Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally asa-mi place de tine...cum prinzi o reteta, cum o executi

mandreeac oare la noi este piesa aceea de teatru? chiar zilele trecute vorbeam cu prietenii astia ai nostrii sa mergem si noi la teatru dar sa gasim o piesa buna.

alina06 ce bine ca a venit sotul acasa. ma gandesc ca dupa operatie dureaza putin recuperarea pana sa poata misca degetele ca inainte. mai bine mai cereti o parere.

monas multa sanatate la puii mici, sa scapati de toate cu bine si sa stati linistiti.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Radio Ia#537;i - EVENIMENTE 2011: 11.12.2011 Concert de colinde sus#355;inut de Corul „Juvenes Ecclesiae”

http://www.milupa.ro/club-milupa/album/7329
un like si adauga la favorie un vot in plus pt cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

uraaaaaaaaaa a mancat fiica mea supa dar pacalita nu asa simplu ca nu merge asa... o lingurita iaurt, una de supa, una de iaurt alta de supa...bun si asa decat deloc off ...eu ma bucur de supa si altii deja papa de 3 ori pe zi si cate 2 feluri, noi am ramas de caruta mai e cineva asa inapoiat ca noi ?

Da ..noi suntem la fel ca voi.
Chiar povesteam zilele trecute ca si noi mancam la fel..iaurt+supa..plus ca ii creste pofta de mancare daca ma vede cu cutiuta de iaurt...A,si inca un pont:cand nu mai merge nici asta eu ii dau o galeata de iaurt/smantana goala sa se joace cu ea in scaunel..si asa il mai pacalesc..
Bine,nu excelem..tot maxim 80 grame..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki abia acum am vazut PM-ul tau iti raspund acum.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Cum eu am probleme cu picassa nu pot sa vad poze...
Nu stiu care este faza cu eroarea aia..cateodata daca tot dau Cancel ma baga,dar mai mereu NU..

David doarme acum..cred ca la noapte iarasi se culca tarziu,numai sa nu imi faca ca aseara sa se trezeasca urland..

Madutza..nu gasesc Cropul in Paint,desi stiu sigur ca l-am folosit candva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

http://radioiasi.ro/video/play/11-12-2011-concert-de-colinde-sustinut-de-corul-juvenes-ecclesiae-1597

http://www.milupa.ro/club-milupa/album/7329
un like si adauga la favorie un vot in plus pt cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yvyana, catalina mea este pe paracetamol/Nurofen alternativ la date la 4 ore de aseara la 10:30, azi la pranz avea 37.8, acum are 38.5. la ora 8:30 e la rand sup cu paracetamol. Ma gandesc ca daca va avea peste 39 atunci sa-i pun novocalmin in loc de paracetamol. Oare e ok sa fac asa?
La Cristi cand era mic scadea febra de la un singur Paracetamol, la Cata nu e asa...

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Da Madutza si eu as fi facut la fel (novocalmin doar peste 39 grdC, ca a avut si temperaturi sub 38 grdC intre administrari - adica aia de 37.8 grdC).

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Cum eu am probleme cu picassa nu pot sa vad poze...
Nu stiu care este faza cu eroarea aia..cateodata daca tot dau Cancel ma baga,dar mai mereu NU..

David doarme acum..cred ca la noapte iarasi se culca tarziu,numai sa nu imi faca ca aseara sa se trezeasca urland..

Madutza..nu gasesc Cropul in Paint,desi stiu sigur ca l-am folosit candva.

Vezi ca in paint poti folosi patratelul ala punctat ca sa selectezi cat vrei. Apoi cut in alt fisier si salvat ca jpg.

Eu ca sa fac crop nu fac din paint... Il salvez asa ca jpg si il deschid cu microsoft manager. Si de acolo folosesc crop... Acolo mai sunt diverse facilitati de aia il utilizez pe asta.

Deci pe mine nu vrei sa ma intrebi....

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Strumphy offf e superba piscoata ta, nu ma mai satur de uitat!
Ce te plangi ca nu mananca? Are gusulita am vazut eu , iar falcutele-i tot cresc .

Noi inca nu am facut bradul, il facem in Ajun si vedem atunci cum se comporta L, dar cred ca o sa-l jumuleasca rau ca asa face cu perdelele si toate cablurile care-i pica in mana

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

lalely: uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=-E_C5ckMDgg - daca nu ai inteles prima data.
Mai e varianta de prelucrat utilizand piknikul de pe picasa... Sunt si acolo niste rame si tool-uri faineeee rau

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare

Mergi la inceput