Strugurasi de Sept-Oct 2011 *13*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Ionela - multumesc de raspuns!
Nu stiam ca mai nou recomandarile sunt ca si pt bebe hranit cu LP sa se faca diversificare mai tarziu. Acum ma gandesc la asta...ce inseamna sa fie bebe pregatit. Probabil sa stea bine in fundulet, sa manace bine din lingurita, etc. Eu ma gandeam ca dupa 4 luni sa ii dau la masa de seara cereale in lapte, nu neaparat sa incep cu sucurile ( cu care nu sunt prea de acord), oare o fi ok? Oricum, clar nu vreau sa ma grabesc cu asta.

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Ionela - logica mea imi spune ca ceea ce este greu digerabil este si consistent. Dar nah, tot logica mea mai da si gres uneori

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ionela Picii mei se inteleg. Filip o mai iubeste "apasat" insa e supravegheat mereu. Il implic in activitati ca ii place sa fie important. Are momente in care vrea in brate dragalit fix cand alaptez sau o tin in brate, asa ca il iau si pe el pe genunchi sau o pasez pe Cate lu tati si il iau pe el ca sa nu se simta exclus.

Buburuza mea e racita rau, am avut noapte alba pazind-o sa nu se sufoce. Are o tuse ragusita si nasul infundat. Lua-le-ar naiba de viroze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

nanna , ba sigur ca vreau sa ne intalnim
dar uite ca pana acu nu au fost astrele favorabile
mai vb , poate reusim sa ne vedem pana la sf anului

seidana , sanatate multa , imi pare tare rau ca te chinui asa
sa stii ca T nu este asa mare si grasan in realitate
pozele il fac matur
nu stiu de unde obsesia asta pe capu meu cu mancatul
dar acum sunt mult mai bine , m am calmat
aparat eu am Nikon D3100
apropo de cute , cand am fost luni la control , dr i a zis ca e format numai din cute si ca sa l mai netezesc din cand in cand cu fierul de calcat

alayna imi pare tare bine sa te citesc
sa nu ne mai parasesti

vai de bulanele noastre , maine in sfarsit mergem la vaccin

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Hayat.. chiar nu stiu daca mi-am raspuns... sunt cea mai indecisa pers din lume..

Lena
.. noi la farma mergem cu caruciorul ca e la 2 blocuri,la piatza nu mergem ca aducem cam totul de la tara,pe carut nu am dat o gramada de bani pt ca mi-a fost frica ca nu ii place, in prima luna urla in carucior ca arsa ( aveam un carucior de imprumut), acum numai in carucior doarme.. mie imi pare rau ca nu i-am luat unul mai usor (are 9 kg) si e mare si mai greu de manevrat.. cand va fi mai marisoara acolo pe la 10-11 luni ma intorc la m8unca , poate si mai repede cu 4 h, si mama sigur nu o va duce cu marsupiu.. deci mie balanta imi inclina catre nu.. dar si asa, stau pe ganduri..
Ce carucior aveti?

Jade.. pupam bulanele, noi il avem peste o sapt si deja ma fac pe mine de stres, lua-le-ar magaoaia de vaccinuri..
Imi place numa de dr voastra, noi azi i-am luat cadou la dr pentru craciun si amabilitate, totusi ne-a dat atatea trimiteri, si la ofta ne dedea insa eu am vrut la privat si am decartat 120 lei..

...........................................................................
...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ionela

p.s. ce mananci?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

seidana ce i ai luat doctorei cadou ?
i am luat si eu pt maine o caseta cu produse avene
o fi bine ?

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Sei, asta il avem http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0029963
e foarte usor, foarte practic, nu am nici o pretentie, dar cred k ne descurcam si cu ceva mai ieftin. L-am luat prin luna a 5-a , poate dak mai rabdam nu il luam

Fetelor, daca bebe mic raceste ce putem sa ii facem in afara de aspirat nasuc, aerosoli?
de exemplu dak tuseste? pitica mea a tusit cam mult azi
sper ca nu a luat nimic de la mine, mai uitam sa pun masca :((((

eu parca ma simt mai bine, doar nasul curge si ma doare capul, in rest nu am febra nu ma doare gatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Firma ne da 45 ron pentru cadou de Craciun Maiei... pana acum cumparau ei, acum tb sa cumparam noi sa il ambalam si sa il ducem cu o zi inainte... (probabil nu o sa il duc pentru ca nu o sa mergem la petrecere)
ce as putea sa ii iau???

Mergi la inceput

lena , poate a tusit din cauza mucozitatilor
a tusit si T intr o zi , muult , si dr a zis ca daca continua sa mai tuseasca sa i dau eurespal
nu a mai tusit asa ca nici nu i am dat siropelul
se pare ca tusise din cauza mucilor care ii veneau in gat , avea muulti
sa i cumperi maiei o jucarioara ? sau un bax de pampersi ?

_

de T 3+

Mergi la inceput