Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Strumphy . Maine dupa ce pleaca dna dr ma voi mobiliza si eu, ca doar nu se poate asa.
Fetelor, la mine la ciorbica in paine, farfuria aia nu era comestibila , era tare bocna, dar important era sa dea bine.
Era pentru prima oara cand faceam eu paine la cuptor, va dati seama, dar a iesit bine, eu am fost multumita.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Strumphy ![]() ![]() ![]() Fetelor, la mine la ciorbica in paine, farfuria aia nu era comestibila ![]() ![]() ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
eu asa ceva am macat la un restaurant in predeal si prin bran la fel, ciorba de fasole uscata cu afumatura in paine ( jumatate de paine din care s-a scos miezul si cu coaja tare, pe vatra..) si cu ceapa rosie..
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
moulineta spune:
Happi imi pare rau sa aud ca ai avut necazuri cu asistentele! maine se pare ca vei avea o zi grea...bine ca il sedeaza si nu va simti nimic! sper ca doctorii iti vor da vesti bune!
Strumph piscoata este minunata! ce frumos se joaca ea cu globurile! in curand o sa o vezi cum se ridica in picioruse la decorurile de pe brad! vai de cardul lui Nick succes la cumparaturi
Scrish eu am auzit ca toti copii fac cunostinta cu podeaua! si Maria mea stie f bine asta!
CamiAntonia si eu vreau scaun de masina! daca se poate f bun si ieftin
AllyLaur arati f bine! nu stiu unde sunt acele 2 Kg! sint sigura ce le vei da jos avind in vedere ca Duracelul te tine mereu in priza! imi place poza cu Edy pe canapea
Madutza sa stapanesti sanatoasa masina de spalat vase! unde l-ai intalnit pe Mos Craciun?
miki1979 spune:
yvyana, eu am inteles ..am zis ca ma regasesc in ce spui..ce crezi ca vlad al meu n-ar fi preferat sa cotrobaie ? eu vorbeam in general despre faptul ca m-am relaxat si e mult mai bine asa, ma refer la multe chestii legate de crescutul si mai tarziu educatia copilului..pe mine ma deranja orice, eram asa stresata de tot ca trebuia sa tac si sa inghit si nimic nu-mi convenea..d'astea de mama, intelegi ?
acum nu stiu , m-am schimbat f mult si imi vine sa rad cand ma gandesc la cum eram..
cred ca toate mamicile care sunt la al doilea bebe sau mai multi inteleg ce vreau sa zic
moulineta spune:
acum ca doarme gaza pot fi si eu prezenta! peste zi daca vede calculatorul eu nu mai pot scrie sau citi...eu zic ca am noroc de un copil tare cuminte dar nu se joaca singurica decat foarte putin, vrea atentie permanenta! oricum acum principala activitate este cataratul de tot ce prinde si mersul tinuta de manute
nu stiu ce are ca in ultima vreme imediat dupa ce adoarme (~2 ore) se trezeste plangand... adoarme repede dupa ce ma duc la ea si ii vorbesc si pun mana pe ea! nu par sa fie dintisori, nu pare sa o doara burta
madutza_bra spune:
moulineta, pe Mos l-am intalnit la o partida de biliard in Herstrau...acum aproape 13 ani
miki, da sunt total de acord cu tine. Cand eram la primul bebe si le vedeam pe fetele cu 2 copilasi cat de relaxate erau, si cum povesteau ca la primul nu erau asa, ma gandeam ca il neglijeaza pe cel de-al doilea copil. Acum sunt exact in situatia lor, si evident nu mai gandesc asa. Pur si simplu multe din problemele pe care mi le faceam la Cristi mi-am dat seama ca nu-si aveau rostul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
mada, sa-ti fie de bien cadoul!sa vezi ce de ajutor iti este!
da fetelor, la al doilea esti mai relaxata si parca te bucuri mai mult de orice!...incepand de la baitza, schimbat scutece.. etc... eu tin minte ca avea Maria 3 saptamani si a plecat sotzul sa o duca pe mama acasa sa-si ia alte haine etc... si Maria dormea si eu in loc sa ma relaxez, sa fac un dus, sa vad un film etc(ce as fi facut acum) am stat sa o pazesc si muream de frica
cami_antonia spune:
delia ce tare ai fost la faza povestita
ahahahahha
rad de numa
moulineta
si eu vreau scaun de masina bun
nu f scump da nici cel mai ieftin
ca asa am gasit multe
offffffff
sincer nu stiu cat va sta antonia in el
da as vrea sa ii iau
sa se obisnuiasca pana la vara in el
sa putem pleca si noi din tara in concxediu
ca fara scaun nu-mi dau voie sa ies
deciiiiiiiiiiiiiii
da unde sunteti doamnelor?
toata lumea e la vocea romaniei????????????
aaaaaaaaaaa
happy am zis si la fetele mele de la rugaciune sa se roage pt andrei saptamana aceasta
puterea rugaciunii colective este imensa
si vom aprinde si lumanari pt el
doamne ajuta sa fie totul minunat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
fetele, ma duc la nani...
ca ale mele s-au culcat amandoua
, sper sa doarma Andra in noaptea asta.
Va pup!pe dimi!