Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Michi, mi-a iesit suuuuuper bun!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa iti de-a Dumnezeu sanatate! Am facut si poze!... Eduard Andrei ![]() |
ce ma bucur, aveam mustrari
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
delia..ceafa+piept de porc la gratar cu cartofi pai si castraveti murati.
multumim...am reusit sa achizitionam fff multe astazi. maine ne ocupam si de mobilierul de bucatarie si de abia astept sa ajung la casuta sa vad ce au mai facut
va pupic...merg totusi sa spal vasele ca dimi vine tanti care sta cu L. chiar astazi a stat cu amandoi.....L era numai p veselie
mamica implinita cu 2 comori !!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
buuun, yasmy!
spor la treaba! bravo pt reusita! si ca au acceptat-o copii pe tanti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Intru si eu in miez de noapte dupa ce am apucat sa va citesc.In seara aceasta am fost cu sotul meu la teatru la o super piese Ultima femeie din viata seniorului Juan la teatrul Odeon.Daca puteti ajunge, merita vazuta si pestr 2 sapt mergem iar.Abia astept, ador teatrul.Apoi am papat ceva si am venit acasa unde ne astepta ingerul nostru.Doamne ce copil vesel avem, e tot numai un zambet si ma striga mereu.
Yvyana,Catank,Madutza va multumim din suflet pentru complimente.
Happy drum bun mami,sa va ajute Dumnezeu sa reusiti si sa veniti cu cele mai bune vesti
Miki ,mami fii optimista te rog, nu te mai gandi la toate prostiile.Stii bine, puterea cuvantului e foarte importanta. Si pana la urma suntem ceea ce gandim
Alina06 mabucur ca a venit sotul acasa.In dezbaterea voastra nu stiu sa va ajut, dar parca as merge pe varianta sotului.Sa nu te superi.Pupici
Strumph ma bucur ca ai rrintrat.Ai fost la intalnirea cu amicile?
Viss imi place noua ta gandire si noul
Mod de a ne scrie.Drum bun si sa vii cu forte proapete
Alehiam imi cer mii de scuze, insa mereu am uitat sa iit urez bun venit la noi.Pozici ceva cu tine si pruncutii tai?
Monas ofcati medici atatea parei.Bine ca nu e o boala a xopilariei.Pupici si multa sanatate
Catank si eu l- am sters pe Rares cu bete. U opritor si ki s- a spus sa nu le mai folosesc ca nu sunt bune.Pup o mamica frumoasa si omprintesa si mai si
Ally ce papa bun faci in miez de noapte, tare harnicuta mai esti
Cami, mami azi ai avut spor.Sa stapaneasca fetele jucariile sanatoase
Delia, da erau Biskcrem cu smochine, erau preferatii mei.
Simo tu pe unde umbli mami?
Maduta, felicitari Calinei pentru cei 6 dintisori si multumim de retetele de prajituri
Dinora, ne gandim la voi , sa dea Domnul sa scapayi de dermatita asta oribila
Nu mai stiu ce voiam sa scriu, ma bag la somn ca maine de dim ma duc la targ, apoi mici cumparaturi, facem si noi bradul, abia astept sa ii vad reactia lui Rares, iar pe seara suntem invitati la niste prieteni, sper sa ajunt si eu daca nu se duce doar sotul
Mi- am adus aminte Lalely pt cinstipatie se numeste formula 27 si se gaseste la farmaciile Remedio.Ma rog euminca nu am gasit, abia marti au spus ca aduc
Un week end minunat, plin numai cu bucurii si realizari sa veti
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Am facut ceva greseli, litere puse aiurea, sa ma iertati, dar am scris de pe tel sotului si nu vad ce scriu, ca imi apare nu stiu ce, o bara ciudata
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Am facut ceva greseli, litere puse aiurea, sa ma iertati, dar am scris de pe tel sotului si nu vad ce scriu, ca imi apare nu stiu ce, o bara ciudata Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
Cunosc asta. Eu ca sa nu fac zgomot si sa ventileze procesorul de la laptop, folosesc iPadul sotului, si asta e cu touch screen ca telef. La inceput ma scotea din minti ca trebuia sa reiau ca nu se apasa mereu si lipsesc litere. Acum m- am obisnuit, ca se intelege si timp bu prea am sa editez.
