Vieti distruse

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ratusca, ai dreptate, nu are dreptul sa te umileasca, jigneasca. Are dreptul sa plece, dar si tu ai dreptul sa iti pastrezi demnitatea. Evita-l. Scoate-l din viata ta total si fara drept la replica. Daca el dupa 6 ani atat te valoreaza, lasa-l sa se tot duca. Tu vezi-ti de viata ta, nu-i mai acorda nici un gram de importanta, fa tot posibilul sa il scoti din sufletul tau si nu-i mai acorda ocazia sa te jigneasca.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Fiind de cealalta parte a baricadei , e cam greu sa-ti spun ce sa faci ..
Daca a plecat din 22 septembrie si inca nu s-a intors , inseamna ca nu s-a dus dragostea inca si e posibil sa nu se duca prea curand.
Faptul ca lumea lor s-a intors pe dos in momentul in care s-au cunoscut si au renuntat amandoi la tot pt a fi impreuna , e posibil sa insemne ceva .

Nu cred ca ar mai avea rost sa incerci sa-l recastigi . Asta daca nu vrei sa planga pe umarul tau pe viitor dupa ea.

Lasa-l acolo unde s-a dus .
Iar tu incepe o viata noua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

uuuuuu...nu am mai scris de mult pe forum, dar nu ma pot abtine sa nu va dau un exemplu de genul acesta - putin mai grav zic eu.

La o nunta in Vulcan, mireasa a fost prinsa facand te miri ce pe la baie cu nasul ...s-a spart nunta si astfel cameramanul a ajuns acasa mai repede si si-a prins nevasta cu unul in pat . 3 dintr-o lovitura. !!! stiu ...nici mie nu mi-a venit sa cred , dar e verificata informatia, povestita si raspovestita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Ioana1234 vezi de ce nu-s bune surprizele.Mai bine suni inainte .
Acum sa redevin serioasa pentru ca subiectul nu e de glumit, din contra, totusi ideea ce se desprinde, pentru Ratusca, e ca, cu toate ca vin sarbatorile si in aceasta perioada suntem mai dispusi sa iertam, sa o luma de la capat, e inceput de an...deci poate fi si un inceput de noua viata pentru tine .Nu te lasa la mofturile si toanele unuia.Cand iti vin idei de iertare pentru el, aduti aminte vorbele lui in care te jignea...si crede-ma ca-ti trece pe loc.Iti vei aminti mereu de ele , daca il vei primi inapoi si te vei intreba cand se vor repeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Ca s-a indragostit de alta, hmmm, poate e de inteles. Ceea ce nu inteleg si nu voi intelege de ce atunci cand o stituatie din asta apare barbatul are tendinta de a jigni femeia cu care a impartit si bune si rele o perioada de timp.

Si aici nu e numai situatita ratuscai, am obervat ca e o tendinta generala.

Sa fie poate pentru ca au contiinta incarcata si jignind si aruncand vina pe sotie se autosugestioneaza sa creada lucrul acesta?

Mergi la inceput

Zizou oare pentru ca noua cucerire ii tot spune ca nevasta trebuie sa dispara cat mai repede , ca sa poata ei sa fie fericiti? Si dintr-o data sotul o vede pe sotie ca o piatra de gat si culmea tupeului nu vrea sa dispara mai repede din viata lui, din contra vrea sa-l aduca inapoi.
Ce ma intreb eu...e cum cea noua , care acum se bucura cand aude ca fosta e facuta in toate felurile si ea e cea mai preaminunata, nu se gandeste ca in scurt timp ii vine si ei randul?
Pentru ca e clar ca asta e genul barbatului respectiv.Eu nu as putea sa fiu fericita langa cineva care a inselat, pentru ca oricand o poate face iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Eu cred ca prin aceste reprosuri si jicniri incearca sa-si motiveze fapta, sa se acopere, sa se justifice intr-un fel pentru marsavia pe care e facut-o.
In viziunea lui, normal ca eu sunt vinovata pentru ceea ce a facut.

Mergi la inceput

ratusca, de ce esti tu vinovata...l-ai fortat sa se duca la nunta respectiva in calitate de fotograf? I-ai pus pistolu la tampla sa se "indragosteasca " de mireasa sau ea de el?
Culmea cum mireasa cea suava, obligata de zmeu cel rau sa se marite cu el contrar vointei ei l-a intalnit pe printul cel frumos calare pe un aparat de pozat si a reusit sa o salveze de zmeu.Ce mai conteaza ca nunta a fost facuta ...sentimentele au invins ...hai sa fim seriosi.
Pai asa se pute aindragosti foarte bine si la semafor asteptand sa se faca verde...ca tot atat de repede facea.
Deci el era disponibil pentru asa ceva, ca daca cineva este ocupat, pai atunci e cam orb pentru altele care incearca.Dar daca era disponibil atunci nu ai pierdut nimie, ci doar ai castigat niste ani in plus de viata...
Bucura-te .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am mai citit odata titlul subiectului tau
Si nu ai dreptate.
Nu sunt vieti distruse.
Vieti distruse inseamna cu totul si cu totul altceva.Inseamna boala, moarte, saracie extrema, umilinta, abuz, violenta in toate formele.

Nu e cazul aici.
Incearca sa treci mai departe de aceasta intamplare oribila, dar nu devastatoare, pt ca ai toata viata inainte, si esti sanataosa si iti poti schimba viitorul cum vrei tu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

Zizou oare pentru ca noua cucerire ii tot spune ca nevasta trebuie sa dispara cat mai repede , ca sa poata ei sa fie fericiti? Si dintr-o data sotul o vede pe sotie ca o piatra de gat si culmea tupeului nu vrea sa dispara mai repede din viata lui, din contra vrea sa-l aduca inapoi.
Ce ma intreb eu...e cum cea noua , care acum se bucura cand aude ca fosta e facuta in toate felurile si ea e cea mai preaminunata, nu se gandeste ca in scurt timp ii vine si ei randul?
Pentru ca e clar ca asta e genul barbatului respectiv.Eu nu as putea sa fiu fericita langa cineva care a inselat, pentru ca oricand o poate face iar.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

Roxy ai dreptate, dar tot nu pot intelege de ce de cele mai multe ori barbatii devin badarani in astfel de situatii.
Nici eu nu as putea fi fericita intr-o astfel de situatie si as sta cu frica in san dar se pare ca nu toata lumea gandeste ca noi. Sau o fi dragostea oarba?

Mergi la inceput