Strugurasi de Sept-Oct 2011 *14*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

apropo de sfaturile soacrei, ii zice sotul luļ "mami" ca Iancu a inceput sa isi manance punii ca il deranjeaza gingia de la dinti, bineinteles ca raspunsul a fost "Cum sa fie de la dinti ca are doar trei luni , nu are cum sa in jeneze gingia." Nu ma prefac o atot stiutoare dar din cate stiu eu ea si-a infasat copii pana pe la un an , de unde sa stie ea ce ar fi facut cu pumii ala mic daca l-ar fi jenat ceva, in idee lor copii plang sau sunt moftorosi exclusiv ca le e foame, asta chiar daca au mancat acum 5 min si mult. Sigur nu s-a saturt.

Gata m-am descarcat

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

anca, mortala soacra !

rach eu cred ca avea dreptate cumnata mea. Si eu ii fac baie tot in camera in care dorm. Eu sterg cu solutie antimucegai si las geamul deschis cateva ore cat ies la plimbare. Problema e ca mucegaiul tot apare dupa o saptamana. Se pare ca solutia ar fi dezumidificatorul. Am sa ma gandesc la asta.

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si eu cand mai vorbesc cu ea la telefon imi zice lasa ca veniti voi acasa si o pune mamaie in popou intre perini.si eu ii zic dac ce aveti cu ea sa o puneti in fun de la 3 luni?Si ea imi raspunde sa vada si ea prin camera .
Parca asa nu vede ca ea sta cu ochii mari si se uita in toate partile si spre trelevizor si spre calculator.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Buna ziua mamici si bebici!
Imi pare rau ca nu prea apuc sa va scriu dar de cand am nascut nu pot sa inteleg cum trece timpul, imediat se face seara si eu nu apuc sa fac tot ce trebuie , bine in mare parte e vina mea ca sunt o puturoasa, copilul e minunat de cuminte, dar eu ma trezesc la 10-11 mi-e si rusine sa zic. Bebica mea se culca la 10, se trezeste la 3 si la 7 sa papa apoi se trezeste pe la 8-9 si se distreaza cu caruselul si eu dorm , apoi pana ne juca un pic si papam si iesim afara deja se face 2-3 si disper ca nu am facut nimic de manacare sau curatenie si ca nu imi ajunge timpul
Sei intrebai de spalatul dupa colacel. Noi am pus-o in colacel de la 1 luna si o punem la fiecare baita si procedam asa: cada o sterilizam cu solutie de sterilizat biberoane chicco (se gaseste in carrefour, punem apa in cada cat se poate de multa, dar noi o punem mai calduta 38 gr, mie mi-a fost frica sa o bag in apa de 31-35 gr (sa nu raceasca )dupa ce o lasam 10-15 min eu o ridic un pi tati ii scoate colacul dupa care o tin pe mana mea asa cum o tineam si in cadita ei si o spalam bine, dar sta si sotul cu mine ca ea se mai smuceste ca ii place tare in apa si mi-e frica sa nu o scap asa ca tati o tine si el un pic de fundulet si spala piciorusele si pasarica eu ii spal partea de sus, dupa care o intorc pe cealalta mana cu fata in jos si ii dau si pe spate si gata. E asa de funny sotu cand ii spala cutisoarele si pasarica ii tot explica ca tati spala pasarica da nu care cumva cand o sa se faca mare sa vina la usa cu vreun drogat, cu din aia cu cercei, cu tzigan sau doamne fereste cu vreun dinamovist.....si multi alti are un intreg pomelnic.
Noi ne-am reglat cu caca, deja avem o sapt jumate de cand face in fiecare zi, sincer nu prea imi venea sa cred, ca a mai avut o perioada cand incepuse sa faca, a facut de 2-3 ori si gata dupa aia iar 6 zile-supozitor ca vomita(probabil nu mai avea loc sa bage) i-am dat niste homeopate Graphites 9ch, mi le-a dat dr bineinteles.
Gata ca am scris prea mult, mai intru maine ca mai am sa va povestesc, aaaa era sa uit vroiam sa va zic ca la carefour e promotie la poze, 0,25/buc, au o aplicatie in care incarci pozele si le trimiti si dupa aia le iei de la carefour sau ti le trimit acasa cam in 5 zile, eu am trimis 300 si ceva de poze si ma costa 80 lei, dar nu stiu inca calitatea ca nu le-am luat inca, va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Bujo..o fi zodia de vina sau firea ta, te felicit, asa ar trebui sa fim toate , sa nu ne lasam calcate in nici un domeniu, si sa fim tratate ca nestiutele..si eu in privinta legilor si drepturilor care mi-i se cuvin caut, citesc , ma zbat sa obtin ceea ce e a meu, insa in meseria de mama inca trebuie sa ma adun si sa incep sa citesc..
Te felicit sincer , si sper ca si fecioara mea sa fie la fel ( de fapt citeam ca fecioarele sunt caracterizate de ratiune )

Rach.. imi pare rau pt sit asta, stiu cum e cand depinzi de un constructor in ROMANIA,incep sa urasc tara asta ( de fapt sistemul si oamenii , ca tara e frumoasa).. Eu cred ca daca e vb de 1-2 saot nu ar fi o problema, sa aerisesti des, si eventual mai strege peretii afectati, fie cu carpa curata umeda, fie este solutie impotriva mucegaiului..

