INSEMINARE 84

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Miky, am citit ca in 8 ai facut IA, deci in 21 test, nu? Doamne-ajuta!Sa vii cu doua liniute!

Eu am avut ieri toate simptomele de ovulatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinutapop

Miky, am citit ca in 8 ai facut IA, deci in 21 test, nu? Doamne-ajuta!Sa vii cu doua liniute!

As vrea sa imi fac testul pe 23 sau 24 daca rezist, macar sa vad eu odata testul ala pozitiv, bineiteles daca am ceva simptome, la mine din ziua 28 (la un cm de 30 zile) ma lasa durerea de sani, este primul simptom care imi spune ca vine menstruatia, sper ca acum sa ma doara din ce in ce mai rau

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:

As vrea sa imi fac testul pe 23 sau 24 daca rezist, macar sa vad eu odata testul ala pozitiv, bineiteles daca am ceva simptome, la mine din ziua 28 (la un cm de 30 zile) ma lasa durerea de sani, este primul simptom care imi spune ca vine menstruatia, sper ca acum sa ma doara din ce in ce mai rau

In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

red]Miky,[/red] iti doresc sa vina toate semnele de gravideala pe capul tau!!!
Ce test faci, bhcg sau celalalt?

Mergi la inceput

Fetelor, spuneti-mi cum sa procedez ca pt. IA trebuie sa am vezica plina.Cu cat timp inainte de IA ati baut apa si ce cantitate?
Eu fac pana la clinica o ora si jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Adinuta, e prima oara cand aud de vezica plina pt IA. Multa bafta maine!

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si cu bb2 15s +

Mergi la inceput

Multumesc, Andra, sa ne ajute Dumnezeu pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxojojo spune:

Asa este, cand ai uterul in pozitia normala trebuie sa ai vezica plina, iar and este retrovers trebuie sa fie goala. Eu il am retrovers, prima zi am avut vezica goala, insa a doua zi de IA dr Albu mi-a spus sa incercam varianta cu vezica plina, pt ca eu am ceva probleme cu colul, stenoza de col, spasme, ceva de genul. Vezica sa fie plina ar trebui cam cu 45 de minute inainte sa nu mai mergi la toaleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

xoxojojo chiar nu stiam treaba asta cu vezica plina sau goala de fiecare data am avut vezica goala. Sper de data asta sa fie bine

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Asa e chestia cu vezica. Si eu am uterul retrovers si am avut-o goala.
Adipink imi pare rau, nu-ti pierde speranta.
Adinuta bafta multa multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Buna dimineata!
Noua, eu am facut acum pregnyl,DAR mi-e teama sa nu se fi produs deja ovulatia, cum ti s-a intamplat( desi n-am facut test de ov.) pt. ieri toata ziua am avut o durere surda in zona ovarelor, sanii au fost durerosi.Am fost si la monitorizare, pe stg. foliculul ajunsese la 19, iar pe dreapta nu mi-a m-ai spus si-s necajita din pricina asta.
Intrebarea mea: exista o dimensiune anume la care foliculii se sparg? Maine am inseminarea...

Tu cand trebuie sa faci testul?Doamne-ajuta sa fie doua liniute!!![

flo]

Tinem pumnii Adi!!!!!

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput