Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

din nou temperatura 38.0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neataaaaaaaaaaa

azi nu voi sta f mult la vorbe ca e ziua de smotruiala
si vine tanti sa ma ajute

happy f frumos ai categorisit pe cei cu bani
nu eleva mea a avut f multi bni de mica
asa am cunoscut-o eu
darnica fiind mereu
apoi dupa ce s-a facut mare ai ei s-au despartit
si a ajuns la un nivel modest
ceea ce pt ea a fost un soc
asta a facut-o sa invete
sa ajunga dintr-un elev mediocru intr-unul f bun
sincer nici eu nu ma asteptam
terminand nu numai facultratea ci si masterul si fara pile sau relatii
si acum naviga
caci asta e serviciul cu ffffffffff multi bani
si deodata doar de vreo 2 ani a inceput sa aibe iar banbi
si acum in perioada craciunului cred ca si-a facut troti prietenii fericiti
pt ca este incredibil de darnica fara sa astepte ceva de la cel pe care il cadoriseste
eu rar ma apropii mai mult de cate cineva pt ca aici oamenii mi se par f reci
ca si regiune a tarii
dar
fata asta m-a facut sa o plac
pt ca este f volubila si f directa
si a acceptat sa fie modelata spre bine si nu spre rau
caci avand bani multi pe mana putea f usor sa cada in patima drogurilor sau a altor desfrauri
ma bucur ca am putut participa macar putin la modelarea ei ca om
si acum nu ma striga pe nume
ci imi zice STRESULE
CA DIN NOTA 3 PE CARE A LUAT-O LA PRIMUL TEST DE GEOGRA A AJUNS SA IA BACUL CU 10
si apoi a stiut sa faca fata unei facultati pline de baieti etc.

iar anul asta e primul in care s-a gandit la mine si la fete desi ne promite de multaaaaaaaaaaa vreme
ahahahhaha
draga de ea
e tanara si plina de viata
parca au trecut o suta de ani de cand eram si eu asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata.
Happy, multumim de cofee si ii urez si eu multa sanatate lui Andrei. Am citit si eu povestea voastra. Tulburatoare. Esti foarte puternica si cred eu ca Dumnezeu va va ajuta si totul va merge spre bine. DOamne Ajuta!!
Andreea ce frumos ca ati mers la teatru!! Si eu iubesc teatrul...CLar il prefer filmului la CInema...DOar ca uite nici macar nu ma mobilizez sa fac ceva in sensul asta, sa mai ies si eu cu sotul undeva...E adevarat ca si el ma cam da inapoi ca el nu vrea niciodata sa iasa nicaieri...Dc ar fi si el mai deschis ar fi mai usor sa ne mobilizam...Frumoase poze, e tare scump Rares!
Strump, Viss, ma bucur c-ati revenit. Asa e frumos acum de sarbatori si in general, nu doar acum..
Strumpfi, ai revenit cu colindeca in sarcina..
Madule, ma bucur ca sunteti ok, trebuie sa mai depasim si momente dintr-astea...si noi am fost cu Matei, i-am dat antibiotic de capul meu, dar asta e...deja cunosc cand e nevoie, il cunosc pe el si stiu ce-i trebuie in momentul ala. Acum deja e ok, mai are o tuse usoara, productiva, e ok.
Miki, imi pare rau de PM-ul tau ca n-a bucurat pe nimeni ...ba chiar pe mine m-a intristat ca n-a avut finalitate.
Delia, arata de nu se poate tortul....Mie chiar asa imi place mai putin aspectuos, mi se pare mai tentant...Salivez si eu ca lalely
Ally, frumosi si veseli! ce poate fi mai perfect?? Doar frumosi si veseli si cu un cozonac aald in fata
Monas, cum mai sunteti? Eva e ok?
ALinao6..si sora mea mai mica a patit o chestie de genul asta, din fericire doar 2 degete i-au fost afectate. Ei i-au ramas indoite dupa operatie, desi are o bucata noua de tendon. Totusi nu stiu unde ar trebui mers pentru rezolvare...
Lavi, felicitari pentru achizitii. Cand le vei vedea montate si aranjate va fi si mai mare satisfactia. CU gazele ce se mai aude?
Catank, eu pe baieti ii sterg totusi cu betisoare, macar o data pe saptamana....Mai ales pe Mati care are secretia din ureche mai inchisa, e maronie, nu galbuie...si nu-mi place cum se vede. totusi nu exagerez, nu o fac zilnic.
Cami, ce grija ai tu de toate fetele de pe forum...cu sfaturi si ajutor concret. Esti ca o mamica
Deea fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Catank, dar de ce i-ai luat temperatura?? Daca abia se sculase din somn sa stii ca temperatura e mai ridicata atunci...sper s anu fie nimic..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Catank, dar de ce i-ai luat temperatura?? Daca abia se sculase din somn sa stii ca temperatura e mai ridicata atunci...sper s anu fie nimic..

