Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Monas, sanatate multa! De urut nu cred ca doare dar cred ca cel mai enervant este disconfortul.

Oare sa fie epidemie de pojarel/ pojar? Doamne sper sa nu mai culegem nimic, mai ales acum, plus ca la mine e stereo, ca la Mada apropo sanatate puilor, si ia si Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Happiness este mare lucru sa intalnesti oameni asa saritori! dar asa cum spui tu "bine faci bine gasesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Monas,multa sanatate printisorului tau!Profita cand doarme el sa te odihnesti si tu...ca altfel clachezi.
Happy,ma bucur mult ca ai gasit ajutor de mare nadejde! Iarta-ma,dar ori am uitat ori chiar nu stiu de ce este bolnavior Andrei...poti sa mai repeti,te rog.Daca nu...nu este cu suparare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Mai fetelor, lipsesc o zi si ce vad? Suparare mare!

Daca vreti sa va razbunati pe cineva sau daca aveti chef de injuraturi, va stau la dispozitie! Lucrez intr-un loc care a devenit rusinos--- la Parlamentul Romaniei. (Bine ca am luat o pauza de 2 ani!)
Din cauza celor ca mine care lucreaza acolo, sistemul sanitar/spitalele nu au fonduri, si nu toti medicii isi pot face treaba in cele mai bune conditii.
Din cauza celor ca mine unii romani sunt nevoiti sa plece sa caute ceva mai bine.

Deci astept rosii, oua, injurii, orice numai nu va mai certati intre voi!

Si in plus, din cauza certurilor voastre, nu pot urmari sfaturile in caz de bronsolita, febra, dintisori, papa etc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Ai dreptate Happy, mare noroc de Doamna cu suflet mare. Eu nu shtiu ce probleme are micutul tau, dar sper din tot sufletul sa va poata ajuta medicul la care veniti. Dumnezeu e Mare!

Va pupic shi va doresc o noapte linishtita tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

happy da e vb de andrei?
ca te tot aud de una alta
da nu stiu ... ai zis cumva pt ce il tratezi?
are vreo boala?
eu va doresc multa sanatate
si incredere ca totul va fi bine
nemtii sunt super la medicina

si apropo si eu tot de aia iubesc DC-ul
pt ca datorita lui alina traieste si acum
datorita lui am reusit sa facem operatia in germania

Mergi la inceput

mada sanatate multa catalinei
bine ca e mama ta cu tine
ma gandesc la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Cami, dar cine e Alina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ally, prefer sa nu discut despre asta ca e mult prea dureros pntru mine. Am scris la vremea respectiva, cand s- a nascut A, povestea nasterii lui, a fost si publicata pe prima pagina . Cand ai timp poti citi acolo. Te rog din suflet sa nu te superi!

Dinora.

Sa aveti o noapte linistita!
Ma bag si eu la somn ca au adormit fluturashii dragalasii si trebuie sa profit. Sper sa nu se trezeasca M iar din 30 in 30 min, ca azi noapte.

Mergi la inceput

happy il vom pomeni pe andrei din ziua in care plecati in germania la slujbele de uminica si la masluri daca ne dai permisiunea

simo deci tot greul e dupa masa
macar cat de cat au activitarti
la mine e mai greu ca antonia sta acasa
offfffffff

monas din cate stiu eu
e cea mai usoara boala a copilariei
dureaza parca vreo 3 zile si trece
mi citeste pe net
da vezi ca va lua si celalalt bebe
sanatate

Mergi la inceput