Strugurasi de Sept-Oct 2011 *14*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

nanna da si al meu face crize si nu vrea altceva decat pumnul nu titi sau suzi, de asta cred ca ar putea fi de la gingii chiar daca nu are gingia inflamata inca si nici febra sau alte simtome nu are

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

A mea isi roade pumnii sau degetul cel mare cand ii este foame.

Azi nu stiu ce este cu ea.S-a trezit la 4,30 apapat, s-a culcat apoi s-a trezit la 10 a papat, s-a culcat apoi s-a terzit la 13 a papat, s-a culcat si doarme si acum.Sa o trezesc?

Poate ploaia de afara o trage la somn

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Jade - saru mana mult! Chiar imi e de ajutor! Cutia de 500 gr este la pretul celei de 250! Foarte tare!

Referitor la scaune de masa si masina nu am mae experienta de impartasit...La prima fetita am avut un scaun de la Chicco, cel pentru 6+ luni si cand a fost mai mare si avea peste 15 kg parca unul special la care se detasa spatarul ca sa zic asa si se paote folosi doar ca inaltator. Dar asta mai tarziu! Din pacate le-am dat pe amandoua convinsa fiind ca nu voi mai avea alt copil Acum am luat-o de la capat cu totul, insa am primit o scoica de la Chicco pe care nu am folosit-o deloc, pana acum am plecat cu pitica doar in landou pentru a sta perfect intinsa. Si tot de capatat mai am un scaun de la Prenatal pentru cand o sta bine in fundulet.
Scaun de masa: primisem la Indra imprumut d ela nasa ei unul tot Chicco, de plastic, pliabil, fffff bun. Evident ca l-am dat inapoi si acum trebuie sa iau altul . Inca nu m-am uitat dupa asa ceva, toate la timpul lor mai avem 3 luni pana atunci
Nu stiu daca iti va folosi la ceva diti relatarea mea

Pupici cu sclipici pentru grasunel

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

A mea isi roade pumnii sau degetul cel mare cand ii este foame.

Azi nu stiu ce este cu ea.S-a trezit la 4,30 apapat, s-a culcat apoi s-a trezit la 10 a papat, s-a culcat apoi s-a terzit la 13 a papat, s-a culcat si doarme si acum.Sa o trezesc?

Poate ploaia de afara o trage la somn

Cum sa o trezesti? tie ti-ar place sa te trezeasca?
Picii cand dorm cresc, asa k lasa printesa sa creasca.
Are si Maia zile din astea in care doarme toata ziua, prima data eram sigura k o sa avem noapte alba, dar a dormit ok si noaptea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

si la mine Iancu are zile cand doarme fff mult dar nu il trezesc, si am observat ca doarme la fel noaptea,deci cred ca e un moment cand ei cresc mai mult

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Rach.. si a mea azi a dormit ca o valiza.. acu doarme la la 12.30 , s-a marait pt un refill, l-a primit si continua.. s-a trezit la 8, la 9.30 a mai dormit 30 min, apoi la 10.30 a atipit la titi vreo 30 min si acum somn.. la ea nu prea prind asa ceva.. deci las copilul sa creasca mare..

...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Si eca a dormit azi de a spart. o fi diazepam in atmosfera?!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Am uitat sa ma laud...mi am luat ieri gloabe pt brad. 85 buc la 60 rn.de la baumax..f buna oferta!

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Am uitat sa ma laud...mi am luat ieri gloabe pt brad. 85 buc la 60 rn.de la baumax..f buna oferta!

Doamne iti multumim!

ce culoare?
eu anu asta il fac mov cu argintiu.. anu trecut am avut scortisoara cu auriu , acu doi ani rosu cu auriu.. eu am niste pb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Oanaiasi buna oferta

Ii zic si eu sotului sa mergemn la baumax sa-mi cumpar si eu ca sunt la oferta si el ...ce faci cu 85 impodobesti bradul din centru orasului

Fetelor, sei, ce sa iau si eu pentru raceala?

Mergi la inceput