Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia miki eu cred ca trebuie sa iti faci un set de analize complexe si sa incerci ca macar o data la 2 saptamani sa dormi si tu o noapte completa si sa ai cateva ore de plimbare singura pe afara cum fug eu tu nu o poti face? ![]() ![]() |
o sa ma plimb in curand pana/de la servici
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
stiu ca ai dreptate, cred ca am imunitatea la pamant..dar imi revin eu
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
yavyana, m-ai facut sa zambesc nu te supara pe mine, asa eram si eu la Cristi. Acum sunt mult mai calma si te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel. Nu se intampla nimic daca odata pe saptamana sau odata la 2 sapt cand vine soacra, L va sta 3 ore numai in brate si se va uita la TV
Sincer acum, meriti o pauza de 2-3 ore la ceva timp.
Socrul meu ma mai ajuta asa cum te ajuta si pe tine soacra, adik cand vine cata e non-stop la el in brate, nu o lasa nici sa stea singura langa masa..o tine de maini sa nu cada si sa se loveasca..si cu cristi era la fel..si la 2 ani el vroia sa-l ia in brate sa-l duca dintr-o camera in alta..chestii din astea
e normal ca daca isi vad nepotii mai rar(cel putin mai rar decat ii vedem noi)sa vrea sa ii stranga mereu la piept, asta e dovada de dragoste.
...as mai vrea sa scriu dar ma trage cristi de mana sa-i dau mancare
Sper sa nu te superi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yvyana/yvyana.jpg)
yvyana spune:
Madutza nu ma supar! Evident ca o sa mai apelez la soacra ca e mai aproape si mai disponibila decat mama, dar stiu ca si daca apelam la mama eu tot aveam de comentat
Nimeni nu face mai bine ca mine si asta e clar!!!
Dar decat sa fie o persoana straina mai bine bunica/bunicul daca tot sunt disponibili si e si graits!!! Glumesc evident, dar mereu voi avea divergente de opinii si cu mama si cu soacra in ceea ce o priveste pe L.
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Am ajuns si noi acasa, ne-a bagat frigul in casa mai bine spus, ca e rece rece si bate un vantttttt cica zapada pe joi , abia astept
Am fost la posta, am pus felicitare si apoi am luat-o in sus pe deal spre mall, ca deh... au inceput reducerileeeeee!!!
anul asta e cam rau pentru comercianti, sa nu spun jale mare, nu au facut mai nimic vanzare si de aia au bagat deja reducerile, zicea Nick sambata ca daca deja au bagat reducerile si nu au mai asteptat Boxing day, a 2 a zi dupa Craciun aici, ca asa e obiceiul,pai atunci e de rau... pentru ei si economie, si azi am citit un reportaj pe bbc si asa e. Comerciantii au reduceri deja pentru ca nu au vandut nici la jumatate macar pe cat au preconizat ca vor face vanzari inainte de Craciun... La mothercare am vazut multeeeeee hainute la juma de pret , chiar si mai mult, dar sunt unele care imi plac si nu le-au bagat la reduceri, eu stau cuminte in banca mea si astept , ce altceva am de facut ?
valeuuuu... eu scriu pe forum si fiica mea a rasturnat si scos tot de pe rafturi, a imprastiat si betisoarele de urechi peste tot ..iaca ce se-ntampla cand stau pe forum
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Madutza nu ma supar! ![]() ![]() Dar decat sa fie o persoana straina mai bine bunica/bunicul daca tot sunt disponibili si e si graits!!! ![]() . |
da, si eu ma regasesc atat de bine in ce spui..asa eram la vlad..acum la andra sunt mult mai relaxata, si a mea sta numai in brate la tv sau numai in brate in general..dar am invatat sa tac
![](icon_smile_blush.gif)
![](punk.gif)
si crede-ma ca e mai bine, imi faceam nervi degeaba..
bunica mea care m-a crescut, acum e la Doamne doamne, mereu imi povestea cum facea ea totul cu mine in brate, inclusiv mancare..asa sunt bunicii..tare sunt curioasa cum o sa fiu eu
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
miki1979 spune:
happi, sper sa se termine cu bine..ar fi frumos dupa atatia ani de tratamente si lupta sa descoperiti ca e faza cu zaharul..pana la urma asta ar fi varianta mai usoara inteleg, nu ? sa dea Domnul sa scapati cat mai usor posibil si sa gasiti o rezolvare
cami_antonia spune:
strumph ai pm
sa-ti fie de bine plimbarea
miki lasa plimbarea la servici
cxa sunt constienta de asta
ca va veni in curand
si atunci vei vrea acasa
cunosc
da ma gandeam la ceva relaxant pt tine
doar pt tineeeeeeeeeeeeeee
cami_antonia spune:
yvy eu comentez si la mama destul
in sensul ca daca stai cu cineva mai mult si are grija de bebe
oricum nu e ca tine ce face
si nu va fi niiciodata
asa ca da tre sa te mai relaxezi
si sa lasi totul de la sine
asta e
ca un exemplu
eu am tinut-o de drag pe antonia permanent in brate
cand era mica
si nu e un copil care se cere in brate deloc
pe cand petra de cand s-a nascut cere in brate desi eu nu o iau decat f rar
deci e si dupa cum e bebe
nu neaparat dupa ce invata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
mai scriu 2 randuri si ma duc sa fac ceva de papa pentru cina ca acusi apare barbatu si eu nu am facut nika
cami ti-am raspuns la PM sper sa ajunga int imp util felicitarea de pe meleaguri straineze
maine o pun la posta
Yvyana, ce facusi in oras? cum te-ai rasfatat? ceva shopping? un coafor ?
o manichiura ?
sau ai fost sa-l intalnesti pe
?
Madutza multumim de aprecieri, ieri seara am pus pozele, am sa le sterg mai tarziu ca ocupa spatiu mult si nu am chef de redimensionat Cum se mai simte Cata ?
Ally ce m-am amuzat cand ai povestit de Duracell
cand pui poze cu bradutul ?
yasmi ai absent la catalog, sper ca e motivat glumesc, stiu ca ai multe de facut acum la casuta, asteptam pozici si impresii
eu pun la loc lucrusoarele pe rafturi, piscoata le scoate... are treaba ia sa o iau eu jos cu mine sa bucatarim ceva ca s-a facut tarziu
Seara buna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yvyana/yvyana.jpg)
yvyana spune:
Ah, Cami, Madutza, Miki s-a inteles gresit!!! Nu mi-e teama ca se invata L in brate ca a trecut de faza asta; acum e foarte interesata sa cerceteze tot in jur si nu-i place sa mai stea in brate mai mult de 15 minute maxim ca incepe sa maraie, chiar si la mine (vede telecomanda si vrea sa ajunga la ea, vede usa deschisa in hol si vrea acolo sau are ea alte treburi de facut prin diverse locuri - de scos cartile din biblioteca, hainele din sertare, de mutat jucariile de colo colo etc.); socrela cand vine o tine numai in brate si se mira de ce incepe sa maraie/tipe si apoi sa urle si efectiv sa se zbata sa plece din bratele ei (atunci socrela incepe sa se plimbe din camera in camera cu ea in brate zicand ca s-a plictisit
desi eu ii spun care e motivul jelaniei si s-o lase libera pe jos
).