Strugurasi de Sept-Oct 2011 *15*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

dau eu cafeluta !

asta daca de oferi cat mai repede din bunatatile tale!

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata si de la noi

Cat ati scris in ultimele zile,mama-mama!, nu am reusit sa recuperez tot, doar capitolul asta din care tin minte ici-colo ceva AM vazut ca ati discutat despre scaun de masa, de masina...

Eu am o scoica primita la Iannis, nu stiu ce marca e, o folosim si ptr Dimitris momentan. Dar din luna a6a o sa trecem la scaunelul de masina a lui Iannis(e Chicco si cica e bun de la 0 luni dar mie mi se pare cam prea scobit ptr Dimitris acum), iar lui Ianni ii vom lua un scaunel ptr copii mai mari.
Scaunel de masa avem tot de la Chicco, al lui Ianni si se poate lasa si pe spate, asa ca ma ajuta cand am treaba in bucatarie sa-l tin si pe Dimitris cu mine.

Broome, bine ai venit! Ce te invidiez ca aveti vreme asa frumoasa pe acolo La noi aici (in Bucuresti) e o vreme tare urata, intunecata, burniteaza or something..

Nanna, eu am un termometru cu care pot afla si temperatura unei incaperi si a apei si a corpului. Nu tb sa-l bagi in lichid ci il apropii si iti arata temperatura. L-am luat de la farmacie, a fost cam scumput, dar e bun.

Anca_toma, eu am centru de activitati ptr Dimitris. e foarte fain, si eu il prefer oricarei jucarii vorbitoare, ptr ca il ajuta sa se dezvolte motric. iar povesti ii spun eu vrute-si-nevrutela ce logoree am de cat stau acasa cu el si tb sa ma simt eu vorbita cumva

Sei, multi Elenei! Sa se insanatoseasca rapid! Sa-i aspiri mucisorii sa nu dea in otita, ca eu am stat cu stresul asta de fiecare data cand era Iannis racit, si acum cu mucisorii lui Dimitris la fel. Ii dadeam cu sare de mare in nasuc, il lasam un pic si apoi il aspiram. De cateva ori pe zi faceam asta. Iar dim si seara ii faceam aerosoli cu ser fiziologic.

Ups...ma cheama Dimitris!

mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

buna dimi

am citit tot insa nu reusesc sa ma adun f bine sa imi amintesc ce ati scris, sunt tare zapacita in ultimul timp.

La multi ani sei si jade pt sotii vostri, al meu e tot sagetator, e cam dificil uneori, orgolios tare...dar e al meu si il iubesc asa cum e

dbunny ma zapacesti cu ce minuni gatesti tu mereu
sei, ce bine ca se simte Ela mai bine, ce as manca si eu portocala, nu am pus gura decat pe mere, gutui, struguri pana acum.

hayat chiar ca ai scris frumos

ionela, ma gandeam la tine ca spuneai ca ai dormit 2 ore adunat toata noaptea...nici nu pot spune mai mult, eu nu am dormit atat de putin nici cand era Mariuca ff mica...

am vazut ca vorbeati de reluarea relatiilor intime cu sotii(se vede ca ce ma intereseaza am retinut imediat) nici la noi nimic , nimic pana acum, in ianuarie facem anul, numai la asta nu imi sta capul mie cel putin, el saracul vad ca nu zice nimic dar mi-e cam mila de el
Oricum, leganam si schimbam pitica cot la cot toata noaptea, ziua cand vine de la munca ii pun fata in brate si fug la gatit, calcat, curatenie etc...

vorbeati de intalneala, poate nu imi spuneti si mie daca va intalniti la Bucuresti, Buzaul e aproape, imediat ajung.Pe Lali am ratat-o asta vara la c-ta, dar abia nascuse si eu era cat pe aci sa nasc acolo de la stres

Despre noi, numai bine, Mariuca mea creste, nu stiu cat ca nu am cantarit-o, o car dupa mine toata ziua prin oras, ieri am plecat la 12 si m-am intors la 18.00, cand in manduca cand in masina, am alaptat-o si schimbat-o pe unde am apucat. E cuminte (sa nu o deochi), a inceput sa se mai joace si singura, o pun in balansoar cu emily in brate si o molfaie de zor, eu mai alerg sa fac cate ceva prin casa... am ramas cu gura cascata cand am vazut ca o apuca cu amandoua mainile si o duce la gurita. A inceput sa mai si gangureasca ( la un moment dat nu mai gangurea DELOC si intrasem in panica dar am incercat sa ma calmez, doar ce te linistisesi tu Sei ca incepuse Ela sa gangureasca mult si ma luase pe mine stresul) dar numai cand e singura, la carusel si la bec. cu mine nu vorbeste neam.
vad ca deja vorbiti de scaunele de masa, eu am unul de la cumnata mea, nu stiu de care este si nici nu ma intereseaza momentan, bine ca e, incerc sa nu ma gandesc la diversificare acum pentru ca mi-e groaza de ea si savurez fiecare secunda in care o am pe Mariuca la sanul meu

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

kora, de care centru de activitati ai?

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Nanna, Iannis avea cam 8,6kg la 1 an si, uitandu-ma la Indra, imi dau seama ca ar tb sa ma calmez cu greutatea si inaltimea lui, stiu

Sei, subcriu si eu la ce a zis Nanna: abia te astept in Bucuresti mi-e dor de accentul de Cluj

Citat:
citat din mesajul lui nanna_mika

SEI - te asteptam cu drag in minunatul Bucuresti! Abia astept sa iti aud si eu accentul ( de care zicea si Lali)...
Ziceai de baietel cu 7 kg la 6 luni?! LUX! Indra avea 7.400 gr la un an! Ha? Ce mai ziceti de asta? Si e sanatoasa, arata foarte ok. Zic eu.

