Strugurasi de Sept-Oct 2011 *13*
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Anilansa spune:
Buna dimineata ... o cafelutza cine doreste
Noi am trecut cu bine 24 de ore de la vaccin, fara febra... doar ca a dormit aproape toata ziua ieri dupa vaccin si seara de la 20.30 pina la 11.45 a stat treaza.
Ionela, multumesc frumos pt raspuns ....
si pt cel cu aerosolul.
May3, cadoul la nasi... iam intrebat ce vor.. asteptam un raspuns, marturii am sa ma uit pe net un pic si daca imi place ceva am sa cumpar daca nu lasam fara
Multumesc fetelor pt raspunsuri ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Anilansa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pinkysor Lena, poti sa-mi trimiti te rog cartea despre care vorbeai la un moment dat? (The no cry sleep) am inteles ca o ai, sper sa nu gresesc ![]() Am citit un rezumat la carte, a dat Ionela un link, si mi-a placut ce am citit. Azi am fost la control, totul e in regula a zis dr sa nu fac analize inca ci sa iau calciu, nu mi-a prea convenit dar n-am avut nici un chef de discutii. A zis sa iau calciu gluconic 10 zile. Mi-am si cumparat dar oare cum le pot administra? scrie pe fiole ca-s injectabile ![]() ![]() Pinky - mami de Dani 11.09.2011 |
Ai luat ce trebuia... se da cu seringa... cati ml ti-a zis doctorita... restul din fiola il luam eu la Darius.... la fata am luat eu toata fiola ca ea nu a vrut sub nici o forma si ajunge in laptic
pinkysor spune:
Buna dimineata!
Va invit la o cafeluta si la o plimbare in parc! E asa frumos afara!
May, Lena, multumesc pt raspunsuri! Calciu e pt mine. O fiola a zis... deci am inteles, o beau asa direct.
Nana, va tinem pumnii pentru azi la doctor! Sa fie totul bine!
La multe lunite George!!!
La multe lunite Alexia!!!
La multe lunite Petru!!!
La multe lunite Nourah!!!
Noi ne pregatim sa iesim afara! Va pupam
pinkysor spune:
Anilansa, se da cu seringa? adica se injecteaza? fetele au zis ca l-au luat direct, asa as vrea sa fac ci eu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LenaC/LenaC.jpg)
LenaC spune:
La multe lunite Petru!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/racheel/racheel.jpg)
racheel spune:
Ziua buna fetele
Jade, bafta la vaccin
Oanaiasi, da-i in continuare cu bepanthen de cate ori o schimbi.Rezulattele se va in 5-7 zile.Iti spun din proprie experienta.Vacuta de masa a beutzeama de la un borcan de gogosari se ce apatit saraca fata.....
La multe lunite Petru!!!
Racheel fericita de ghinduta
Anastasia-Maria (25.08.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiasi/oanaiasi.jpg)
oanaiasi spune:
Bai fetelor, voi va amintiti la inceputul odiseei cand ne am cunoscut noi ce fain ne am descris fiecare. tare mi ar placea sa mai recitesc. oare in ce capitol sa ma duc sa caut...?
la multe lunite sarbatoritilor de azi!!!
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011Doamne iti multumim!
mikka11 spune:
buna dimi
la multe lunite sarbatoritilor de azi!!!!!sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!!
lena si sei, ma bucur ca sunteti mai bine azi.
am citit la fetele de la iulie-august un articol despre iaurturi, scrie acolo ca bacteriile de tip bifidus au fost luate de producatori din rect, fecale si vagin, au fost modificate genetic sa reziste la acidul din stomac si iaca ce bagam in gura. cred ca ma apuc de facut iaurt de casa...
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LenaC/LenaC.jpg)
LenaC spune:
Mikka, omg
sarumana, sper sa fiu maine ca noua k vreau sa merge sa cumparam bradut, jucarii & Co