Vieti distruse
Raspunsuri - Pagina 6
inbox spune:
Si eu am inghetat la cununia civila, and am vazut toate nemurile adunate...mi-am dat seama ca e grav :)...iar sotul a mers cu capul pe geamuld ela masina ca i se facuse rau de acasa! Dar nici unul din noi nu ar fi fugit cu cine stie cine, ci pur si simplu eram constienti de responsabilitatea actului, ceea ce cred ca este bine!
Ratusca, stiu ca vin sarbatorile si poate de aceea iti este mai greu! Incearca sa te mobilizezi, sa ai activitate tot timpul, sa iesi oriunde, sunt organizate tot felul de evenimente, petreceri in perioada asta, nu trebuie sa cazi prada disperarii! Scrie aici!
Eu vreau sa aud numai de bine...si de bine nu inseamna ca s-a intors domnul acasa, chiar asta ar fi de rau pentru tine!
rasfatzata spune:
Este imposibil sa o fi cunoscut la nunta! O stia de mai demult ,sunt sigura de asta ...faptul ca ea a facut nunta l-a impis pe sotul tau sa se desparta de tine !cred ca il cunosti putin pe sotul tau,intreaba-te daca el ar fi fost in stare sa faca asa ceva cu tine cand te-a cunoscut,iti amintesti cum te-a curtat?
cat timp i-a trebuit sa te sarute ,dar sa faceti dragoste ? Asa iti poti da seama daca el se aprinde usor la orice scanteie ,sau e o poveste veche de dragoste neincheiata.
Sti ca sunt multe casnicii care s-au legat prin ša uita pe celalaltš si poate daca aveau ocazia plecau si ei la fel..ce ii opreste daca nu e in calea lor nici un copil?
Un sut in cur, un pas inainte!
FI TARE SI MERGI MAI DEPARTE!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Ok, ai timp sa mai arunci cate o ocheada si sa realizezi ca nasa arata bine dar atata. +33 |
Hai ca ai fost hazlie,pai de ce tocmai nasa?
Constatarea o poate face si cu mireasa,domnisoara de onoare...sau chiar mirele!
Ratzusca,mie-mi pare tare rau ca esti trista si suferi,insa e mai bine acum decit mai tirziu,apareau si copii si asta ar fi facut despartzirea si mai durereoasa,ca de' mirese,nase,domnisoare sau miri frumosi,sunt la aproape toate nuntziule!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
ratusca1977 spune:
Nu o stia mai demult, de asta sunt sigura, el de la nunta si-a schimbat atitudinea... mi-a spus ca nici nu au vorbit la nunta, doar si-au tras ocheade si dupa cateva zile ea l-a cautat sa-i spuna ca s-a indragostit de el.
Rufus spune:
citat din mesajul lui ratusca1977 mi-a spus ca nici nu au vorbit la nunta, doar si-au tras ocheade si dupa cateva zile ea l-a cautat sa-i spuna ca s-a indragostit de el. |
Ratusco...sa nu te superi pe mine...dar asa potriveala mai rar! Daca doar din ceva ocheade doi oameni au taria sa-si schimbe viata la 180 grade cat ai clipi, inseamna ca se potrivesc.
Si se merita!
Deci sper ca asta te va convinge ca, indiferent ce vrei/speri tu cu/de la el, nu ai sanse. Si, dupa cum vezi de la toata lumea de aici, e chiar bine ca nu ai sanse.
E chiar foarte bine pentru tine.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
J.D. spune:
La cununia mea am avut ochi doar pentru sotul meu si pentru copilas. fotograful saracul s/a cam chinuit cu noi ca nu prea ne auzeam ce zicea el acolo. bine ca l/am platit numai pentru ceremonie.
