INSEMINARE 84
Raspunsuri - Pagina 5
adinutapop spune:
Fetelor, gata, sunt inseminata.
sa fie bine pt.toate.
Mie asa mi-a spus dr., sa am vezica plina. Mi-a fost cam greu, dar a trecut.
Miky, Noua,Monique, va tin pumnii, sa veniti cu vesti bune!
Andra_C spune:
Ony, incearca la o clinica particulara, nu te costa atat, pe mine m-a costat 600 ron, am auzit numai de rau de cf2, plus ca finutul meu a luat ceva de acolo cand s-a nascut si 10 zile a vomitat ceva verde si nu se hranea (si mai multi nou nascuti au patit la fel acolo). Este plin de infectii spitalul ala.
Dana, ce valoare aveau antispermaticii sotului?
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si cu bb2 15s +
Andra_C spune:
Adinuta, fac galerie pentru II!!! Doamne ajuta!
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinutapop Fetelor, gata, sunt inseminata. sa fie bine pt.toate. Mie asa mi-a spus dr., sa am vezica plina. Mi-a fost cam greu, dar a trecut. Miky, Noua,Monique, va tin pumnii, sa veniti cu vesti bune! |
Adinuta sa-ti fie de bine si peste 14 zile sa vi cu rezultat pozitiv.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
dana_2408 spune:
citat din mesajul lui Andra_C Ony, incearca la o clinica particulara, nu te costa atat, pe mine m-a costat 600 ron, am auzit numai de rau de cf2, plus ca finutul meu a luat ceva de acolo cand s-a nascut si 10 zile a vomitat ceva verde si nu se hranea (si mai multi nou nascuti au patit la fel acolo). Este plin de infectii spitalul ala. Dana, ce valoare aveau antispermaticii sotului? ---------------------------------------------------- Amana 31.03.2010 si cu bb2 15s + |
Buna Andra,
Sotul are Igm 50 % si igg 48%.Din pacate e f greu sa reusesc, formele normale fiind doar14%. voi ce probleme ati avut?
HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG)(dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN IANUARIE-DR ALBU.
adinutapop spune:
Multumesc, Andra, Miky!
Probabil( in aceasta etapa) partea cu asteptarea e cea mai greadesi am zis ca partea cu vezica plina a fost cea mai grea...
Doamne-ajuta!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui ony27 Buna tuturor, Sper ca e locul potrivit pentru intrebarea mea. Am inceput tratament cu Menopur din ziua 2 si doctorita mea mi-a propus inseminare. Ma puteti ajuta va rog cu informatii despre costul inseminarii la CF2 cu dr Mihalache si biolog Matei? Am tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic de preturi la CF2. Pe la clinicile private este 200-250 euro. Nu prea stiu cu cat sa ma pregatesc. Multumesc. Gena MTHFR mutatie C677T heterozigot si A1298C heterozigot (heterozigotie compusa) 1 sarcina oprita in evolutie la 7 s Tratament: Aspenter, Femibion 1, Q10, Omega 3+vitE Momentan stimulare ovariana cu Menopur pt inseminare |
Ony eu trebuia sa fac la CF2 dar am facut in final al Elias
in sa am facut sapaturi si eu si aveam de gand sa dau cam 5-6 milioane amandurora
eu le-am in trebat chiar si pe doctoritele de acolo, pe vreo 2, insa s-au ferit sa zica... (leam intrebat efectiv daca se da chitanta si cam cat costa ca sa stiu). si au fost cam ofuscate dar mi-au dat de inteles ca nu e o evidenta si ca...dau cui cat v reau
deci cam atat pot sa iti spun
sper sa-ti fie de folos
oricum am auzit ca e bun a dr. mihalache. eu nu cu Dansa treuia sa fac inseminarea
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Andra_C spune:
Dana, si la noi tot antispermatozoizii, dar la mine. Dr la care mergeam atunci cand am descoperit problema mi-a zis ca singura solutie este FIV, dar am vrut si o a doua parere si asa am ajuns la Cezara Bucur care a zis sa incercam vreo 6-7 inseminari inainte de FIV. Si a prins din prima. Dar am inteles ca nenorocitii astia sunt de 2 feluri, cei care ataca coada si nu-i lasa sa urce si cei care ataca capul si nu-i lasa sa fecundeze ovulul, eu cred ca aveam din primul tip de a prins asa repede.
Dar sa stii ca am avut o colega cu aceeasi problema ca la voi, adica sotul ei avea antispermatici si i-a prins dupa a 5-a sau a 6-a inseminare si au o fetita acum. :D
evaioanna spune:
Buna seara,
Adinuta, sa fie intr-un ceas bun inseminarea!
Tuturor celorlalte care apropie de testare, multa bafta!
Dana, sotul meu are 3 spermograme dar nu are si analiza anticorpilor facuta (o am eu facuta din sange si a iesit incert - o valoare de 61 unitati, in situatia in care pana in 60 e negativ, intre 60 si 65 incert si peste 65 pozitiv). Te rog frumos spune-mi un lucru: e adevarat ca prezenta anticorpilor in sperma are legatura cu aglutinarea spermatozoizilor? De ex la sotul meu ei nu erau aglutinati (sau cum s-o zice :) ) . Sau exista alt indicator din spermograma care da de banuit ca ar putea fi prezenti anticorpii? Multumesc!
dana_2408 spune:
Buna fetelor,
As vrea sa felicit fetele gravide, apoi sa ma rog pt cele ce asteapta un raspuns si apoi sa le sutin pe cele care vor urma. Acum sa o iau pe rand: Andra eu am fost la 4 dr ginecologi, la 3 embriologi si la 3 urologi. Stiu ce vb. sanse sunt! UNA LA UN MILION! E alegerea mea daca astept sau trec la fiv! Cat despre inseminari eu am 2. Cat voi cheltui pt 6 atat ma costa 2 fivuri. Este greu la mine pt ca anticorpii sunt la el. Daca sunt la femeie e ok inseminarea pt ca trece de vagin, adica ii plaseaza in uter. Deci trece de vagin-zona criminala. La barbati e f naspa! oricat i-ai spala tot nu pot fecunda, de aceea e nevoie de ICSI.
Acum Adi- nu vreau sa te dezamagesc dar noi asa i-am descoperit! LA spermograma aparea aceasta nenorocita de aglutinare! Dar la toate! Am mers la MEdlife si am facut anticorpii si din sange si din sperma! DEZASTRU!!!!!
Peste 90 % total(igm si igg). Sanse- PRACTIC 0. Te rog din suflet nu amana si fa cat mai repede analizele! La inceput nu am crezut ca pot fi atat de nenorociti acesti anticorpi dar am realizat ca sunt inamicul meu nr 1. FEtelor imi cer scuze ca m-am intins cat o placinta. Pup pe toate!
HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG)(dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN IANUARIE-DR ALBU.