INSEMINARE 84

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Buna,

Am intrat sa va anunt ca nu mi-a reusit inseminarea, am beta hcg <1,20. Multa bafta voua!

offffffffffffffffffffffff

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Fetelor care mai aveti experienta cum e cu simptomele dupa inseminare? La cate ar putea sa apara, daca apar asa devreme si care sunt?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui adinutapop

Miky, am citit ca in 8 ai facut IA, deci in 21 test, nu? Doamne-ajuta!Sa vii cu doua liniute!

Eu am avut ieri toate simptomele de ovulatie...

As vrea sa imi fac testul pe 23 sau 24 daca rezist, macar sa vad eu odata testul ala pozitiv, bineiteles daca am ceva simptome, la mine din ziua 28 (la un cm de 30 zile) ma lasa durerea de sani, este primul simptom care imi spune ca vine menstruatia, sper ca acum sa ma doara din ce in ce mai rau

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

pe mine nu ma dor deloc sanii azi....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinutapop

Fetelor, spuneti-mi cum sa procedez ca pt. IA trebuie sa am vezica plina.Cu cat timp inainte de IA ati baut apa si ce cantitate?
Eu fac pana la clinica o ora si jumatate.

si eu aud prima data de vezica plina la IA
poate la FIV....acolo sigur trebuie sa fie plina ca un balon

Mergi la inceput

Pe mine nu prea ma doare nimic decat o durere surda de burta jos ca de ciclu asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Adinuta o sa imi fac test de sarcina mi-am luat un SC .

In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Pe mine nu prea ma doare nimic decat o durere surda de burta jos ca de ciclu asa

Noua nici pe mine nu m-a durut burta dupa inseminarea asta, doar ceva vag si nu pe durata lunga, data trecuta am avut cev dureri si chiar mai puternice ca la cm, eu zic sa stai linistita si sa nu te stresezi ( bine eu dau sfaturi dar la mine nu le aplic niciodata ), sper sa fie o reusita inseminarea.

In curand

Mergi la inceput

Fa testul abia astept Iti tin pumniii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ony27 spune:

Buna tuturor,

Sper ca e locul potrivit pentru intrebarea mea. Am inceput tratament cu Menopur din ziua 2 si doctorita mea mi-a propus inseminare. Ma puteti ajuta va rog cu informatii despre costul inseminarii la CF2 cu dr Mihalache si biolog Matei? Am tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic de preturi la CF2. Pe la clinicile private este 200-250 euro. Nu prea stiu cu cat sa ma pregatesc.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

Buna ony27,
Pretul unei inseminari la Cf2 este 500 lei. Si pt ginecolog si pentru biolog, insa trebuie sa stii ca acet spital nu este autorizat pentru aceasta operatiune. In cateva randuri iti voi spune prin ce am trecut eu.
In primul rand nu iti recomand sa faci la CFR 2 nimic.Sunt o veche pacienta a acestui infect spital.
Fugi cat poti de repede.Mi e mi-a facut inseminari degeaba. Nu aveam nici o sansa datorita nr mare de anticorpi antispermatici ai sotului si nu aveam cum sa reusesc in veci. Fara fiv cu icsi nu am nicio sansa si cu toate astea mi-au luat banii si mi-au dat mii de sperante.
Te rog nu mi-o lua in nume de rau. Este o consatatare a mea si imi pasa daca si alte fete patesc ca mine. Eu vreau doar sa stii ce se intampla pe acolo. Decizia iti apartine.Si Tinuta a fost pacienta acestor nemernice. Poate daca citeste iti va povesti si ea prin ce a trecut.
Daca te vei uita in capitolele trecute vei vedea prin ce am trecut eu. Tot cu Mihalache si Matei. IMPREUNA NU FAC ALTCEVA DECAT SA-TI IA ZECI DE MILIOANE SI SA ITI DEA ARIPI, CARE VOR FI RUPTE LA FIECARE ESEC. Sa dea Bunul Dumnezeu ca tu sa reusesti si sa iti implinesti visul de a avea un copil. Eu am facut 2 inseminari si nici un rezultat. Problemele pe care le are sotul nu imi dau sanse dse reusita cu inseminare. E nevoie de FIV. Ele stiau f bine acest lucru insa le-a convenit sa-mi ia banii. Nu este vb de bani! Sa nu intelegi ca pt asta sunt suparata. Sunt dezamagita. Mi-au dat sperante degeaba stiind ca voi avea rezultate negative.Poate la voi sunt alte proble. Mai mici si aveti sanse de reusita. POATE! Dar eu nu recomand nimanui sa mai mearga la aceste individe. E jeg mare la ele. Inseminarea o face in cabinet la Mihalache. Daca ai fost acolo ai vazut... Tu stai cracanata si alte persoane intra siies cand vor. Nu vreau sa te sperii.
Imi pare rau ca iti spun toate astea dar simt nevoia sa va atentionez in ceea ce priveste acest spital si colectivul.
Nu pot decat sa iti urez bafta! Te rog trimite-mi un PM cu problemele pe care le aveti. De ce ati ajuns la inseminare.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG)(dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN IANUARIE-DR ALBU.

Mergi la inceput