Strugurasi de Sept-Oct 2011 *13*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

lena , poate a tusit din cauza mucozitatilor
a tusit si T intr o zi , muult , si dr a zis ca daca continua sa mai tuseasca sa i dau eurespal
nu a mai tusit asa ca nici nu i am dat siropelul
se pare ca tusise din cauza mucilor care ii veneau in gat , avea muulti
sa i cumperi maiei o jucarioara ? sau un bax de pampersi ?

_

de T 3+

posibil sa fie de la muci sau praf

Da, cred k o sa ii iau o jucarioara :)... mai vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

JADE.. i-am luat un cos de sarbatori cu de toate: vin, cafea, panettone, cutie de cioco, suc natural (de smochine), mos de ciocolata, bomboane, ceva covrigei/saratele, si mai ii ceva in el dar nu vad pana unde e pozitionat ..Nu stiu insa daca sa ii dau si la asistenta ceva sau ba.. eu i-am dat la dr din 3 vizite la 2 cate o cafea si o cutie de ioco, dar cred ca le vom mai rari ..
E bun cadoul tau util si frumos.. insa mie cam nu imi place sa iau parfumuri /cosmetice nici macar in familie dar strainilor, dar stiu ca pedi voastra e si prietena nu?
Ma simt mai bine acum , ca azi am facut doua ture de shopiing.,. am stricat si o groaza de bani , dar partea buna ca sunt bine

LENA
.. super fain caruciorul.. sa-l manevrati sanatosi.. dar si scump mami.. noi am dat 650 lei pe el.. si si asa mama a zis ca aveam carucior ce ne trebuia, soacra ca luam fetei limuzine si o invatam rasfatata , eu voiam sa iau graco sau per prego dar m-a lasat cineva? si asa sotu s-a lasat greu convins sa ii mai iau un carucior, desi primu e primit si uzat ..in fine , de atunci nu intreb pe nimeni iau si pun lume in fata faptului.. se vede si la jucarii , o sa ii iau probabil unul sport , usor la anul daca va fi greu cu asta..
Si eu am purtat masca doar de cateva ori ca simteam ca ma sufoc in ea, insa am evitat sa o iau in brate si cand alaptam nu statea spre ea cu fata..sper si eu sa nu raceasca..

...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
pt cele care au facut cumatria ... ati avut marturii? si ce anume se poarta?

Alina cu Darius Gabriel si Miruna Mihaela
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Noi am avut ca marturie un borcanel mic de miere de albine. Toti invitatii au fost incantati de marturie.Am pus o poza cu el pe grup.

Mami fericita de bebe Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Lena, poti sa-mi trimiti te rog cartea despre care vorbeai la un moment dat? (The no cry sleep) am inteles ca o ai, sper sa nu gresesc
Am citit un rezumat la carte, a dat Ionela un link, si mi-a placut ce am citit.

Azi am fost la control, totul e in regula a zis dr sa nu fac analize inca ci sa iau calciu, nu mi-a prea convenit dar n-am avut nici un chef de discutii. A zis sa iau calciu gluconic 10 zile. Mi-am si cumparat dar oare cum le pot administra? scrie pe fiole ca-s injectabile oare nu am cumparat ce trebuia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

pinkysor, eu am baut fiolele pe gura si a fost ok. de fapt dr mi-a zis sa le iau asa. eu transpiram rau in ceafa, de aia mi-a dat calciu. chiar dupa ce am nascut. si, intr-adevar ,dupa ce am luat, n-am mai transpirat.

fetelor, ce cadouri ati luat la nasi?
trebuiesc facute marturii?

cu ce sa albesc niste lucruri de bebe ca a iesit culoarea dintr-o salopetica si mi le-a colorat pe celelalte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...

Lena .. imi dai dai o data te rog , de unde ti-ai luat colacelul? am salvat atunci linkul dar mi-am schimbat netu..

May uncearca cu vanish white sau ariel profesional, cred ca nu are clor, si apoi le mai speli o data sau le limpezesti bine bine..

Noi nu am luat cadou nasilor, la noi nu cred ca se practica asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata

May , eu am in casa si vanish oxi action si ariel professional pt pete. Amandoa sunt la fel de bune dar tre sa pui pe pata intai , lasi 15 min , clatesti. Daca nu s-a luat mai pui o data pe pata si cand mai e doar putin din pata bagi la masina si pui si in masina vanish sau ariel din asta. Eu am scos asa pete de kk care nu credeam ca mai ies..

Bai frate , mare minune slingul asta! cum am pus-o in el a inceput sa caute tita, a supt 30 de secunde si dupa a picat ...mucles! Doarme bustean si eu tastez la calculator cu ea in sling. N-are nicio treaba. tai lemne pe ea ! Abia astept sa o tai prin magazine ca pana acu nu-mi tihnea

Noi ne-am pricopsit cu un eritem fesier (de la cate clementine a mancat vacuta de ma'sa). Am luat bepanthene sa o dau dar parca nu da rezultate.... Azi fac un ceai de cimbrisor cu tarate sa o spal dupa fiecare scutec poate ii trece. Voi cu ce dati bb-eii cand aveti probleme?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Sei, sora mea care e medic de familie... am mai spus asta a zis k nu e nevoie de masca daca alaptez, dar eu port pentru ca mai stranut...de azi cred k nu o mai pun nici eu...
ma doare putin gatul si am inceput sa tusesc, dac seindeseste imipun masca :(((
Sei, poftim http://www.okazii.ro/catalog/59536580/colac-pentru-bebelusi.html

Pinky, trimit pe PM, daca uit sa ma tragi de manecuta k acum nu am timp dar incer azi sa trimit.

E ok calciu in fiole, si pt bebe si pt tine.
Daca e pt tine il bei
daca e pt bebe ii dai din seringa cati ml ti-a zis medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Buna dimineata !

La multe lunite satbatoritilor de azi !!! (o lista intreaga )

Am trimis si eu o cerere pentru grupul FB ( Claudia Ruginescu )

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza!

Jade - tinem pumnii azi la vaccin

Oanaiasi - nu stiu ce sa iti raspund cu eritemul, in afara de Bepanthene, fie-mea nu s-a iritat deloc ( pana acum)

May - nu cred ca e obligatoriu sa iei marturii. Noi am luat cadou nasilor. Am avut 2 perechi de nasi, asa ca unora ( mai in varsta) le-am luat o icoana de argint sfintita, o lenjerie de pat mai pricopsita, cu broderii, nebunii, si un serviciu de masa complet ( ei fac multe mese pt cei din familei, prieteni, etc). Celorlalti nasi ( care sunt mai tinerei ca noi ) le-am luat deasemenea o icoana de argint sfintita si toate cele necesare pt o cina romantica de la Zara Home ( tacamuri, sfesnic, pahare vin, farfurii, lumanari, etc). Acum daca le-au placut cadourile, ei stiu....

Jade - cosmetice Avene pt dr, buna idee

Noi azi mergem la dr cu fetita mea cea mare, ar fi suspecta de sinuzita frontala, mergem la ORL-ist si ofta, apoi intr-o dimineata sa ii facem toate analizele. Offffff

Va pupacim!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput