Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna mamici,
strumphy: a fost alergie pt ca i-au trecut repede dupa injectie. acum suntem bine.
despre novocalmin sa stiti ca eu am dat numai cand au avut febra maare (peste 38.5) si doar jumatate din el, si nu mai devreme de 12 ore intre administrari.asa mi-a spus dr.
va las, ca-s plina de nervi . am fost la Admin financiara sa rezolv ceva ca mi-a venit o somatie acasa si am stat la niste cozi acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

ioanna, pt cotelici, sinoi avem vorba asta

roxy

Fetele, este Novocalmin si pt pui mici? Eu am pt Cristi dar este de 300 si scrie ca se da la peste 4 ani
Voi de care dati la copilasi? este mai bun Novocalminul decat paracetamolul?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Madutza mie pediatra mi-a zis ca-i pot da 1/2 supozitor de novocalmin (algocalmin) daca nu controlez temperatura cu celelalte antitermice (paracetamol, nurofen) administrate alternativ in doze corespunzatoare, adica daca temperatura ramane sub tratament peste 38 grdC tot timpul sau oricand depaseste 39 grdC (eu nu i-am dat pana acum ca n-a fost nevoie). Atat paracetamolul cat si algocalminul combat febra, ultimul e mai eficient, dar nu mereu, depinde de calea de administrare (paracetamolul administrat intravenos e mai eficient decat oricare dintre ele administrate oral, iar algocalminul nu prea se mai administreaza direct intravenos din cauza riscului mare de soc anafilactic)

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza bravo pentru dintocii Catalinei, aveti 6 deja ma bcur ca sunt bine puii mici. de la ditnisori o fi fost febra lui Cata.

ally ce tare este Edy in poza unde sta el cu mana sprijinita pe spatarul canapelei. ziic ca este un barosan din ala ce-mi place de el

catank super ca mergeti acasa o sa fie primul Craciun si Revelion cu Ioana alaturi de intreaga familie. ce poate fi mai frumos...

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

ailed cum o cuerti pe Dodo cu foehnul in urechi? nu cred ca-i prea bine sa-i dai aerul ala in urechi...zic si eu

madutza, miki ce retete...

happiness ne gandim la tine, sa fie totul bine si sa averi cele mai frumoase Sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy pai excesul de apa care nu s-a dus la prosop .. il usuca imediat feonul ca doar nu stai cu feonul in ureche bblului...si eara cu oricum ii cureti ceara cu bete si zgomotul de feon lor le place si ii linisteste.. eu nu stiu ce m-as fi facut fara feon..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

...doarme in sfarsit maimuta mea, daca nu s-a mai zbenguit in tot patul de jur imprejur de numa o ora si ceva cred ca mi-a luat sa o pun la somn sarea in sus ca mingea , se ducea si batea cu manutele in perete , a mai dat si cu capu de vreo 2 ori a luat la rand toate jucariile de la capatul patului si le-a smotocit si aruncat care pe unde am inceput sa o filmez si mi-a luat telefonul si s-a filmat singura la final am vazut ce film si-a facut e asa comica, sigur i-l pastrez sa il vada la 18 ani ...acum doarme e franta cred , sper sa o tina macar o ora sa pot sta si eu linistita Am pus niste fasolica la fiert sa ii fac la domnu sot cu carnati, a ramas cu pofta ca nu s-a saturat sapt trecuta si ca el mai vrea ca tare buna a mai fost i-am mai luat 4 carnati afumati sa ii fac , am cumparata si niste fasole alba de aia de a noastra de la atifco, de la magazinul moldovenesc ...deci fasole cu carnati si muraturi la cina

