INSEMINARE 84
Raspunsuri - Pagina 11
xoxojojo spune:
Fetele, am facut azi testul de beta, pt ca am fost foarte nelinistita de ieri, simteam ca ceva nu este in regula. Din pacate negativ, din nou.....groaznic, inca sunt la pamant, incerc sa ma adun, sa ma linistesc....Doctorul mi-a spus sa fac histeroscopie akum, sa vedem exact ce se intampla, eu am avut probleme la inseminare, cu colul, nu putea patrunde deloc, plus aveam dureri grave....de fiecare inseminare dr s-a chinuit cate 15 min.Fetele mult succes in continuare, ma voi ruga pt voi....Doamne ajuta!
Andra_C spune:
Xoxojojo, imi pare rau, poate a fost prea devreme, pana nu vezi rosu mai exista o speranta. Ce valoare a iesit?
Ony, sa fie intr-un ceas bun, Doamne ajuta!
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 15s +
ela_ella2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Xoxojojo, imi pare rau, poate a fost prea devreme, pana nu vezi rosu mai exista o speranta. Ce valoare a iesit? Ony, sa fie intr-un ceas bun, Doamne ajuta! ---------------------------------------------------- Amana 31.03.2010 si 15s + |
Buna Andra, ce ma bucur ca te regasesc aici!!!! Eu citesc ce scriu fetele pentru documentare...sper sa avem noroc in ianuarie...am cumparat medicamentele 1398 ron ale mele si 260 ron medicamentul sotului...acum asteptam cuminti sarbatorile si dorim sa pasim cu speranta si un pic de noroc in Noul an!!!!
Sper ca in ianuarie te pot bombarda cu intrebari!!! si pe voi fetelor!!! Bafta tuturor....
miky82 spune:
citat din mesajul lui xoxojojo A iesit valoatea 2, rosu am vazut chiar azi....asta este, o luam de la capat. |
Imi pare rau... nici la mine nu sunt sperante, problema este ca eu mai pot face doar o inseminare pentru ca am mai facut in primavara stimulare si deja am facut prea multe.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Andra_C spune:
Buna, Ela! Ma bucur sa te vad aici! Vezi ca aici scriu multe fete care au facut inseminare cu Cezara Bucur, poate iti mai spun si ele cate ceva!
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 16s +
ela_ella2003 spune:
citat din mesajul lui xoxojojo A iesit valoatea 2, rosu am vazut chiar azi....asta este, o luam de la capat. |
Imi pare atat de rau...Sper ca 2012 sa fie bun cu noi si sa ne aduca in dar copilul mult dorit!!!
ela_ella2003 spune:
citat din mesajul lui Andra_C Buna, Ela! Ma bucur sa te vad aici! Vezi ca aici scriu multe fete care au facut inseminare cu Cezara Bucur, poate iti mai spun si ele cate ceva! ---------------------------------------------------- Amana 31.03.2010 si 16s + |
Multam Andra, esti o scumpa ca intotdeauna!!!!
V-ati gandit la numele baietelului?
Cine a mai facut IA cu Cezara Bucur si care a fost rezultatul? am emotii in ianuarie, chiar daca am foarte mare incredere in dna doctor...
Ah, am uitat, sper ca sunt si eu bine venita aici...
BelissimaEva spune:
Jojo,
Imi pare sincer rau pentru rezultatul negativ !!
Cand ai histeroscopia? Ma voi ruga pentru tine ca totul sa fie in regula!!
Pup dulce dulce
17 weeks +