Hai seara faina sa aveti, va pup! Noi mergem la baita!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Bunny.. a mai marait putin de la portocala ins anu grav, eu sper/cred ca am scapat cam devinitiv e colici, acum doar avem 4 luni nu ne-or tine pana la majorat... iti dai seama ca nu o sa ma apuc sa mananc cu kg.. as prefera sa aiba o colica si sa faca kk oricum..

Kora.. ma stradui sa ii curat nasucul cat mai bine, de 3 -4 ori pe zi , cu aspiratorul vibrocil.. maine mergem si la dr sa vedem ce si cum, e mai bine parca dar totusi mai apatica azi decat ieri..
Mie scaunul mi-i se pare mult prea vertical desi e o-18, e model miniblu.. dar curand trebuie sa fac ceva ca nu mai intr in scoica grasa..
VREM poze cu barbateii tai..

Mikka.. sagetatorul meu e mai atipic , nu e albinuta ci f familiest, egoist oarecum cand il apuca, insa in general ff altruist, imi da ultimii 5 lei cand i-i se pune pata.. insa ca sa fie bine intre noi de multe ori trebuie sa-l aduc in starea de fericire si liniste, sa nu-l supar si indispun, iar cand se simte iubit si fericit e painea lui D-zeu,
Felicitari Mariucai pt progrese.. si noi suntem intr-o pasa fara gangureala de vreo saptamana.. dar sunt zennn...

...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Buna dimineata... mai pe la pranz asa !

Lena, nu spal doar 3 scutece cu masina mai intai le spal bine cu mana (le las si la inmuiat ) si apoi le pun la masina cu hainele noastre, nu ale lui bebe.

Ionela, felicitari pentru faptul ca ai intrat in rutina familiei din 4 membrii, nici nu se ptea altfel, tu fiind o persoana asa echilibrata! Felicitari pentru grasun! 6 kg? uau! In privinta kilogramelor date jos, ce sa mai zic... jos palaria :P

Hayat, ce frumos ai scris!

Kora, bine ai revenit! Cum va mai simtiti? Bine zici de vreme nici nu-ti vine sa iesi din casa Eu si nana mergem pana in sun, nu vii si tu cu micutii?

Sei, te asteptam cu drag la Bucuresti!

Mikka, si pe tine te astepatam cu mare drag! Intr-adevar Buzaul e f aproape asa ca daca vreodata ai timp si chef da-ne de stire!

Hellena, ai primit atatea sfaturi bune! Eu nu cred ca as mai putea adauga mare lucru dar... pentru ca imi esti draga vreau sa-ti spun doar atat: in primul rand tu trebuie sa intri pe o linie dreapta, trebuie sa vezi realitatea, sa intelegi ca Petru fara tine nu poate! ca tu esti centrul universului lui si deci trebuie sa-ti revi! Nu este normal ca ai slabit asa de mult! Sper sa ne dai repede de veste ca ti-e mai bine, ca Petru si-a revenit cu mancarea! Sa ne mai pui poze!

Ma bag la o comanda pe net si apoi la niste cumparaturi prin magazine azi imi fac de cap :P am primit si un bonus de la firma

Va pup fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

irinush ce ma bucur ca sunteti mai bine
o sa vezi ca incet incet va linistiti si voi

mikka multumim pt urari
La multi ani si sotului tau
mai pune si tu poze cu pitica ca imi e tare tare draga

seidana ce bine ca ela e mai bine
si felicitari pt parturile sparcaite

lali pupis

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana
Mikka.. sagetatorul meu e mai atipic , nu e albinuta ci f familiest, egoist oarecum cand il apuca, insa in general ff altruist, imi da ultimii 5 lei cand i-i se pune pata.. insa ca sa fie bine intre noi de multe ori trebuie sa-l aduc in starea de fericire si liniste, sa nu-l supar si indispun, iar cand se simte iubit si fericit e painea lui D-zeu,
Felicitari Mariucai pt progrese.. si noi suntem intr-o pasa fara gangureala de vreo saptamana.. dar sunt zennn...

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

nu stiu daca e atipic. Asa este si al meu :)

Mikka, care este motivul pentru care se trezeste atat de des noaptea? Este posibil sa nu fie destul de hranitor lapticul tau. Ca sa verifici, da-i intr-o seara lapte praf si vezi cat doarme. Ziua nu-i pb ca ii dai des, dar ar trebui sa aiba macar o repriza, doua de somn mai lung, adica minim 4 ore, noaptea. Nu este nicio pb daca ii dai un bibe pe zi, seara,dupa san eventual.
Bebelusii cresc mai mult ca dorm decat ca mananca cand sunt atat de mici. Mie Maya mi-a dormit toata noaptea de la 3 saptaman. Sasha se trezeste pe la 4 (azi noapte la 6), culcat de la 20.30-21.00. Mayei i-am dat exclusiv san pana am inceput diversificarea.
La Sasha insa, cand simt ca nu a tras destul, cand mi se pare ca nu am suficient laptic, ii mai dau supliment (numai seara, inainte de culcare, cand este si f obosit sa suga). Ii dau dupa san, mai mananca cam 60-80 ml, cam o data pe sapt, o data la 2 sapt, cand nu ma mulg noaptea. In general noaptea la 4-5 ii dau doar de la un san, ca am mult, iar de la celalat ma mulg si i-l dau seara inainte de culcare, ca sa nu-i dau praf daca nu-mi ajunge sau daca e puturos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

pinky nu ne ai zis , cum iti place perna de alaptat ?
l ai pus pe bb sa stea in ea ? (nu cand alaptezi)
lui T ii place ff mult sa stea in ea

_

de T 3+

Mergi la inceput