Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Sanatate multa Cataalini si lui Cristian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Happy Vogtareuth...hm...sud-est de München, departe de noi. Pacat, chiar ma gindeam ca ne puteam vedea. Va internati la o clinica ceva acolo sau a-ti gasit un medic la care mergeti? Daca e clinica/medic, e recomandat de cineva? Daca va pot ajuta cu ceva...nu ezita, te rog!!! Cel putin pot da telefoane, vb cu unu altul daca e nevoie (ma refel la limba).

shi de la noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Ah....nume real Liliana, shi 77 e doar o combinatie ce-mi veni sub mina cind mi-am facut contul, dar nu e nici 82 prea departe :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Happy,si noi va pupam mult! In poza de la avatar Eddy avea 5 luni si 3 saptamani...acum are parul mai mare si ceva mai deschis la culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna seara mamici,
Sunt sleita dupa atata alergat cu Fabi la dr. ; ieri dr. ne-a dat antibiotic ca are rosu in gat rau de tot iar de dimineata l-am gasit plin de bubite.Am vb la telef cu dr si ne-a zis ca e alergie la antibiotic (asa m-am gandit si eu). pt ca acum seare s-au intesificat bubele ne-am dus la camera de garda si de acolo venim cu diagnostic: pojarel. Ai vostri au avut? Cat dureaza si oare pe copii ii doare ceva ? ca am uita s aintreb. Rosu in gat tot are in continuare.
Macar acum stim ce are
Va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ally multumim de vesti! pentru 2 frumosi si mai dulce pe nazdravan

Maduta multa sanatate, te asteptam maine cu vesti.

Noapte buna tuturor.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Buna seara mamici,
Sunt sleita dupa atata alergat cu Fabi la dr. ; ieri dr. ne-a dat antibiotic ca are rosu in gat rau de tot iar de dimineata l-am gasit plin de bubite.Am vb la telef cu dr si ne-a zis ca e alergie la antibiotic (asa m-am gandit si eu). pt ca acum seare s-au intesificat bubele ne-am dus la camera de garda si de acolo venim cu diagnostic: pojarel. Ai vostri au avut? Cat dureaza si oare pe copii ii doare ceva ? ca am uita s aintreb. Rosu in gat tot are in continuare.
Macar acum stim ce are
Va pup si noapte buna

mama de Eva si Fabian din 8 Martie 2011

Multa sanatate, mami. Eu nu stiu sa te ajut.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Happy Vogtareuth...hm...sud-est de München, departe de noi. Pacat, chiar ma gindeam ca ne puteam vedea. Va internati la o clinica ceva acolo sau a-ti gasit un medic la care mergeti? Daca e clinica/medic, e recomandat de cineva? Daca va pot ajuta cu ceva...nu ezita, te rog!!! Cel putin pot da telefoane, vb cu unu altul daca e nevoie (ma refel la limba).

shi de la noi !

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

Multumesc frumos!
Da, ne internam la clinica timp de o saptamana ptr investigatii iar recomandarea o avem de la Conf.Dr Dana Craiu, e medic neurolog pediatru.
Noi speram sa ne descurcam ca vb fluent engleza, daca nu vb trebuiau platiti 2100 euro si aveam translator, asa am scutit banii astia, si avem o doamna inimoasa, membra DC, care s- a oferit sa ne ia de la aeroport si sa ne duca la clinica plus ajutor in perioada respectiva.
Vedeti de ce iubesc eu acest forum? Ca, asa cum si eu ajut mereu cand pot si cu ce pot, neconditionat oameni, desi unora li se pare ciudat, asa ne- a scos- o Dumnezeu in cale pe aceasta doamna minunata si nu o sa mai am si grija asta cu transfer aeroport- hotel.
Sincer ma gandeam cu groaza in ce taxi ne- om urca, ca avem experienta unui taximetrist idiot din Frankfurt care parca trebuia sa ne duca la moarte nu la un hotel, unde vom ajunge si daca ne vom descurca mai ales ca ajungem seara.
Ehhh, mai exista si oameni printre oameni.

Inca o data iti multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Monas ce mitittel e micul Fabi si are pojarel!! ii vine sa se scarpine pe bbubite? febra a trecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Andreea,somnic usor! Si noi va pupam si asteptam sa ne mai povestesti ce mai face Rares?...se joaca cu noile jucarele?...Cand ne arati pozele cu voi si Simonelu cu gasca cea mare?

Mergi la inceput