INSEMINARE 84

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Neata.
Eu sunt ziua a 7a si tot nimic, dar mi-am ptomis mie de ieri ca nu mai caut simptome pana la test, sper sa reusesc. Sunt la servici e aglomeratie mare pe aici si ma bucur ca asa trece timpul mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna dimineata,
Monique, nu vrei sa repeti testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Ce liniste e pe aici :( Nu se mai testeaza nimeni, nu mai are nimeni simptome nimic.... Sau sunteti la smotru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Noua eu sunt la munca, smotru ma asteapta acasa cand o sa ajung plus ca mai trebuie sa fac si ceva de mancare.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Buna dimineata,
Monique, nu vrei sa repeti testul?

sunt asa de patita ca sunt convinsa ca va fi la fel rezultatul
acum doar astept sa vina ciclonul ca sa imi vad de ale mele mai departe
sa o iau de la capat, sa fac laparo' si apoi BEBEEEEEEEEEE!!!!!!!

si mai e ceva - asa am o stare de nervi cand fac teste si nu apar 2 liniute incat imi stric si farama de buna dispozitie pe care mi-am cladit-o de ieri pana azi

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Monique, a cata IA e asta daca zici ca esti patita?
Sa stii ca laparo nu e grea deloc si multe fete au ramas gravidute dupa operatie.

Fetelor, mi-e teama ca am racit of, si m-am ferit, da se pare ca-s prea sensibila la frig.Imi simt ovarele f. umflate +intepaturi si azi e abia a 4-a zi de la IA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinutapop

Monique, a cata IA e asta daca zici ca esti patita?
Sa stii ca laparo nu e grea deloc si multe fete au ramas gravidute dupa operatie.

Fetelor, mi-e teama ca am racit of, si m-am ferit, da se pare ca-s prea sensibila la frig.Imi simt ovarele f. umflate +intepaturi si azi e abia a 4-a zi de la IA...

sunt patita cu testele de sarcina
sunt la prima IA

pai o sa fac laparo...cred ca asta e secretul

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxojojo spune:

Miky si eu tot ziua 12 sunt, pana azi nu am simtit nimc. Insa azi, dupa amiaza, am avut 2 pete maro si dureri de spate si ovare....m am speriat putin, insa sper sa fie totusi altceva. Credeam ca imi vine CM, insa era putin cam devreme...normal trebuie sa vina pe 22. Nu stiu exact ce a fost...fetele, .daca stie cineva....poate ma lumineaza si pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Monique,
A cata zi de la inseminare ar fi astazi? As fi putut sa jur ca nu sunt mai mult de 12 zile , ceea ce ar fi insemnat mult prea devreme testarea.. dar daca gresesc.. imi pare sincer rau ca nu a fost sa fie de data asta ! Te rog sa fii puternica si sa continui iar cat de curand Doamne Doamne isi va intoarce fata si spre tine!!

17 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Am uitat sa te intreb.. laparascopia pentru ce anume trebuie sa o faci?

17 weeks +

Mergi la inceput