Ma bucur ca te- ai relaxat la teatru. Ce m- as mai duce si eu. Offf. As renunta la shpping ptr o piesa buna de teatru.
Sa ne scrii reactia lui Rares cand vede bradul.
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Va
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Neataaa!
Cafelutza fierbinte, capucino, nesquick, laptic, ceai, incepe o noua zi!
La 8:30 ma duc sa impartasesc copilasii dragalasii si la 9:30 ma duc la coafor. Azi pensat, vopsit, tuns, aranjat plus manichiura. Uraaaaa!. n- am mai ajuns de 2 sapt si s- a simtit ca m- au lasat nervii. Asta e evadarea mea acum daca la serv nu ma mai duc. Ce dor imi mai este de serviciul din Is.
Happiness_4_us spune:
Ally, arata belea cozonacul. M- ai omorat! Numai la el o sa ma gandesc azi.
Andreea, ai vazut ca au plecat Aldo, am zis din start ca va pleca cu tot cu piesa lui Bitman , si Oana Brutaru, ea mi- a placut insa a fost a doua oar consecutiv la duel.
M- au tampit astia cu publicitatea aseara, mai trebuiau sa cante 2 din echipa Loredanei si tipul cu ochelari de la Moga, am zis ca il adorm pe Andrei, si am inchis tv- ul si am adormit eu inaintea lui, nici pastiletele nu i le- am mai facut. de votat nu mai zic. As fi votat cu Liviu din echipa Moga. Sunt curioasa cu cine a votat sotul ca el sigur a votat.
Cami, cum intru in posesia plicului, te anunt!
Apropo de ce spuneai referitor la cei cu bani.
Parerea mea este ca trebuie sa fii educat in acest sens, sa intinzi o mana si celor nevoiasi, sa fii sensibil la nevoile celui de langa tine.
1. Sunt multi oameni cu bani, cei care au avut dintotdeauna si care nu stiu cum este sa nu ai si atunci, acestia in continuare pun ban pe ban si nu le pasa de cei din jur. Sunt cei care fara bani ar fi distrusi si nu ar sti incotro sa o ia, sa se descurce prin fortele proprii.
2. Mai sunt oameni cu bani care nu se gandesc mai departe, adica trebuie trasi de maneca sa ajute si oamenii aflati in suferinta. Daca sunt trasi, o fac.
3. Pe urma mai sunt oameni cu bani, care la origini au fost modesti, ca sa nu spun saraci, si care stiu ce inseamna sa nu ai, care prin munca lor au ajuns sa aiba, aici ne incadram si noi, mai mult eu ca sotul este face parte din categoria 2 , si care ajuta neconditionat pe oricine in speranta ca viata- i va fi mai buna, care nu uita de unde au plecat. Cred ca aici se incadreaza si eleva ta, nu?
4. Mai sunt si cei care au bani dar nu au sanatate si ajuta numai pe cei aflati in suferinta, nu cu sume mari, simbolic chiar, dar ajuta.
5. Snt si cei imbogatiti peste noapte, laudarosii, care nu ar da un ban nici in ruptul capului sau daca o fac, o fac doar sa iasa in evidenta nu sa ajute cu draga inima.
Mie mi- a placut dintotdeauna sa ajut oamenii. Mereu dadeam cate un banut cand vedeam pe cineva cersind, pana intr- o zi cand la un chiosc de paine fiind, am cumparat o paine si i- am dat- o unei mamaitze carecersea langa chiosc. Nu spun, avea si lacrimi in ochi, tare m- a impresionat. Am plecat si ghinionul a facut ca, la masina sa ma sune mama sa mai iau paine ca veneau fratii mei in vizita la noi. Cand am ajuns la chiosc, femeia inapoia vanzatoarei painea iar aceasta- i dadea banii pe ea. doar ca nu am plans atunci. din clipa aia nu am mai dat niciun ban nimanui, ma refer la cersetori.
Daca vreau sa ajut, prefer sa ajut copilasi aflati in suferinta, trimit bani sau de sarbatori, Pasti sau Craciun, fac pachete cu haine, jucarii, alimente si trimit la case de copii unde stiu sigur ca vor aduce un zambet cuiva.