INSEMINARE 84
Raspunsuri - Pagina 2
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinutapop Noua,Miky, Monique, va tin pumnii sa veniti cat mai repede cu cele doua liniute!!! Dankutza multumesc de raspuns. E ciudat, am avut un pen de 450 ui, trebuia sa fac 7 injectii(75 ui), dar la ultima n-a mai vrut, desi mai ramasese ceva.Ma mir, nu cred ca am gresit, fiindca am verificat mereu sa fie la 75 ui. Ieri am facut ultima injectie si azi merg la monitorizare. Deja ma dor sanii, inseamna ca se apropie ovulatia. Sa vedem ce va fi. Va pe toate si va urez succes! |
Multumim Adinuta! Asemenea iti doresc si eu tie si la toate fetele!
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
adinutapop spune:
Buna dimineata!
Noua, eu am facut acum pregnyl,DAR mi-e teama sa nu se fi produs deja ovulatia, cum ti s-a intamplat( desi n-am facut test de ov.) pt. ieri toata ziua am avut o durere surda in zona ovarelor, sanii au fost durerosi.Am fost si la monitorizare, pe stg. foliculul ajunsese la 19, iar pe dreapta nu mi-a m-ai spus si-s necajita din pricina asta.
Intrebarea mea: exista o dimensiune anume la care foliculii se sparg? Maine am inseminarea...
Tu cand trebuie sa faci testul?Doamne-ajuta sa fie doua liniute!!![
flo]
miky82 spune:
citat din mesajul lui adinutapop Buna dimineata! Noua, eu am facut acum pregnyl,DAR mi-e teama sa nu se fi produs deja ovulatia, cum ti s-a intamplat( desi n-am facut test de ov.) pt. ieri toata ziua am avut o durere surda in zona ovarelor, sanii au fost durerosi.Am fost si la monitorizare, pe stg. foliculul ajunsese la 19, iar pe dreapta nu mi-a m-ai spus si-s necajita din pricina asta. Intrebarea mea: exista o dimensiune anume la care foliculii se sparg? Maine am inseminarea... Tu cand trebuie sa faci testul?Doamne-ajuta sa fie doua liniute!!![ flo] |
Adinuta este ok 19 mm, se pot sparge si la dim de 18mm, oricum mai creste putin, in ce zi a cm esti? Bafta multa la inseminare.
In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
nouasnrs spune:
Adinuta eu zic sa ai incredere, o sa vezi ca o sa fie bine. Hai cu 2 liniute. Eu pe 26 ar trebui sa ma testez
adinutapop spune:
Miky, in ziua a 11-a era pe ovarul stang un folicul de 19mm, iar pe dreptul stiu ca aveam doi, nu mi-a mai spus de ce dimensiuni.
Luni,in ziua a 9-a aveam un folicul- stanga 15mm, iar pe dreapta doi cam de aceleasi dimensiuni.Dr. zicea ca e bine ca e si pe stanga si pe dreapta.
Maine ziua a 13-a, dimineata, fac IA.
Noua, asa zic si eu, sa nu ne pierdem speranta, dar stii cum e, mai greu sa pui in aplicare.
Oricum fetelor eu mi-am luat "masuri de protectie": sunt f. optimista,dar si realista( ca nu cumva sa sufar extrem de tare dupa).
evaioanna spune:
Buna,
Am intrat sa va anunt ca nu mi-a reusit inseminarea, am beta hcg <1,20. Multa bafta voua!
miky82 spune:
citat din mesajul lui adipink2000 Buna, Am intrat sa va anunt ca nu mi-a reusit inseminarea, am beta hcg <1,20. Multa bafta voua! |
Imi pare tare rau, nici nu stiu ce sa iti zic...curaj si rabdare multa, sunt alaturi de tine, stiu prin ceea ce treci
In curand
miky82 spune:
citat din mesajul lui adinutapop Miky, in ziua a 11-a era pe ovarul stang un folicul de 19mm, iar pe dreptul stiu ca aveam doi, nu mi-a mai spus de ce dimensiuni. Luni,in ziua a 9-a aveam un folicul- stanga 15mm, iar pe dreapta doi cam de aceleasi dimensiuni.Dr. zicea ca e bine ca e si pe stanga si pe dreapta. Maine ziua a 13-a, dimineata, fac IA. Noua, asa zic si eu, sa nu ne pierdem speranta, dar stii cum e, mai greu sa pui in aplicare. Oricum fetelor eu mi-am luat "masuri de protectie": sunt f. optimista,dar si realista( ca nu cumva sa sufar extrem de tare dupa). |
Parerea mea este ca stai foarte bine, asa ca multa, multa bafta la inseminare, sa intri sa ne spui ce ai facut.
In curand
adinutapop spune:
citat din mesajul lui adipink2000 Buna, Am intrat sa va anunt ca nu mi-a reusit inseminarea, am beta hcg <1,20. Multa bafta voua! |
Adipink, imi pare rau... cuvintele sunt de prisos.Dumnezeu sa-ti dea putere!!!