merci mult de raspuns, sper si eu sa fie asa, Doame ajuta, mai am doua zile si sunt atat de nerabdatoare sa aflu raspunsul. Sper din tot sufletul sa fie bine, azi deja imi venea sa plang....oricum ma tot verific din sfert in sfert de ora, sa vad vine, nu vine....stau asa cu teama ca imi cine CM....Doamne ce greu este cu asteptarea asta...incredibil....Doame ajuta cu cati mai multi bebeiiiiiiiiii pentru toate fetele...

Cum a zis si Angelica cred ca e semn bun , mai ales ca nu ai mai avut de atunci, sper sa fie ..... asa este asteptarea asta e urata rau de tot.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

17 weeks +

Ce tare Moni , m-ai facut sa rad.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Xoxojojo, fa si tu un test, poate ne clatim si noi ochii :)) Mie testul facut acasa mi-a aratat linia de sarcina (era pala, dar era) in z 13 de la IA, si a fost facut la pranz, nu dimineata.
Doamne ajuta!

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 15s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Fetelor, va rog sa-mi spuneti daca v-ati confruntat cu asa ceva: dureri de ovare, ziua a 4-a si a 5-a de la IA.S-au mai potolit cat am stat in pat la caldura.E posibil sa fi racit, asa-i?.
Ce sa ma fac? Azi n-am mers la serviciu.

Mergi la inceput