Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Strumph

Fara cuvinte!
Am atat de multe probleme, atat de multe de tras si dus cu mine o viata ptr ca Andrei este bolnavior, incat atunci cand asist la astfel de "probleme" nu pot sa nu plang.
Te rog din suflet, stii ca te iubesc si ai un loc special in inima noastra, a mea si a lui Andrei, nu ma face sa nu dorm si din cauza ta, gandindu- ma ca esti singura printre straini si suferi pentru " copilariile" de pe forum. Te implor.
Esti o femeie matura, cu capul pe umeri, care stie sa faca diferenta intre lumea virtuala si lumea reala.

Si da Viss, ai fost rautacioasa in capitolul trecut!

Un mesaj care te unge pe suflet, sigur se va intoarce Strumph la noi.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

ALly, si eu ascult Magic FM, acum mi-am pus si acasa si jos si sus radiourile pe acest post, inainte abia asteptam sa plec cu masina(asta ascult cand consuc) pt ca au o muzica super si in afara aceste luni de colinde.CU pozele...n-am aparat, re neaparat sa cumpere sotul unul zilele astea si voi mai face poze. Ultimele 2 poze le-am facut cand m-am intalnit cu ANdreea prin parc.
Andreea, felicitari pentru nepotica, trebui sa fi fost fff emotionant!Ma bucur mult pt voi

Strumpfi, hai mai, nu face asta...Acuma ne mai si certam, asta e...daca simti ca nu poti trece, nu mai vorbi neaparat cu persoana care te supara...dar cu noi ce-ai?? hai mami

Fug sa-i dau papa lui Arsenie si revin

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

multumim din suflet mami buna si frumoasa

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

multumesc frumos
cami, de 2 X 10 pic /zi mi-a dat si sa nu ii dau dupa ora 16.
de salbutamol ce stiti??? mi-a dat de 3X2,5 ml si ar trebui sa incep acum. citind prospectul vad ca se da peste 2 ani....si multe alte lucuri care nu imi plac

mamica implinita cu 2 comori !!

Daca nu e pa tarziu, si sper sa nu fie, si Mariei i- a dat Salbutamol ca si voua de 3/2,5 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Fetelor, vad ca tot vb despre medicamente pentru puiuti...nu va pot ajuta din pacate cu nimic. Aici se numesc altfel!

Va multumesc din suflet ca-mi sunteti alaturi shi...chiar simt asta, sa stiti!!! Mi-ati fost permanent alaturi cind mi-a fost greu, de asta si sunt scoasa un pic de pe fix cind vad ca se mai intimpla neintelegeri pe aici.

Eu nu concept acest forum (vb cu mina pe inima) fara Strumpf shi Viss!!! Dac-as disparea eu....n-ar simti nimeni (poate Strumpf care ma striga Permanent), pentru ca n-am fost niciodata foarte activa pe aici. Dar, fetelor, fara piscotel shi haiducii de Viss se mai sterge din culoarea fluturasilor! Va rog mult, Strumpf shi Viss ginditi-va la noi, cele ramanem sa va ducem dorul. Va pup shi sper din suflet sa va mai ginditi!

Mergi la inceput

La multi ani Anna de Deea, sa fii sanatoasa mami,ca frumoasa esti deja si cumintica, sa nu mai papi pamant!

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Happy ma tineam sa te tot intreb, unde in Germania veniti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

salbutamolul produce bronhodilatatie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Happy ma tineam sa te tot intreb, unde in Germania veniti?

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

Aterizam in Munich dar mergem in Vogtareuth, la o clinica privata, care este la 100 km , aproximativ.
Te . Mereu cand scrii zic: scrie Dinora, ca nu iti stiu numele real, de- o seama cu mine, ca banuiesc ca 77 e anul tau de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am primit mesaj de la Madutz...A zis ca este mult mai bine Cristi,nu a mai facut temperatura si papa bine. In schimb a luat si Catalina raceala de la el si a facut temperatura astazi de 38,2.Mama ei este acolo si o ajuta!...Intra ea maine si ne povesteste ce si cum!

Mergi la inceput

Ally, multumim de vesti!

Un si pentru frumosul de Edy cel cu tzepi. e superba poza de la avatar!

Mergi la inceput