Strugurasi de Sept-Oct 2011 *13*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Sei, pitica mea a facut aseara exact ca a ta dupa baie. I-am dat-o lui tati sa o linisteasca am mai incercat la san a facut la fel, i-am mai dat-o o data... plimbat, leganat.... a treia oara a papat frumos si a adormit.
Plangea cu asa o jale k ma simteam asa nasolo ...
Sa fie de la mar? nu cred k sunt colici totusi, dar cine stie

Ooka bine ai venit :) !!!
Cum e cu scuteceala?
eu dupa rev cred k o sa merg pe full scutece lavabile in timpul zilei, doar sa vad dak e ok mamaro... inca il testez :P
Ooka, spor la cumparaturi !!!

Sei, spunei sotului k daca primeste LM primeste si anticorpi. Mie sora mea mi-a zis nici sa nu port masca :D, eu am purtat o zi k atunci stranutam cam mult :)

Mergi la inceput

Uitasei sa va salut

Neata everybody

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Neata, neata

Jade pe T garsunel si cel cumintel
Poze cu cea mica pun cand o sa-mi cumpar si eu un aparat mai bun.ceal pe care il am este vechi si nu stie ce firma.sper sa-l conving pe sot sa ne cumparam unul in rate daca tot trebuie sa ne luam si aragaz.

Hellena eu nu mai zic nimic am ramas fara cuvinte.
cred ca nu ai citit postarile in care ziceam ca a mea are 5 kg la 3 luni si 2 saptamani si m-am gandit sa o bag pe lapte praf si Ionela m-a facut sa ma razgandesc.

Ooka bine ai venit pe la noi
Am si eu -2,75 la ambii ochi(miopie+astigmatism) si sper sa nu ma mosteneasca asta mica.Vedem la 1 an cand merg cu ea la control.

Maryyan eu nu ma mai intrec cu nimeni la Kg ca m-am obisnuit sa fim siluete.

Ionela, as vrea sa mai merg si eu s ama plimb pana la real sau Auchan si o iau pe cea mica in brate.Mai bine merg cu ea in brate decat in marsupiu?Ca si daca o tin in brate, picioarele nu le are in forma de M sau coloana putin curbata.

Pana la urma cand incepem diversificarea?La 6 luni?

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abmariana

Ghiciti ce am facut noi in aceasta dimineata?

AM FOST LA PISCINA!

Abmariana- ai fost la o piscina speciala pentru bebelusi sau la una de adulti. De cand ne-a dat ortopeda unda verde la miscari si cat mai multe, cat si eu piscina de bebelusi. Bineinteles, in Vilnius:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

OOKa.. la noi dif e de 0.3mm, un ochi are 4.9 celalalt 4.6.. deci nu e mare, a mea se vede f bine, o cand ma uit atent in oglinda, si noi cred ca vom avea ochi verzi desi acum sunt un albastru -mare-alga .. eu ii zic verzui marin ( il mosteneste pe fratele meu saracul..), noi ii avem caprui resp albastru..
tare bufnituca ta cu programul ei... dar mai bine se trezeste la 9 decat ca si a mea la 7 ..
spor la shopiing..

Lena.. nici eu nu cred ca sunt colici, nu se strange, nu se inroseste, doar urla de 2 ori , si tot asa.. dar off course ea nu renunta la titi sta si sufera..
ea tusea putin de dimineata, sper sa fi fost putin reflux nu raceala

...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Sei - de diferenta intre pupile imi amintesc ca am citit cand ai scris, de dioptrii insa, nu . Pare ca are mult, daca te gandesti asa, insa cum spunea Ionela, se pot modifica in bine in timp. Tu oricum ii vei face control, asa ca vei sti evolutia. Faza cu tumoarea , nu stiam, dar nu iti mai da singura idei .

Eu am azi zi de mers la sala, desi mi-ar fi placut sa fac ca si fetele sport prin shopping .

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetele

Hellena, vreau sa iti spun doar atat ca Iancu e alaptat la san si nu stiu niciodata cat mananca , eu ma ghidez dupa timp dar na cate odata mananca 5 min si alte dati juma de ora, dar daca Petru doarme bine, ia in greutate, nu te mai stresa ca mai mult rau ii faci lui.
Nepotica mea de exemplu e intr-o greva a foamei continua de cand o stiu de 7 ani si nu cred ca o sa se imbunatateasca lucrurile,deci daca un bebe nu mananca nu il forta chiar daca e greu de crezut ei stiu mai bine.
Sa il citez pe pediatru : "Spor la stricat copii!!!", cica noi parintii la asta suntem buni, tind sa il cred

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lena.. nici eu nu cred ca sunt colici, nu se strange, nu se inroseste, doar urla de 2 ori , si tot asa.. dar off course ea nu renunta la titi sta si sufera..
ea tusea putin de dimineata, sper sa fi fost putin reflux nu raceala

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Da, nici la mine nu se inroseste sau strange...deci nu sunt colici?
Azi dimineata a mancat la 6 si acum la 10 a facut la fel... acum doarme in brate la buni... mai incerc la urmatoarea trezire...nici nu vreau sa o fortez.

anca tare faza cu spor la stricat copiii :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ola ola !

ce fete vorbarete am gasit eu aici
unele obs ca n au avut nici somn , nici eu n am dormit prea bine , nu ca nu am vrut ci ca nu m a lasat fimiu
de doua nopti se trezeste pe la 4 sa manance si apoi nu mai adoarme ,
asta ca l am laudat la nanna acum cateva zile

seidana ai oaspeti de vaza astazi la masa sa inteleg
ce sa zic....zen , zen , zen

ooka pai atunci iti zic ' bine ai venit la noi'
mai povesteste ne de zoe
si noi mergem azi la targ , sa vedem ce ni se lipeste de dejte

hayat , rach

seidana T a luat luna asta 950 grame (fix intr o luna)
chiar , de acum cam cat ar trebui sa ia pe luna ?

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

salutare fete dragi!

Hayat

rach si noi am fost la cump cu pitica in brate dar o tinea sotul la orizontala, tocmai ca sa ii fie cat de cat ok...
sau o poti lua direct in scoica. noi punem scoica intr-un carut si mai luam unul pentru cumparaturi.

bine ai venit, ooka

Lena cum ai facut comanda pe mamaro la scutece?ca eu nu m-am prins de pe blogul ala...esti multumita de ele?

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput