INSEMINARE 84
Raspunsuri - Pagina 10
nouasnrs spune:
Buna Andra
Imi spui si mie cum ti-ai dat seama ca esti gravida ? Ce simptome ai avut si din ce zi au inceput? Merci
Andra_C spune:
La prima sarcina exact cele de la ciclu, imi pusesem si tampon si pentru ca nu-mi mai venea mi-am facut un test. La a doua sarcina am avut o sangerare prin ziua 5, dar am crezut ca de la inseminare si apoi mi-am facut analiza de sange in z 11 (vroiam sa stiu daca ma pot apuca de sport sau nu), dar a iesit incerta, valoare 12, am zis ca mai ramasese ceva in organism de la pregnyl, apoi peste inca 2 zile am facut testul de urina care a iesit pozitiv si urmatoarea zi am repetat sangele, ajunsese la 70. Greturile si sanii durerosi au aparut prin sapt 6 de sarcina. Cat mai ai pana la test?
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 15s +
nouasnrs spune:
Andra sunt in ziua a 8a si nu am nici un simptom. Citesc pe aici ca au fost fete care au simtit, ca au avut sangerari de implantare, dureri de sani, dureri de spate, eu nu am nimic. Nu stiu nici cand nici daca vreau sa ma testez ptr ca am 34 de ani si ma chinui de o gramada de ani si nu reusesc si nu stiu daca am sa mai pot trece peste inca o dezamagire.
BelissimaEva spune:
Noua draga mea,
Eu nu am avut NICI un simptom cand am ramas insarcinata!! Nici dureri de spate, nici de sani, nici de burta,nici sangerari nici nimic!! A fost luna in care eu ovulasem pe dreapta, iar trompa dreapta aparuse cu aderente la HSG , deci nu ma asteptam sa raman gravi doar sa imi vina ciclu si randul ovarului stang sa isi faca treaba cu un folicul baban, bun de inseminare!
Incearca sa te linistesti, sa nu mai cauti simptome pentru ca fiecare organism este diferit! Profita de sarbatori si Mosul va veni cu un cadou frumos pentru tine .. simt asta
17 weeks +
Andra_C spune:
Te cred, dar nu ai ce face decat sa astepti. Asta cu sangerarea nu e musai, eu la sarcina cu Amana nu am avut. Durerile de sani pot fi si de la medicamente. Poate iti aduce Mos Craciun un cadou, fii optimista! Doamne ajuta!
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 15s +
nouasnrs spune:
Multumesc fetelor ptr sustinere sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi. O sa vedem ce o sa vrea Dumnezeu. Eu in mod normal pe 26 ar trebui sa ma testez, in ziua a 14a Mai devreme nu cred ca are rost nu?
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nouasnrs Andra sunt in ziua a 8a si nu am nici un simptom. Citesc pe aici ca au fost fete care au simtit, ca au avut sangerari de implantare, dureri de sani, dureri de spate, eu nu am nimic. Nu stiu nici cand nici daca vreau sa ma testez ptr ca am 34 de ani si ma chinui de o gramada de ani si nu reusesc si nu stiu daca am sa mai pot trece peste inca o dezamagire. Mutatia MTHFR 1298A>C - homozigota, Mutatia 675 4G si 844G in gena PAI - heterozigote Uter retrovers |
Noua si eu am tot 34 ani si uite Duminica am mai trecut o dezamagire la activ
dar mi-am revenit si continui lupta
ai sa vezi ca iti revii. e nasol moemtnul testarii si constientizarea faptului ca e negativ apoi...incet...iti revii
dar poate e pozitiv la tine
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
ony27 spune:
Salutare,
Am facut astazi inseminare la CF2 si pot sa va spun ca am avut parte de conditii foarte civilizate. Laboratorul este in cladirea noua (cea cu albastru si geamuri termopane) si arata excelent (curatenie, aparatura noua). Nu era agitatie - adica nu iesea si nu intra nimeni in cabinet. Am fost singura pacienta.
Sper sa se finalizeze cu bine.
Monique77 multumesc pentru informatii - au fost de ajutor.
Dana2408 iti voi trimite mesaj PM cu mai multe detalii asa cum m-ai rugat.
O zi frumoasa tuturor.
dana_2408 spune:
Buna
Ai PM de la mine. Era o eroare-cred. Eu am PM-ul activat. Astept raspuns! Bafta.
HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG)(dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN IANUARIE-DR ALBU.