INSEMINARE 84

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

Scuze Adi nu am fost atenta! Daca nu apare aglutinarea poti cere testul MAR si Spermocultura si vei afla daca sunt sau nu prezenti! Costa ceva- 200 la Medlife. Sa dea Dumnezeu sa iasa bine! Te rog nu amana aceasta analiza! e un factor important! Bafta iti doresc!

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG)(dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN IANUARIE-DR ALBU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

DANA faci fiv in ianuarie si eu tot in ianuarie pe 23 am punctia si 25 embriotransferul !Poate ma lamuresti si pe mine ..........ce inseamna MAR ............?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ony27 spune:

Multumesc pt raspunsuri. Tu cand ai facut inseminarea? Intreb pentru a-mi da seama cat de actuale sunt preturile.
Si eu m-am gandit la 500-600 ron pt amandoua (dr +biolog). Ma gandeam chiar sa intreb pe dr.
Am auzit ca spitalul cf2 e ingrozitor dar fiind pacienta dnei dr Mihalache...nu am de ales. La cabinetul privat sau in alta parte nu face inseminari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ony27 spune:

Multumesc pt raspunsuri.
Monique tu cand ai facut inseminarea? Intreb pentru a-mi da seama cat de actuale sunt preturile.
Si eu m-am gandit la 500-600 ron pt amandoua (dr +biolog). Ma gandeam chiar sa o intreb pe dr.
Am auzit ca spitalul cf2 e ingrozitor dar fiind pacienta dnei dr Mihalache...nu am de ales. La cabinetul privat sau in alta parte nu face inseminari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Adi, multumesc!
Miky,mai rezisti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Buna seara,

Adinuta, sa fie intr-un ceas bun inseminarea!

Tuturor celorlalte care apropie de testare, multa bafta!

Dana, sotul meu are 3 spermograme dar nu are si analiza anticorpilor facuta (o am eu facuta din sange si a iesit incert - o valoare de 61 unitati, in situatia in care pana in 60 e negativ, intre 60 si 65 incert si peste 65 pozitiv). Te rog frumos spune-mi un lucru: e adevarat ca prezenta anticorpilor in sperma are legatura cu aglutinarea spermatozoizilor? De ex la sotul meu ei nu erau aglutinati (sau cum s-o zice :) ) . Sau exista alt indicator din spermograma care da de banuit ca ar putea fi prezenti anticorpii? Multumesc!

hmmmm
sotul meu ii avea aglutinati
si de aia i-a dat tratament

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ony27

Multumesc pt raspunsuri. Tu cand ai facut inseminarea? Intreb pentru a-mi da seama cat de actuale sunt preturile.
Si eu m-am gandit la 500-600 ron pt amandoua (dr +biolog). Ma gandeam chiar sa intreb pe dr.

Gena MTHFR mutatie C677T heterozigot si A1298C heterozigot (heterozigotie compusa)
1 sarcina oprita in evolutie la 7 s
Tratament: Aspenter, Femibion 1, Q10, Omega 3+vitE
Momentan stimulare ovariana cu Menopur pt inseminare

daca la mine te referi, eu akm facut inseminarea acum 2 saptamani
dar la Elias in final

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex34 spune:

Buna fetelor, am lipsit saptamana asta de pe forum pt ca am fost plecata la Baile Felix.
M-am pus acum la curent cu noutatile de aici.
Eu nu m-am intors cu vesti bune,...o singura linie pe test, asta e mergem inainte
Moni, azi ar fi 2 saptamani la tine, nu ai facut testul, hai macar tu cu vesti bune :)
Eu m-am hotarat sa nu mai incerc IA, voi incerca ICSI
Stie cineva care e diferenta intre ICSI si PICSI? La descrierea procedurii spune ca la PICSI se face in plus selectia spermatozoizilor, ceea ce eu in acest context nu inteleg. Ca sa injectezi un spermatozoid in ovocit (ICSI) tot trebuie sa il selectezi, nu?:), deci e clar ca nu se refera la asta,...ce vor sa zica prin selectie?
Intre ICSI si PICSI e o diferenta de 200 lei, deci trebuie sa fie ceva in plus care mie imi scapa.
In cadrul acestei proceduri sau a oricarei alte proceduri de reproducere asistata a facut careva din voi eclozarea asistata a embrionului? Daca da, cu ce procedeu?
Noua, am inteles ca testul ar fi pe 26, cauta tu draguta un test cu sensibilitate mai mare, si fa-l in 24, da-ne si noua o veste buna in Ajun:)
Pupici la toata lumea si bine v-am regasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Neata Alex bine ai venit Mi-ai lipsit. Sa te auda Dumnezeu cu liniutele dar ... nu prea cred e ziua a 6a si nu am nici un simptom, nimic. Pana ieri m-au mai jenat ovarele, dar de ieri nimic..., nici sani, nici spate, nimic.

ICSI se face cu FIV nu? Adica dupa inseminare nu mai exista alte proceduri decat FIV care e tare scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex34 spune:

Nu, ICSI nu e FIV si preturile sunt fff diferite, ICSI e practic injectarea spermatozoidului in ovocit prin manipulare si reintroducerea lui in ziua 3.
La clinica de reproducere umana din Sg de Mures costa 1290 lei si PICSI 1500 cu recoltarea spermei prin ejaculare si 200 lei in plus cu recoltare prin punctie direct din testicole.Eclozarea asistata a emrionului e 650 si e optionala dar practic dubleaza sansele. Nu stiu la voi cam care sunt preturile, dar aici intre ICSI si FIV e o diferenta de la cer la pamant

Mergi la inceput