Finn Constantine 15.10.2009 si 21+ Euan Tudor
ratusca1977 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Ratusco...sa nu te superi pe mine...dar asa potriveala mai rar! Daca doar din ceva ocheade doi oameni au taria sa-si schimbe viata la 180 grade cat ai clipi, inseamna ca se potrivesc. Si se merita! Deci sper ca asta te va convinge ca, indiferent ce vrei/speri tu cu/de la el, nu ai sanse. Si, dupa cum vezi de la toata lumea de aici, e chiar bine ca nu ai sanse. E chiar foarte bine pentru tine. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Sunt de acord ca asa potriveala mai rar, dar asta nu ii da dreptul sa arunce cu noroi, sa jicneasca, sa umileasca...
violetan spune:
Ratusca, cred ca ai interpretat gresit mesajul lui rufus (sper sa nu ma insel). Eu cred ca el comenta cu o ironie usor amara asa-zisa "potrivire" a celor doi, in sensul ca, daca dupa doar cateva ocheade doi oameni reusesc sa distruga atatea vieti inseamna ca sunt amandoi atat de iresponsabili incat se potrivesc in inconstienta lor, ceea ce, trebuie sa recunosc- mai rar sa se gaseasca!
Urata situatie, ce sa zic? Dar nu cred ca ai nevoie de cineva pe care sa nu te poti baza, si dupa toate probabilitatile cam asa se arata a fi omul...Ai nevoie de cineva responsabil, constient si cu picioarele pe pamant, care sa fie langa tine, nu sa zboare dupa prima molie.
Iti tin pumnii sa treci cat mai repede si cat mai putin sifonata peste povestea asta.
oanazah spune:
buna fetelor..sunt noua in comunitatea DC dar am cam citit povestile fetelor si sa stii k nu esti singura care a avut de suferit de pe urma sotului..eu sunt casatorita de 2 ani dar am avut cateva experiente nefericite pana sa-l intalnesc pe sotul meu.mi-a parut rau ratusco cand ti-am citit povestea si sincer cred k atat sotul tau cat si femeia aceea sunt 2 nerusinati,iar el nu te meritaparerea mea e k ar trebui sa iti continui viata fara el pt k undeva,Dumnezeu are ceva bun pus deoparte pentru tinesi ma gandesc k poate daca v-ati impaca si ati incerca sa luati totul de la capat,tot nu ar fi ca inainte..pt k ai avea resentimente..si te-ai gandi k barbatul care trebuia sa fie doar al tau a plecat cu alta lasand tot ce ati cladit impreuna in urma.doar tu stii ce e mai bine pt viata ta si cat de dispusa esti sa iti continui viata alaturi de el.eu iti doresc multa putere si curaj si sa iei o decizie inteleapta
ratusca1977 spune:
citat din mesajul lui violetan Ratusca, cred ca ai interpretat gresit mesajul lui rufus (sper sa nu ma insel). Eu cred ca el comenta cu o ironie usor amara asa-zisa "potrivire" a celor doi, in sensul ca, daca dupa doar cateva ocheade doi oameni reusesc sa distruga atatea vieti inseamna ca sunt amandoi atat de iresponsabili incat se potrivesc in inconstienta lor, ceea ce, trebuie sa recunosc- mai rar sa se gaseasca! Urata situatie, ce sa zic? Dar nu cred ca ai nevoie de cineva pe care sa nu te poti baza, si dupa toate probabilitatile cam asa se arata a fi omul...Ai nevoie de cineva responsabil, constient si cu picioarele pe pamant, care sa fie langa tine, nu sa zboare dupa prima molie. Iti tin pumnii sa treci cat mai repede si cat mai putin sifonata peste povestea asta. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Asa am inteles si eu mesajul lui Rufus...cu ironie...dar ceea ce am vrut eu sa zic a fost ca indiferent ce s-a intamplat intre cei doi nu cred ca era cazul ca sotul meu sa se comporte in modurile descrise....
Multumesc mult tuturor pentru cuvintele frumoase, chiar ma simt mai bine dupa ce am conversat cu voi :)