ANca toma.. felicitari pt un asa raport.. ei ce barbati adevarati avem intre strugurasi, cred ca T de jade si Iancu sunt categoria grea la baieti.. si Mariuca de mikka si probabil Elena sunt categoria grea la fete... oricum ar fi sanatosi sa ne fie

...........................................................................

Mergi la inceput

Rach ce tare e soacra-ta ce ma distreaza cand se trezesc "batranii" nostri vorbind...o vazut-o pe Nasti cumva suferind ca nu vede camera? noi chiar avem pb cu statu in fund pt ca d-soara se ridica si vrea in fund, cum o las sa pice da-i cu scandalul si tipa si urla, si cum o sprijin cand se ridica tace malc si incepe sa rada , insa sa se trezeasca doar vorbind....

Anca .. ff tare soacra-ta, sunt bb care la 3 luni jumate -4 au primul dintisor, nu stiu daca ii creste dintisorul sau nu, insa si Elena baleste si isi papa pumnii intr-una, uneori pumnul, alteori degetul, ce prinde, si m-am uitat in gurita ei insa gingia nu pare deloc inflamata sau sa dea vre-un semn ca ne apare dintele... ma distreaza ca "batranii" nostri stiu totul si de nu au avut de-a-face cu o problema tot ei stiu mai bine, eu incerc sa o conving pe mama de ce nu e bine sa diversificam de la 4 luni, de ce nu e bun sucul sau ceaiul.. insa tot pe a ei o tine, eu ii dau argumente ea imi vine cu : voi sanatosi ati crescut .. asta e singura replica, insa trebuie sa o iau de-a buna...

Haideti sa -mi parasc odrasla... nu mai sta pe burta sus.. de ce? cum ii pun bratele sub ea sa stea frumos cum le ridica si incepe sa tocaie pumnul, acum pot sa o las si 20 min pe burta ca isi baleste hainele si suge pumnul in continuu... na si dupa ce invatase si ea sa se intoarca...s-o fi plictisit de atata intors

Mergi la inceput

Oana.. multumesc pt indicatiile privind spalarea, noi sapt asta luam colacul, si urmeaza sa-l incercam, problema e ca in cadita ei o spal pe suport sau cu poponeata in apa, deci partea cu tinutul nu am inteles-o dar o sa ne descurcam noi cumva..
Ce fain doarme pitik ta, pe noi daca ne apuca 8,30 dormin e mare minune.. se trezeste in general putin inainte de 8, stam 30 min 1 h si somnic iar..
a meu o spala pe corp dar la pasa nu.. zice ca ii e frica sa nu o spela prea adanc [:-))]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Sei, Anca - si a mea cam de ieri imi mananca punmul cu indarjire si urla si tipa, are nervi si da din picioare si azi chiar m-am gandit ca o fi de la dinti...nu stiu de ce face asa...dar tae nervoasa a fost si ieri si azi. Ai vostri au crize din astea?

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nanna_mika

Sei, Anca - si a mea cam de ieri imi mananca punmul cu indarjire si urla si tipa, are nervi si da din picioare si azi chiar m-am gandit ca o fi de la dinti...nu stiu de ce face asa...dar tae nervoasa a fost si ieri si azi. Ai vostri au crize din astea?

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

nuuu a mea e pasnica, ea insa isi suge pumnul de o luna deja , cred..

Am sunat dr , ( ma rog asistenta a raspuns) si a zis ca daca fetita nu face febra nu o vaccineaza, daca are doar muci nu e contraindicat.. sa mergem joi si mai hotaram atunci.. mie imi e fricaaa, fac crima de pateste ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

may si io ca si bunny sunt curioasa ce mama masii avea conserva aia de stricai copilu de la ea

seidana eee , mi ar placea sa fim colege si la o alta odisee
asta daca pt mine va mai exista vreuna

rach imi pare rau ca esti suparata cu apartamentul
referitor la mucegai...poate este prea multa umezeala ? sa incerci sa pui un dezumidificator ? zic si eu...
2-3 sapt daca mai stai acolo , nu cred ca pateste pitica ceva

stefy sa nu mi fie cu suparare dar poate tu ai un copil cuminte , sanatos ,dormicios, necolicios , mancacios , kakacios si care nu ti a facut nici o problema pana acum
stii cum se zice...pana nu treci prin situatia x nu stii cum este...si crede ma ca nu ai vrea sa ai un copil care sa ti faca greva foamei macar cateva zile...
si chiar daca noi venim aici si ne vaicarim de problema x sau y asta nu inseamna ca noi nu ne bucuram de ei asa cum ar trebui sau nu i iubim pana la cer si inapoi sau ca nu suntem mame la fel de bune ca cele care nu o fac

nana sa ti fie de mine relaxarea din week
stiu ca inez papa Humana , cunosc pe cineva care comanda lapte de aici , zice ca este mai ieftin ca in farm/mag
http://www.elaptepraf.ro/Humana/Lapte-praf/Humana-1.html
poate te ajuta

irinush voi ce faceti ?
ce a zis medicul cand a fost la voi ?

fetele cu mai multi copilasi , chiar nu vreti sa ne impartasiti si noua din experienta voastra legata de scaunul de masina si scaunul de masa ?

_

de T 3+

Mergi la inceput