Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

happy de asemenea iti recomand sa dai pomelnice de sanatate de 40 de zile sau mai mult
la cat mai multe biserici
puterea rugaciunii colective este imensa
la alina a functionat fantastic

cat despre ziua ta de rasfat de azi
sa iti fie de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

ziua buna..era sa zic neatza,dar m-am uitat la ceas..nici nu stiu cand a trecut timpul si s-a facut 13
eu sunt fara pic de voce...nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum
si pe anna am debusolat-o ca ea se asteapta sa-i vb si eu de 3 zile nu prea scot o vb..defapt ieri si alaltaieri aveam vocea modificata si ea radea de numai putea ,credea ca eu vb asa sa o fac sa rada

dar sa va zic de bubite....am fost la dr. . ieri ii iesisera mai multe chiar daca primele mu mai erau rosii....am plecat si eu increzatoare ca o sa imi zica ce are si cum fata are 9l sa-i fac si controlul de 9l.... dar dr. m-a dezamagit pt a nu stiu cata oara....off gata am zis ca o schimb..o fi medic de familie soi sa nu ma bazez pe ea 100% dar peste tot astia bat pe faptul ca med de fam este cel care ia prima decizie cand e vb de ceva...asa....intru ii zic de bube se ridica eu dezbrac fata. ea..a, e o alergie face stanga-mprejur si tzpu pe scaun ..parca avea oo si sa nu le raceasca....eu raman cu fata dezbracata in sperantza ca o consulta si pe ea la frontanela ,costite ,masoara....ii zic si de mucii din nas..nu mai scoate asta nici un cuvant...ma intorc si eu .. pun bodyul si dresul pe fata imi iau geanta jeansii plovarul si geaca si ies din cabinet..asa mocneam sa nu ma cert cu ea ca era plin de lume la usa..dar gata..puii mei asa a facut si la si la5 luni si la 7....la 5l cand m-am dus era racita si s-o vada ca venea vaccinul de 6l iar la 7 tot cu okisorul....acum am mai apucat sa-i zic de oki ca nu ne trece si ea ..ei,si nici nu o sa va treaca mergeti cu ea la spital sa ii desfunde canalul....

gata m-am racorit..daca nu pot sa vb macar am scris..ha ha....
ma duc sa-mi spal congelatorul..azi primesc purcelus ....
pup fetele ....si promit ca citesc si cap asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am intrat pe fuga sa-i spun lui Cami ca a luat fratele plicul, inca nu a ajuns la mine, dar e ok.
Merci din suflet inca o data!
Am impartasit copiii, Andrei se smulgea de parca era in lanturi si cand l- a vazut Maria, sa te tzii nene, s- a pus si ea pe un plansss, am rascolit toata biserica si era o atmosfera asa calda si frumoasa, cu colinde... Offf. Mereu ma ia plansul cand sunt in biserica.
Cat despre maslu, sub nici o forma nu ar sta Andrei, din pacate.
O sa vad ce si cum voi face.
Multumesc inca o data si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Mandreac..multumesc frumos de raspuns.I-am scris prietenei mele denumirea,poate rezolva problema cu ea si bebe..Nu stiu de ce eu retinusem altfel denumirea...

Happy...Doamne ajuta!!!Sa fie cu bine calatoria ce urmeaza si sa veniti cu vesti bune.Sa le fie de bine impartasania la copilasi!

