Gravidute cu trombofilie - capitolul 7
Raspunsuri - Pagina 15
zsenia spune:
Buna fetelor
Am intrat sa va salut si sa va urez de pe acum sarbatori fericite
Noi suntem bine, bebelina a crescut, avem aproape 7 saptamani. Este o mancacioasa si acum ne chinuim cu colicile. Eu am terminat si clexane-ul din perioada de lauzie si ma pregatesc pentru repetarea analizelor zilele astea.
Mihaela felicitari! Sa-ti traiasca minunea! Sa fie sanatoasa, mancacioasa si cat mai putini colici
Inca va citesc , dar e mai greu cu scrisul pe forum. Va pup.
Iza on board
zsenia spune:
suzieq,
Initial mi s-a recomandat sa fac 4 saptamani si sa oprim 2-3 zile ca sa facem analize si sa decidem: le oprim/continuam; insa ginecologul a zis sa facem 6 saptamani sa fim acoperiti. Asa ca am facut 6 saptamani si saptamana asta refac analizele sa vedem cum este.
Deci am facut de pe 3.11 pana saptamana trecuta = 42 de zile. Ca am vazut ca ati discutat anterior, Clexane l-am reluat la aprox 8 ore dupa operatie. Oricum toata lumea face Clexane dupa operatia, iar la LMH - medlife - unde am nascut - la ora 20 era protocol sa se administreze calmante, clexane etc.
Iza on board
danezza spune:
ce bine e cand in saptamana asta dinaintea Craciunului avem numai vesti bune.
Bravo Toni, sunteti pe drumul cel bun
In perioada asta, copiii pot lua in greutate in medie cam 250 gr pe saptamana. Sa zicem ca vei avea o medie mai mica de 150 gra pe sapta .. si bebe sta pana la 38 de sapt (nu are de ce sa nu stea) si uite asa bebe al tau trece de 2 kg si in conditiile astea, ceea ce inseamna ff bine. Roaga-te si sigur va fi bine, ai sa vezi!
Zsenia, te masi asteptam sa intri pe la noi desi stim ca aialte prioritati acuma. Pupici pe burtica printesei sa treaca colicile.
Maine va dau de stire de la morfologie. Doamne ajuta sa fie bine!
in 32+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
MeAlex spune:
Fetelor, pana acum nu am facut decat 2-3 vanatai, dar de cateva zile am inceput sa am niste vanatai mici si foarte pronuntate, vreo 3 mm, exact cat e diametrul capatului seringii care atinge pielea dupa ce s-a introdus complet acul. Azi am introdus acul, am simtit usturime si l-am scos, chiar si acolo am facut o vanataie de aceeasi nuanta, dar mai mica. Voi aveti asa?
6 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
danezza spune:
da Alex - si vei mai avea, din pacate dar trec repede.
sunt perioade si perioade!
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
danezza spune:
So, asa cum va spuneam am fost la morfo.
Bebelusa este bine, greutate 2150 gr :D
lichid normal (cantitate si aspect), valorile pe artere OK, e cu capul in jos stanga si are o cordonul esarfa dar a zis ca nu e bai, oricam facem ceza.
Maine mergem si la dr sa vedem ce ne mai zice.
Trebuie sa ajung sau sa sun la Sanador sa ma programez pt analize si cam atat.
Va pup!
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
suzieq spune:
Dana, ma bucur sa aud vesti bune, diseara mergem si noi sa vedem ce ne zice, sunt curioasa ce imi zice de ametelile mele de noapte, care au devenit mai rare intre timp dar tot exista. Mai iei aspenter?
Alex, si eu am perioade si perioade, sutn zile in care ma invinetesc de cateva ori consecutiv si zile in care nu am nimic, cred ac depinde si de starea ta.
MTHFR C677T Homozigot
+32
Musette_1982 spune:
Bravo Dana. Ce mari sunteti voi...
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000, 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, 2 Aspenter pe saptamana
in 16+ cu baietel istetel si frumusel
danezza spune:
Suntem da :) sunt tare bucuroasa
Suzie, am inceput sa iau 1 aspenter la 2 zile. O sa-l scot treptat ...
Citat: |
citat din mesajul lui Musette_1982 Bravo Dana. Ce mari sunteti voi... MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot. 2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011 Tratament: Fragmin 5000, 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, 2 Aspenter pe saptamana in 16+ cu baietel istetel si frumusel |
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot