Gravidute cu trombofilie - capitolul 7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Va doresc tuturor sarcini usoare pana la termen si nasteri asemenea!
Ce dor mi e si mie de perioada de gravidie,cu tot clexanul facut!
Pacat ca n o mai pot lua de la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Dara, tensiunea e mica, in general 100 cu 60, dar nu sunt sigura ca asta e cauza.
Sunt curioasa sa vad ce se intampla la noapte, daca se mai repeta.

MTHFR C677T Homozigot
+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

A, nu, ma gandeam sa nu fie mare tensiunea. Eu m-am trezit si cu 9 cu 5 acum in sarcina, 9 care adica e un 89 uneori. Bine ca nu e mare, hipotensiunea e normala in sarcina.

23+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

[quote]citat din mesajul lui danezza

Sunteti ocupate cu pregatirirle de Craciun, deja?
Mihaela cum esti?

in 31+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
[/quote
Buna tuturor.
Ma scuzati daca nu am sa scriu corect, dar sunt in spital si fol un smart modul.
Sambata 17 dec ora 18:20 mi s a rupt apa. Am plecat laspital, injectasem antic la 8:30 dimineata. Au hotrat ceza,iar la 20:35 imi faceau rahia. La 20:40 a venit pe lume mica si frumoasa mea Eva Ioana Cristina, avand 2980 gr si 49 cm. E considerata prematur pt ca s a nascut la 35 de sapt si 6 zile si o tin sub supraveghere. Respira singura, acum pielicica ei a devenit roz, mananca ce ii dau ei pt caeu nu am lapte deocamdata, dr spune ca e pe dr cel bun. Le a fost teama de acomodarea cu mediul extern. E asa frumoasa, nu ma sqtur s o privesc. Pe mine madoare operatia, merg greu, dar nu conteaza. Daca maipot, maiscriu. Vacitesc insa.
Va pup

3 sarcini oprite in evolutie: 8s, 8s, 7s, nu am facut anal genetice de trombofilie; acum: sarcina obtinuta natural, tratament: Fraxi 0.3ml/zi; Femibion, vit C, Mg+B6, acid folic 5 mg; DPN 9-10 Ian 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Felicitari Mihaela Sa-ti traiasca fetita, care e mare si grasuna, Iti dai seama daca duceai sarcina la termen cat de mare era? Sper sa-ti vina si laptele cat mai curand si de Craciun sa fi acasa in jurul bradului cu cel mai frumos cadou primit![:)

13+

Raluca.c - mutatia genei MTHFR heterozigot A1298C, 2 sarcini oprite in ev. la 6 saptamani, ultima in iunie 2011, Amh 0.4, Rh negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

felicitari Mihaela pentru vestile bune. Transmitem pupici micutei si sa fie cuminte si mancacioasa, iar mamei refacere usoara.

MTHFR C677T Homozigot
+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

felicitari Mihaela!!!!!sa te bucuri de minunea ta!!!

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+5 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Miha iti urez o fetita sanatoasa si voioasa. Ma bucru pentru voi. Veti avea cele mai frumoase sarbatori .

Fetelor am facut ieri eco. Am pastrat avansul de o saptamana. BB are 184 g si la solicitarea d-nei U, avem primele masuratori:
- flux dreapta 0,68
- flux stanga 0,60
- cerebrala medie - 0,64 - 0,66
- batai cord fetal - 152
- lichid - normal

Medicul s-a ingrijorat de cele doua peste 0,60... Mie mi se par bune in comparatie cu ce am vazut pe forum. Astept raspunsul d-nei U.
Voi ce parere aveti?

Si i-am vazut si mutritza lui bb. O sa incerc sa o postez. E un frumos.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000, 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, 2 Aspenter pe saptamana
in 16+ cu baietel istetel si frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Felicitari Mihaela, multa sanatate si tie si prichindutei! Ati primit cadoul de Craciun Foarte frumoase numele alese pt cea mica

Musette, valorile pe arterele uterine sunt f bune, cerebrala si ombilicala nu sunt relevante decat dupa 24 sapt.

30+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

merci carpediem. Sunt masuratorile cerute punctual de d-na U incepand cu s15. Nu am reusit doar in s16 sa le fac. Fiind la distanta, vrea sa i le trimit lunar. Ea a specificat ce vrea sa fie masurat. Nu stiu care e ombilicala pentru ca nu mi-a cerut-o. Eu mi-am notat doar ce a zis si asta am masurat

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000, 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, 2 Aspenter pe saptamana
in 16+ cu baietel istetel si frumusel

Mergi la inceput