Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

happy ce urat sa dai atatia bani si sa nu se ridice la standardele normale
offffffffffff
mi se par neclare toate aceste disfunctii
parca am fi in romanica
deci nu e mare diferenta
la hanovra
adi si alina mi-au zis ca totul era impecabil
si totul a descurs f repede sa nu plateasca o mie de nopti de spitalizare
care si acolo era f mult
ne rugam pt voi
sa fiti bine
si multa rabdare
pt andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

dupa ce a facut plangere sotul, in 10 minute a aparut seful sectiei sa ne explice cum sta treaba.
ieri nu s-a intmplat nimic ptr ca s-au intrunit mai multi medici ptr a discuta situatia lui Andrei.
printre actele date ieri, a fost si o scrisoare medicala de la Yr , dr lui Andrei din Islanda, in care face referire la un moment dat, ca la o punctie, nivelul zaharului din sange era scazut. ei au fost uimiti ca ea nu a facut mai departe nici o investigatie in acest sens, ptr ca, ei au avut cazuri cand asta a fost cauza crizelor, ca e tratabil fara medicamente, numai cu dieta ketogenica.
asa ca au stabilit ptr maine sa-l sedeze pe Andrei, sa-i faca iar punctie, adica sa-i ia lichid din coloana vertebrala si sa verifice iar nivelul zaharului din sange. si daca tot il sedeaza o sa-i mai faca si eeg( asta este electroencefalograma, MAda, se lipesc electrozi pe cap 36 la numar, cum se pun la ekg)
I-au facut la 14 un eeg, si acum a venit acelasi medic sa ne cheme sa discutam cu profesorul, directorul clinicii, care pune cap la cap rmn-ul facut in Is si eeg de azi, sa vedem ce apare.
astept sa vina sotul cu vesti bune, eu am ramas cu Andrei ptr ca dormea si am preferat sa raman eu cu el decat sa stea cu asistenta.

oricum, de cand ne-am internat cum ies din salon ma buseste plansul la ce este aici. sunt o gramada de copilasi bolnavi, asa realizez ca Andrei este f bine fata de ei. grea e viata asta si nedreapta uneori! nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva, la cat de putin traim si la cat ne chinuim sa traim normal ca oricem om sanatos!

CAmi, noi am venit aici ptr ca este singura clinica privata din Europa unde se si opereaza, este specializata in neurologie pediatrica.
neurologia de adulti difera cu mult de neurologia pediatrica.

va tzin la curent.
Sa dea bunul Dumnezeu sa gasim raspunsul si rezolvarea problemei lui Andrei, pe care o cautam neincetat de 4 ani!

va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mandreeac te imbratisez

miki offffffff nu-mi place sa te aud asa
da de ce tre sa iei numai naturist?
din cauza de alaptat?

strumph serios ca iti trimit adresa .... oooooooooo ... abia astept ceva din tari straineze
ahahahahha

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

nu, am terminat de mult cu alaptatul..
am luat multe antibiotice in ultimul timp si vroiam sa mai evit ..

Mergi la inceput

strumph ce scaun de masina ai ales?
fetele mai vreau si eu idei de scaune de masina
ma roade
nu am bani da tre sa imi cumpar cumva
fie de ziua antoniei
fie altcumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Yvy pai cheama soacra mai des daca vezi ca L doarme bine inainte de a veni ea nu stiu sa te sfatuiesc in legatura cu constipatia

Mandreeac sa pui pozite cu frumosul Rares linga brad, sau cu bradul in manutele lui

Miki eu am luat homeopate pt rceala oscillo, homeogen si aconitum si tot am dat si zanei si sotului sper sa ai mai mult noroc

Madutza cum mai este Catalina? febra, mucisori? sa va treaca repede

ailed spor la treaba

am scris mesajul asta azi dimi si nu am apucat sa il termin sau sa il trimit

Mergi la inceput

happy offffffffffff
inteleg
acu mi-a venit inima la loc
ma miram sa fie chiar atat de urata situatiunea
doamne ajuta sa fie totul bine
offfffffff
eu imi aduc aminte numa ce am vazut la noi in buc la bagdazar
si eram tineri o groaza
asa ca da
sa traim in liniste si pace viata pe care o avem
ca si asa e grea
sa nu ne-o facem noi si mai grea

sa ai incredere si nadejde ca totul va fi bine
sunt convinsa
pt ca se implica multi oameni
e mare lucru
stiu ca e diferenta intre adulti si copii in orice ramura a medicinii
doamne ajuta!
asteptam vestile cu care vine sotul

Mergi la inceput

miki eu cred ca trebuie sa iti faci un set de analize complexe
si sa incerci ca macar o data la 2 saptamani sa dormi si tu o noapte completa si sa ai cateva ore de plimbare singura pe afara
cum fug eu tu nu o poti face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Happiness astept cu sufletul la gura sa ne dai vesti excelente. Offf Doamne, cat mai trebuie sa indure micutul Andrei.

Moulineta am sa pun poze cu Rares, sa il vedeti si voi.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

happy, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello mamici!

M-am plimbat azi o ora prin oras, am profitat din plin si vad ca a reusit socrela sa o si adoarma pe L (ea zice ca nu a tinut-o in brate tot somnul parca vad ca apoi o sa am probleme cu L cand incerc sa o pun in patut dupa ce o adorm in brate ca am mai patit asta si intr-un final a recunoscut ca ea o tine in brate sa doarma ).

Millie eu o alaptez inca pe L si problema constipatiei a aparut doar dupa ce am inlocuit total mesele 2 si 3; am vorbit cu pediatra si am de ales intre Duphalac si Debridat. Asta e acum, din regim am jonglat cat se putea si degeaba!!! (seara papa para+pruna+strugure+cereale sau iaurt , nu-i mai dau banana, morcov, orez, branzica, nu-i dau nimic copt/fiert, la masa de legume ii dau proteine - carne/oua/ficatel- doar la 2 zile etc.).

Scrish aprovizioneaza-te cu gel de arnica (eu am luat de la Plafar, nu stiu firma si efectul lui e chiar spectaculos, daca il aplici imediat se retrage aproape instantaneu umflatura si reduce vizibil vanataile) si cu mult calm, vor fi multe cazaturi de acum inainte, la fiecare dintre ele iti va sta inima in loc , dar trebuie sa-ti revii in secunda 2 ca daca nu urmeaza bocete si urlete cand bebe vede ca si tu esti speriata; eu incep sa rad si zic :"nu, mami, nu plange, nu s-a intamplat nimic! s-a lovit putin fetita, dar trece!" si apoi o pup Dar cand e si mama sau socrela de fata si ea cade ele sar ca arse: "Hiiii!!! Vaiiii!!! Aoleu!!!" si atunci sa vezi urlete

Moulineta as mai chema-o eu pe socrela sa stea cu ea, dar ma deranjeaza ca ea o tot tine numai in brate si nu intelege de ce devine L maraita si plangacioasa; ei nu-i mai place in brate, vrea sa se plimbe, umbla peste tot ca are toata casa la dispozitie exceptand baia si bucataria; mereu o atentionez pe socrela sa o puna jos ca L nu mai vrea in brate si ea gaseste diferite motive: ca se duce si trage de perdea, ca se tine de etajera si sa nu cada peste ea, ca trage de prize etc. Pai ea de ce e acolo? Nu sa o supervizeze? Ea prefera sa stea cu ea in brate si sa-si vizioneze programele la TV si eu i-am specificat clar ca nu vreau sa o tina pe L la TV In fine, despre soacre numai de bine!

S-a trezit pisicuta si miorlaie...

Mergi la inceput