Miki..mi-am dat eu seama ca tortul nu arata prea bine ca estetica,pt ca foile par foarte subtiri..dar gustul cred ca este exemplar.Vroiam sa te intreb daca ai respectat intocmai cantitatile pt cate persoane a ajuns??Mi se pare ca iese cam mic...Si eu vreau sa il incerc pe 15 dec..si pana atunci mai cer info..M-a omorat cozonacul..mereu am zis ca tb sa gasesc si eu o reteta de cozo care sa iasa..s-ar putea sa fie asta!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deea..uitasem sa iti spun sa sunt in asentimentul tau.Nici pediatra mea (medic de familie) nu se uita la nimic.Se uita in gurita si atat!!!
Mereu i-am zis sa se uite la picioruse si nu a facut-o (si David are ceva acolo ..acum ii fac masaj de recuperare),l-a fontanela nici atat..
Plus ca o intreb:ce fac ii dau fier??Si ea zice DA..pai nu ea trebuia sa imi recomande??Trebuia sa o intreb eu???
Eu am invatat atatea de pe forum,incat daca stateam dupa ea...David era inapoiat..nu beneficia de mai nimic!!!

Si ce ma enerveaza si mai tare este ca am mers cu el si la pediatrii din Spitalul de Copii si acelasi lucru..se uita la el.."Moaa ce grasanel si dragalas.." si atentie ioc!!!!Pai eu merg sa vad daca sunt probleme,sa se uite cu atentie..iar ei trateaza totul cu superficialitate.

Daca te muti,macar sa gasesti una ca lumea..dar este relativa treaba..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki si ally, ce fac eu acum? am pus cozonacul ala la crescut... nu ca nu ar fi fost altele de facut.... am un morman de rufe de calcat
chiar miki pt cati ajunge tortul? si caaspect nu credeti ca ar merge invelit intr-o glazura?
poate de cioco?
catank, sanatate multa ioanei!aseara am visat ca te vaitai ca te-ai ingrasat din cauza noastra
yasmy, spor la cumparaturi!
deea si lalely, no comment, alte dr de familie nu gasiti, ca cica dupa 6 luni se poate sa-l schimbi...
happy si cami ma bucur ca ati reusit!, happy, sa le fie de bine impartasania, poate gasesti o biserica in care sa-i placa si lui Andrei...... si Drum bun! Ne rugam pt voi!
ally, mai ai cozonac?
mada, azi ma gandeam la tine dimi, cum te-ai dus la cum cu buzunarul plin... si eu de abia astept salariul sotzului...

strumph, gata musafirii, ti-a mai ramas ceva?
viss, drum bun si zile minunate la Tulcea!
simo, cuscra, cand ma intorc in tara nu vrei s-ai lasam pe ai nostrii sa stea impreuna la meci la tv si noi sa mergem la teatru?
mandreac e piesa cu Zamfirescu, nu? supeer!tew invidiez... normal ca Rares era fericit ca si tu erai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hhelo!!

sunt asa de fericita ca nu mai pot au inceput sa ne traga gazul la casuta si apa!!! yupii!!!!
si mi-am facut ziua asa frumoasa cumparand draperii la living , galerii (garnise) pt toata casa, mobilier de baie .....etc..etc..

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

hhelo!!

sunt asa de fericita ca nu mai pot au inceput sa ne traga gazul la casuta si apa!!! yupii!!!!
si mi-am facut ziua asa frumoasa cumparand draperii la living , galerii (garnise) pt toata casa, mobilier de baie .....etc..etc..

detaliiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia ce detalii?? detaliu cel mai important..am ramas fara o buna parte din banuti deja ma hotarat ca dormitorul nostru il facem lunile urmatoare...acum nici o sansa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

azi am fost lipsa pt ca imi ecam rau...aseara au fost finii la noi au stat pana tarziu, tarziu iar noaptea am avut frisoane, abia m-am incalzit..am dormit in pamtalon de trening, bluza, pulover, invelita, ma tinea sotul in brate si tot imi era frig ..in cond inncare noi avem- gr in casa. Dimineata durere maaare de cap si febra 38.5 Acum sunt mai bine, nu mai am febra dar tot ma doare capul.

delia, pe praji ar merge de pus fulgi de migdale, dar eu nu am gasit aici...

ally, arata f bine cozonacul, iar Edy este dulce dulce dulce. Parca s-a mai grasunit, asa-i?

Mergi la inceput