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

aseara a avut o repriza se plins cu suspine, cu manute in gura etc... cam 15 min. Era transpirata abundent si incepuse sa suspine, icnea...Mi-a adormit pe umar pe la 19.30, dupa 10 min s-a trezit si din nou a inceput sa plinga... M-am panicat, ...am zis ca o dor gingiile f tare si i-am dat 2,5 nurofen. Ulterior, a devenit toata un zimbet, si a avut chef de joaca pina la orele 23.30(neobisnuit ptr ea) La 6.30 mi-a dat desteptarea tot plingind.... i-am luat temp la 7 si ceva....imi parea ca are ochii mici, si avea 37.8.... si la ora 8 avea deja 38.0... Totusi, e trezita de 1h30... ar fi trebuit sa scada, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata mamici,
simonacip: sunt bine amandoi, Fabi nu mai are nimic pe piele. Eva e bine fara probleme.
catank: ce sa intampla? de ce iarasi temperatura?

Mergi la inceput

Inteleg ca trebuie lasat organismul sa lupte (cum spuneai) dar cind o vezi ca plinge din toti rarunchii ce pot sa-i fac?
Oricum, sper sa fie de la dinti de data asta, ptr ca tot duce in gurita...ca niciodata.

La ora 8 am sarit pe ea u panadol deja ...avea 38.0 (voi la ce temp luati actiune? 38 cu cit???) Acum dupa o ora de la administrate avea 37.4, clar ca e ceva....o urmaresc dupa alte 3 ore .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offfffffff
catank
inseamna ca sunt iar dintisorii
asa ne facea noua antonia
da nu depasea 38
permanent pana i-au iesit dintii avea sub 38
o stare subfebrila
da se simtea
ea nu plangea da era as cam fara vlaga
si eu ii dadeam mereu ba supozitor ba nuroifen
vezi si tu in urmatoarele 8 ore cum va fi

simo

happy daca stiam dinainte ce problemuta aveti
te indrumam sa mergi saptamanal cu andrei
la masluri
e importanta si prezenta voastra in biserica
nu trebuia sa stati la tot maslul ca banuiesc ca nu ar sta
nici antonia nu sta
dar macar sa ii citeasca o prima evanghelie pe capul lui mereu
si sa luati la sfarsit betisor cu ulei sfintit si ulei
sa ii dai in fiecare zi
si lui si mariei pe cap
eu le dau mereu cu ulei sfintit de la sfantul nectarie
in fiecare dimineata
sa ii pazeasca

Mergi la inceput

monas bine ar fi sa stiu! Era cam molesita de dimineata, vb lui cami... Eu sper sa fie dintii!

Mergi la inceput

ally mama ce baiat frumos ai!!!Toate pozele cu
Edy sunt de pus in rama, mai ales cea cenzurata
Cozonacul e super... Unde e reteta?Offffff ma doare capu de ''mor''

Mergi la inceput