Alina06, nu spun care e banuiala, pastrez secretul pana la Craciun ca poate nu e ce cred eu aluatul de pizza exact cum a spus Ailed

yvyana, vad ca Lari a ta culege cucuiele si a mea de cand merge in 4 labe mai da cu capu pe pereti, canapea, pat, podea... da se uita mirata 2 sec ca nu stie ce s-a inatmplat si apoi isi vede iar de treaba cand face buf rau incepe a plange si cand face buba mare si cu viteza o dau cu gelul de arnica si trece buba si a mea piscoata sa stii ca daca ii e somn nu o trezeste nici tractorul, am fost sambata la shopping de papa intr-un supermarket si a adormit in port bebe la tac su si cand am iesit am trecut pe langa o banda ce batea in butoaie metalice , cica ei cantau colinde era frumos dar infernal de asurzitor, am fi iesit pe alta usa dar numa aia era pe unde puteam iesi si aia cu tobele erau acolo in usa ma gandeam ca se trezeste speriata si urland, da de unde ...a dormit pana a trebuit sa o scoatem din port bb sa o punem in scaunul de masina

Moulineta cum te simti azi ? dar zanuta e mai bine? imi pare rau ca ai dat-o mai departe, doar ti-am spus sa o pastrezi numai pentru tine si sa nu fii asa darnica

IONY tu pe unde umbli mami? de ce nu mai treci pe la noi? hai sa vii sa ne spui de voi si sa ne arati poze noi cu bombonica, da?

Persiiiiiiiiiii unde esti ? cum sunteti ? ce mai face Raducu, flebetea mea? tu cum stai cu smotru ?

Millie hai mai des pe la noi ca parca prea rarut dai pe la noi multa sanatate printelor

Somleac, trecut absent nemotivat, sa vii cu scutire ,da? glumesc, cred ca esti prinsa tare cu munca si copilasii acum inainte de sarbatori , dar mi-ar face placere sa te mai citesc

Aveam si eu o intrebare si na ca am uitat-o, si chiar voiam sa va intreb... uhm, oare ce o fi fost ? daca imi aduc aminte revin cu intrebarea

ahh ca uitasi, Pisucccccc gata congresul? ai revenit de pe meleaguri unguresti ? hai sa ne mai spui de voi si `ntelectualul Petru

Ma duc sa toc legumele in fasolica mea, mai trec eu pe aici mai tarziu sa vedem ce mai faceti

Seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yvyana, catalina mea este pe paracetamol/Nurofen alternativ la date la 4 ore de aseara la 10:30, azi la pranz avea 37.8, acum are 38.5. la ora 8:30 e la rand sup cu paracetamol. Ma gandesc ca daca va avea peste 39 atunci sa-i pun novocalmin in loc de paracetamol. Oare e ok sa fac asa?
La Cristi cand era mic scadea febra de la un singur Paracetamol, la Cata nu e asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, dar la dr. , nu te-ai dus cu Cata? Du-te si cu ea la Gomoiu... macar stii o tb
strumph, , mai pune o farfurie.... nici nu vreau carnati... fasolica romaneasca.... mmmm

Mergi la inceput

lalely sa purtati sanatosi cadourile de Mos. pai ati fost cuminti, ce repede a venit la voi.
si Anastasia poarta tot de 12 luni acum.

cami sa foloseasca printesicile sanatoase jucariile frumoase ce fain ca au primit asa jucarii.

madutza dar ce are Cata? parca intelesesem ca sunt bine amandoi. n-am ajuns chiar la zi cu cititul. sa se faca bine repede.

strumphitza ce floricele frumoase am vazut. si am vazut si o mica piscoata bulinata si cu falcute si barbita
buburuza mea a adormit la masa, ii dadeam cerealele cu iaurt si deodata ii pica ochisorii in gurita, ce comica a fost...
mai tarziu ii dau grisulet cu lapte,ii iau de la Topfer gris cu lapte buuuun.
fetelor, astia de la Topfer au cele mai bune cereale, gris cu lapte si alte chestii. suoper bune. cel mai mult imi plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am pus poze in picasa cu piscoata de la mos nicolae, tortul, floricele, noua decoratiune...si la final un set de poze cu mandruta mea jumulind bradul nu le las mult ca ocupa mult spatiu, am sa le sterg mai tarziu

ma duc sa dau o tziti la piscoata ca s-a trezit si sta in brate acum si ma lupt sa nu imi butonze la tastatura

Mergi la inceput