INSEMINARE 84
Raspunsuri - Pagina 7
nouasnrs spune:
Ok merci mult. Imi pare rau dar trebuie sa plec am programare la coafor la 13.00 pup si ne vedem maine pe la 11.30 cand ajung la sv.
evaioanna spune:
Dana, multumesc pentru raspuns.
Monique, cand ai testarea?
Alex34, imi pare rau pt testul negativ. Nu inteleg cum adica ICSI nu e acelasi lucru cu FIV. Cum se injecteaza spermatozoidul in ovocit daca nu in afara corpului uman?
Eu am renuntat la a ma mai chinui sa raman natural si o sa incep incet-incet sa imi adun actele pt FIV de la stat.
Bafta sa va reuseasca inseminarile fetelor, sa aveti parte de Sarbatori de neuitat!
Alex34 spune:
Da, fecundarea se face in laborator, dar nu e acelasi lucru, nu se cultiva embrionul, se face transferul in ziua 3, iar prinderea lui pe peretele uterului se face natural, de-aia si diferentele de pret fata de FIV-ul clasic.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex34 Buna fetelor, am lipsit saptamana asta de pe forum pt ca am fost plecata la Baile Felix. M-am pus acum la curent cu noutatile de aici. Eu nu m-am intors cu vesti bune,...o singura linie pe test, asta e mergem inainte Moni, azi ar fi 2 saptamani la tine, nu ai facut testul, hai macar tu cu vesti bune :) Eu m-am hotarat sa nu mai incerc IA, voi incerca ICSI Stie cineva care e diferenta intre ICSI si PICSI? La descrierea procedurii spune ca la PICSI se face in plus selectia spermatozoizilor, ceea ce eu in acest context nu inteleg. Ca sa injectezi un spermatozoid in ovocit (ICSI) tot trebuie sa il selectezi, nu?:), deci e clar ca nu se refera la asta,...ce vor sa zica prin selectie? Intre ICSI si PICSI e o diferenta de 200 lei, deci trebuie sa fie ceva in plus care mie imi scapa. In cadrul acestei proceduri sau a oricarei alte proceduri de reproducere asistata a facut careva din voi eclozarea asistata a embrionului? Daca da, cu ce procedeu? Noua, am inteles ca testul ar fi pe 26, cauta tu draguta un test cu sensibilitate mai mare, si fa-l in 24, da-ne si noua o veste buna in Ajun:) Pupici la toata lumea si bine v-am regasit |
salutare fetele
din pacate si eu tot o liniuta am la test...
asta e....
ce e ICSI mai exact?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
acum am inteles ce e ICSI
ati explicat voi dupa
interesant....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
nouasnrs spune:
Buna
eu nu am vazut nicaieri scris pretul la ICSI separat, eu am vazut scris doar FIV cu ICSI. Ar fi bine sa existe ceva pana la FIV.
Sunt in ziua a 6a si nu mai am rabdare, e cumplit sa astepti asa. Cauti simptome, orice si cel putin eu una le caut degeaba ca nici nu stiu ce simptome ar trebui sa am
Mutatia MTHFR 1298A>C - homozigota, Mutatia 675 4G si 844G in gena PAI - heterozigote
Uter retrovers
dankutza spune:
Noua faptul ca nu ai nici un simptom, nu inseamna neaparat ca nu esti gravi. La fel ca atunci cand ai cate un simptom mic si totusi nu esti. Medicamentele hormonale, te pot pacali. P emine m-au pacalit. Avem apropae toata simptomatolgia unei gravidute, si ... bleah... nu eram. Atunci sa vezi dezamagire si perna infundata de lacrimi.
A spus cineva pe aici, dar nu mai tin minte cine , poate Alex, ca orice chestie afecteaza spermograma. MARE DREPTATE A AVUT! L-am trimis pe sot sa-si faca spermograma, pt ca se mai facuse o luna de tratament. Era racit si nu a vrut sa se duca. Insa eu am vrut sa verific teoria. Din 16 mil luna trecuta, a ajuns la 8 mil luna asta. Concluzia: si o banala raceala poate afecta rau spermograma.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Noua faptul ca nu ai nici un simptom, nu inseamna neaparat ca nu esti gravi. La fel ca atunci cand ai cate un simptom mic si totusi nu esti. Medicamentele hormonale, te pot pacali. P emine m-au pacalit. Avem apropae toata simptomatolgia unei gravidute, si ... bleah... nu eram. Atunci sa vezi dezamagire si perna infundata de lacrimi. A spus cineva pe aici, dar nu mai tin minte cine , poate Alex, ca orice chestie afecteaza spermograma. MARE DREPTATE A AVUT! L-am trimis pe sot sa-si faca spermograma, pt ca se mai facuse o luna de tratament. Era racit si nu a vrut sa se duca. Insa eu am vrut sa verific teoria. Din 16 mil luna trecuta, a ajuns la 8 mil luna asta. Concluzia: si o banala raceala poate afecta rau spermograma. |
nush' daca a mai zis cineva dar eu sigur am zis
mi-a zis dr.
Andra_C spune:
Alex, Moni, imi pare rau pentru testele negative
Cuvintele sunt de prisos...
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si cu bb2 15s +
miky82 spune:
Ce fac fetele?
Eu ziua 12 si nici o durere, sanii sunt durerosi dar parca nu la fel ca acum 2 zile.
Va pe toate
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi