Gravidute cu trombofilie - capitolul 7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Am vazut la tine Mussette ca ti-ai masurat fluxul pe artere la 16w, mie nu mi-a cerut d-na U., dupa ecografia de 12w, am sunat la Buc si mi-a zis ca daca eco arata bine sa ne vedem numai la 20w. O fi vreo prb?

13+

Raluca.c - mutatia genei MTHFR heterozigot A1298C, 2 sarcini oprite in ev. la 6 saptamani, ultima in iunie 2011, Amh 0.4, Rh negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

mihaela.... felicitari!!!
vai.... nu-mi vine sa cred!!! sa vina lapticul cat mai repede si sa fiti amandoua sanatoase!
oare va da drumul repede din spital? oricum, important este sa fiti amandoua impreuna, indiferent daca sunteti acasa sau la spital!!! poopici din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Ralu problema cred ca sunt hemoragiile mele de dupa s12. Poate a vrut sa fie mai precauta. Mi-a scos Aspenterul care era zilnic si mi l-a lasat doar doua pe saptamana si a suplimentat cu mult Nospa. Poate vrea sa verifice. Le vrea masurate la 4 saptamani. Dupa s20 revin si eu la bucuresti. In s13 ne-am vazut si am discutat. Stiu ca sunt masurate f devreme, dar chiar a insistat... O stii ea ceva, dar eu nu stiu valorile normale la varsta asta...
Cand primesc raspunsul ei va scriu.

Carpediem m-a linistit un pic, oricum .

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000, 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, 2 Aspenter pe saptamana
in 16+ cu baietel istetel si frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Mihaela, felicitari pentru bebelina cea grasuta, multa sanatate tie si fetitei! Sa ne mai scrii cand poti....

Amary 13+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Felicitari Mihaela, ma bucur din suflet pt voi ca sunteti bine.
in mod normal va poate da drumul acas repede ca bebitza e destul de dezvoltata.
Musette - valorile sunt f bune pt perioada asta asarcinii. Prin sapt 20 ele mai scad (dar chiar si asa sunt beton) BV!

in 31+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Dara am facut analizele la Medlife la recomandarea lui ALBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Daneza. Daca sunteti deja doua care spuneti ca e de bine, sunt senina si linistita.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000, 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, 2 Aspenter pe saptamana
in 16+ cu baietel istetel si frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Musette, numara-ma si pe mine, si eu stiu ca din saptamana 20 sunt relevante IR-urile si ca ele sunt mai mari pana atunci. Deci valorile sunt foarte bune.

6 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Musette ma bag si eu, valorile sunt foarte bune, tine-o tot asa! Mihaela FELICITARI!!!! Inca nu-mi revin. Ma bucur, ma bucur, am citit si radeam singura! Sa fiti sanatoase si va aduceti numai bucurii!!! . Sarbatori fericite!!!Chiar vin Sarbatorile.... MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Am fost la eco, si piscoata are lichid, doppler-ele sunt iar stabile (maxime dar stabile). Urmatoarea monitorizare joi pe 26 Decembrie, deci suntem acasa de Craciun . A masurat-o repde si azi a iesit la 750 gr +/- 110 gr. Stiu ca e putin, dar ma agat de faptul ca a mai luat in greutate. Acum 9 zile iesise la 680 +/- 80 gr. Poate de acum incolo sa ia mai mult in greutate. Mai trag nadejde si la partea a doua a tratamentului aluia pt maturare pulmonara (pe care il fac cand stabilim cezariana) - sa ii mai dea un "branci" in bine. Si bineinteles, sper cu toata indarjirea ca gramele alea +/- la ea sunt la + . Sunt optimista...am incredere in fetita mea. Azi a intrat o doamna dr. in cabinet in timp ce eu eram la eco si a intrebat cum ma simt; intre timp s-a uitat pe monitor si a exclamat "30 de saptamani!!!!! Nu credeam....". A fost un ras general...nimeni nu credea. Doar eu si voi... Va multumesc inca o data!!! Dana succes la eco! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput