Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
neata alehiam
da am citit pe cancan azi noapte ca eram curioasa
mercic mult
era si normal
ma asteptam sa plece ei
mai putin max
cred ca mi-ar fi placut sa plece irina
nu-mi place de ea
mi se pare increzuta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
Neatza si multumesc de cafea cami. Cum mai e Antonia? Si mie mi-a zis sotul cine a iesit ca eu am adormit cu Luiza .
Lu a mea nu are stare, casca de somn, sta un pic si papa si apoi vrea sa calatoreasca prin casa . Ieri am pus o instalatie in camera si numai la ea vroia sa ajunga. Vai de capul bradutului.
Sunt un pic happy ca mi-au zis colegele ca au doua propuneri de bona. Sper sa am de unde alege.
Azi am de cautat niste atentii pentru educatoare, ca maine are serbarea R.
Revin, dupa ce o culc pe domnisoara grevista (ca pe langa somn, nici mancare nu prea vrea... mpricinatul e numarul 4)
![](al9leacer.gif)
![](cubebe.gif)
![](cavaler.gif)
![](zana.gif)
Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare
cami_antonia spune:
alehiam tie ti-e mai usor ca robert e mai mare cu doi ani decat antonia
si atunci te intelegi cu el altfel nu?
are grija de surioara?
se implica in vreun fel?
ca antoni era tare iubitoare
si o striga
iar acu nu mai vrea sa ii pronunte nici numele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
mor de dragul Andrei...
cand o aud ca s-a trezit si ma duc la ea si se ridica in patutz si intinde manutzele sa o iau in bratze si dupa se lipeste de mine cu caputzul pe pieptul meu....ma topesc...mai nou cand o iau in bratze face toc ca un pupic
lalely07 spune:
Neata..
Ieri nu am intrat caci mai nou David se culca la 23.30... si nu mai pot intra ca sta gramada pe mine..acum doarme bineinteles,iar eu m-am bagat sa fac foile de la tortul egiptean.
Delia tu l-ai facut???Stiu ca Miki la facut,dar ma gandeam ca poate l-ai incercat si tu...
Cred ca nu imi va iesi,pt ca prima foaie mi-a iesit moale,nu tare cum am citit...plus ca sunt asa subtiri,dupa ce pun crema cred ca se vor topi de tot...
Ma gandeam sa o mai bag odata la cuptor poate s-o mai intari..
La celelalte 2 foi am mai pus o lingurita de faina in plus..
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna dimineata
Cafeluta o bag si eu sub nas ca am nevoie, m-am trezit la 7.20 ca se maraia donsoara dincolo in patut, era covrig intr-un colt de patut si nu stiu ce schema voia sa faca si nu-i iesea si striga dupa ajutor am pus-o la supt si a mai dormit 20 min, lucky her, dar eu nu am mai prins nik somn, poate mai la amiaza daca reusesc
Cami am sa raspund la PM mai tarziu, mai intai sa ma trezesc, am citit de pe telefon cat sugea piscoata, acum sunt calare pe laptop dar am o leneeeeeeeeeee Am sa ies si la posta mai tarziu sa primesti felicitare din strainezia
Sper sa nu fie nimic grav cu Antonia
Ailed iar ai fost schimbul 3 ?..uff ... nu vrei cumva sa-ti aduca mosu niste somn, cred ca ti-ar prinde tare bine
Madutza...cum de am uitat eu sa te felciit pentru masina de spalat vase? yayy... ce cadou frumos!!!
asta-i mai buna decat cizmele, iti spun io
ai sa o indragesti de numa si scapi si cu manichiura perfecta, nu mai tocesti unghiile alea rosii frumoase
sa o stapanesti sanatoasa si sa spele multe vase
Moulineta tu cum te mai simti mami? ti-a mai trecut din raceala sau ai mai impartit-o prin vecini ? Eu vreau s avad poze noi cu zanuta, se poate ?
Nana ma gandesc la voi, sa fie bine azi !!!
Alexinaaa.... ai luat virusul romanelor ? mai mami m-ai dat gata aseara cand te-am citit
imi pare rau ca mai trebuie sa munciti azi odata cu instalatiile, dar eu vreau pozici cand e gata totul
balerina in afara de greva foamei ce mai face ?
Lalely ma tot tin sa iti scriu de vreo 2 zile si nu mai reusesc ca tot uit ams pus eu bine ca ma babesc
Sa stii ca piscoata mea ieri nu a vrut supa deloc, decta 2 jumattai de lingurita si nici iaurt , nu stiu ce a avut, ma gandesc ca ii mai ies ceva dinti ca ieri numa m-a muscat, ma prinde cu amnadoua manutele si hap ma capseaza
si baleste iar sibaga in gura orice prinde... dar luni cand a mancat supita pacalaita cu iaurt a mancat cam 6-7 lingurite, deci pana om ajunge ca voi la 60-80 ml mai e ceva drum
deci tot noi suntem alea mai inapoiate , offf
Cum e David, pozici cand ne mai arati ?
Nu mai stiu cine a mai scris si la cine mai trebuia sa mai spun una alta... ma lasa memoria, cred ca e vremea sa imi beau cafeluta, poate-mi mai revin neuronii pe acasa
Fug la cafeluta si sa smotocesc piscoata olecuta ca azi nu am apucat de dimi cum imi e in bunul obicei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
neata si va ofer cafeluta,ceai laptic cu nesquik si toate cele
am domrit cu fiimea pana la 9.15, acum ea se joaca cu mingea de la vtech si eu stau la cafeluta cu voi putin.
mai tarziu ii dau fructele si plecam prin oras,poate imi iau niste cizme de la o fabrica care face pt export
cami- iar a facut febra si pete mititica? offf.de la ce sa fie? ce a mancat ieri? poate crema sau uleiul nu-i priesc. se poate?
ailed- ce mamoasa ai tu acolo.cred si eu ca te topesti toata cand pune capul pe tine si da pup. fiimea da pup cu gura deschisa si vrea sa ma si linga
alehiam- lasa ca nici altii nu mananca.cu beculetele avem si noi interes mare :)
lalely- bafta la facut tortul
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
cami_antonia spune:
mai fetelor m-ati zapacit cu torturile si alte cele
da-ti-mi si mie reteta
ca eu nu am salvat pana aciu nica
ca nu ma pricep la prajituri deloc ca sunt migaloase si nu am rabdare
da poate fac ceva si eu de anul nou
cine stie