Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

si eu fug la nani
nu mai stau ca sunt fff obosita
si ale mele dorm
petra si-a schimbat programulk
am uitat sa va zic
si doarme toata ziua doar o oraaaaaaaaaaaaaaaa
offffffffff
si ce greu eeeeeeee
ahahahahha
si se scoala la 7 dimineataaaaaaa
deci noapte buna
si daca ramane cineva pana la sfarsit sa imi zica si mie eliminatii din seara aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

]Buna seara

sunt franta dar am promis ca va scriu 2 vorbe si vreau sa ma tin de cuvant

mada- bine ca nu a mai facut Cata febra,cum a fost Cristi la gradi?si-a revenit de tot? super ca ti-ai luat masina de spalat vase...buna la casa omului. la urma urmei sii daca o pui pe jos in bucatarie tot e bine
ma intrebai acum ceva timp daca stau chiar in suceava...da,stau in suceava. vrei sa imi faci o surpriza cumva?
happi- lasa nu te necaji prea tare, macar sa nu te simta Andrei agitata si nervoasa. f bine ca v-ati dus la directorul spitalului.la atatia bani macar sa va zica fiecare pas ce il fac si ce decizii iau.va doresc sa reveniti acasa cat mai repede si cu vesti bune. ma voi ruga sa iasa bine rezultatele investigatiilor
ailed- mama da ce harnicuta esti.pai cred ca e luna la tine.bravo pt andra ca sta in picioruse
mandreac- nu stiam ca esti asa gospodina mamica frumoasa. felicitari si sunt sigura ca duppa ce mai creste rares iti vei relua pasiunea
cami- esti f blanda.imi place mult sufletul tau. de fapt,nici nu puteai fi altfel alaturi de un sot in slujba lui DD
scrish- si a mea a cazut azi cu capul de parchet si a bocit dar i-a trecut repede ca i-am distras atentie. mai mult se alarma mama. ca cica eu stau langa fata si o las sa cada??
yvy- draga mea,am zambit larg cand am citit cu soacra-ta pt ca LA FEL E SI A MEA. crede ca s-a plictisit si o tine in brate si o plimba intre camere si o duce la oglinzi......cica se se mai odihneasca. bai au niste idei,nu stiu de unde ii vin bineinteles ca Teea este mai agitata la ea in brate ca vede tot felul de atractii pe jos.
cu toate astea, o prefer atunci cand plec de acasa chiar si pt cateva zile. chiar daca are ea unele principii si idei mai ciudate nu face nimic,nu e intampla nimic cu copilu. prefer sa vina soacra decat o bona. stiu sigur ca o iubeste
lalely- desi am scris si mai sus ,poate totusi o consideri si pe soacra pe post de bona. daca stie ca vreti sa stea cu D nu renunta ea la ale ei? sigur va invata si ea tabieturile lui David daca are ocazia. asa poate mai scutesti niste banuti
alehiam- nu ti-am urat pana acum bun venit. multumi si de cap nou copilasii tai sunt
yasmi- sigur ati fost iar la cumparaturi.ia i ce ati mai luat pt noua casuta?
strumph- ce frumos ca pui felicitari. si mie imi plac f mult dar nu sunt asa constiincioasa ca tine. ma duc imediat sa vad poze cu piscoate care darama rafturi. stiu ca ma intrebai ceva in cap trecut dar sincer am uitat ca am avut azi o gramada de treaba
ally- si tu esti o harnicuta si jumatate. mi-a placut cum ai facut tu cozonac la 12 noaptea
miki-imi pare rau ca te simti iar rau. tu la medic ai fost pana acum? analie ceva?
catank- ce a mai tras bubulina ta cu febra.off pui mic. sa stii ca te admir cata rabdare ai tu cu soacra si mai ales ca si sotul e de acord mai mult cu ea decat cu tine. eu as scoate flacari mari cat casa poporului
roxy- trecu perioada cu greva foamei nu? lasa ca a venit la noi
ioana- mamica ocupata si gogosica frumoasa foc
alina- cum mai doarme printul la pranz? ia sa-i fac si eu spanac ca nu i-am facut de mult

azi am pretrecut jum de zi punand luminite pe terasa si dupa ce le-am descalcit nu mergeau desi am facut proba inainte. nu va imaginati cati nervi si mai ales cate dezamagiri
maine o luam de la capat

va doresc o noapte buna si daca am sarit pe cineva sa-mi fie cu iertare

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara mamici!
Am intrat si noi pentru a va spune noapte buna si un somn usor si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Andra s-a trezit sa pape si dupa urlaaaand, drept care i-am pus supozitor cu paracetamol si calgel... acum ma duc sa o pun in pat...nb!

Mergi la inceput

NEATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

va ofer cafeluta, CEAI SAU CAPUCINO
cine doreste cine pofteste
eu sunt treaza de la 6
ca s-a trezit antonia
care are ceva febra si nu stiu de la ce
ca am crezut ca i-a trecut raceala
ca muci nu mai are
offffffffff
ma dispera cand face febra asa

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaa
si avem iar niste pete
sunt disperata
sincer
offffffffffff
noi nu am avut nici un fel de alergie nicipofata
si acum nu stiu daca e pojar sau doar alergie
ca data trecuta banuiam de la ce e
da acum nu stiu de la ce poate fi
offffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza, of mai Cami, poate are petele de la febra.... vezi si tu.. pe unde sunt?

Mergi la inceput

nu delia
ca nu are febra mare
deci nu sunt de la febra
ea a avut si febra mare odata si nu a avut niciodata astfel de pete
nu stiu ce e cu ele
si ma dispera
daca si-a inmuiat sistemul imunitar de la vaccinul antirabic turbez eu
doamne fereste
sau poate de la ficat
desi analizele cica au iesit bune
nu stiu ce sa zic
sunt cam bulversata
sincer credeam ca am scapat de viroza
ca am luat ceva naturist
si era ca si terminata
si acu i-au aparut astea
si putina febra
offfffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Cami au plecat Oana, Anthony, Alexandra si Max.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare

Mergi la inceput

alexina nu sunt ca si cracter f blanda ... ci destul de vulcanica
dar la vorbe da ... asa imi doresc sa fiu .... oricum si eu m-am educat mult in acest sens ... si am inteles altfel viata de cand m-am apropiat mai mult de Dumnezeu ... de cand mi-am cunoscut sotul si am inceput sa citesc una alta in domeniu

fetele da unde sunteti????????
trezireaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput