Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Neatza burtici!!!
Mult am avut de citit.
Alina ma bucur pt vestile bune.
Matza, ai mai aplicat planul B?
la noi nu ninge, nici nu da semne.
Ieri m-a apucat strechea. Am facut la pranz placinte codrenesti, iar seara ciuperci umplute cu telemea de oita, smantanica si costita afumata, bineinteles cu mamaliguta. la desert mere umplute cu nuci caramelizate de mirosea toata casa a scortisoara. Nu aveam nimic in plan cand m-am trezit, dar nusht ce am. As gati si manca toata ziua. Acum m-am apucat de ciorba de fasole cu ciolan ca nu am mai mancat de ceva vreme. Deci nu stiu cand mai intru pe forum ca as mai face si un strudel cu mere.

Burtica e la fel, nici mai bine, dar nici mai rau, ceea ce ma bucura. Fac si eu ca Matza, dup ce ma plangeam ca am burta mica, acum parca e imensa. Mi se pare ireal ca am asa burtica mare si un bebelun acolo.

Pentru mamicile interesate si cu timp, am primit o reteta de cremizta facuta in casa f buna pentru bebelusi si burtici.

Din cantitatile de mai jos au iesit 260 de grame de crema, care ajung ceva vreme pentru ca e si economicoasa, nu trebuie aplicata o cantiate mare pentru ca se intinde foate bine. Singura chestie e ca uneori mai trebuie topita intre degete, daca sunt bucati mai tari. In sezonul cald, sau daca e cald in casa e mai bine sa o pastrati la frigider si sa tineti la-ndemana un recipient in care puneti mai putina crema, pentru ca fiind din uleiuri naturale neprocesate si fara conservanti nu rezista la caldura.

Prin urmare reteta:

Ingrediente:
60 ml ulei de galbenele
http://www.elemental.ro/248-ulei-de-galbenele-natural-in-ulei-de-soia.html
50 ml ulei de primula serii
http://www.elemental.ro/244-ulei-de-primula-serii-bio.html
60 ml de ulei de masline sau de migdale (am folosit alternativ, dar cand am de-amandoua folosesc 30 si 30)
http://www.elemental.ro/581-ulei-de-masline-bio.html
http://www.elemental.ro/246-ulei-de-migdale-dulci-bio.html
40 gr de ceara
http://www.elemental.ro/160-ceara-de-albine-pura-pastile.html
100 ml crema naturala shea si jojoba
http://www.elemental.ro/262-crema-naturala-unt-de-shea-jojoba.html

Pe site au si recipiente cosmetice.
Produsele nu e musai sa le luati de pe site, din cate am vazut eu, au aparut si pe la magazine in oras, in special la magazinele Paradisul Verde.

A, si modul de preparare:
Se topeste ceara la bain-marin dupa care se adauga uleiurile amestecate. Amestecul se face tot la cald ca altfel se intareste ceara :). Dupa aceea se amesteca cu untul de shea care se adauga peste amestecul de ceara cu uleiuri. Si gata :).
La sfarsit se pot adauga si cateva picaturi de ulei esential de tea tree (nu mai stiu exact cat am pus, parca 7? In orice caz se poate calcula dupa indicatiile de pe site) sau ulei de grapefruit.

Legat de dragosteala, noi nu am facut nimic toata sarcina...si am niste vise noaptea....sotul suporta cu stoicism, calugar il fac. Oricum a spus ca pt bebe merita orice.

va si trimiteti si la mine niste zapada !!!!

gravidutza 33+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetele, ce targ e exact la Polivalenta?

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Am gasit..... baby expo. Zici ca m-am tacanit.

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza!

io gatesc ciorbita de vacuta si pilaf cu piept curcan tara!

azi e ziua sotului si bunicului meu!implinesc 27 respectiv 83 ani!

va invit la un tort diplomat si un frappucino!

sa aveti o zi frumoasa!

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

lady sa iti traiasca sarbatoriti!

matza cred ca vin si eu azi dar dupa 3 jumate!

puiuta tu ce faci? nau mai dai nici un semn?

cati mai lasa bucatareala si stai cuminte ca

prietena mea e un pic mai bine dar bb ..cred ca o sa il boteze astazi caci sansele sunt minime...
offf nu mai vreau sa aud de bb cu probleme si mamici cu probleme

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 28+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Hai ca mai revin putintel.

Alina nu te-am felicitat de rezultatele la echo Felicitari!!!
Si pentru toate burticile care s-au intors cu vesti , v-am citit dar e greu sa nominalizez.

Aerilian , drept sa-ti zic atunci am mai scris un mesaj in care incercam sa va fac capul mare ca nu este normal sa sangereze gingiile in sarcina dar am zis ca exagerez si am stat in banca mea.
Probabil ai ales o meserie mult mai buna si cu responsabilitati mai mici decat a mea. Provoaca insomnii Eu nu gauream peretii in copilarie cei drept doar imi scoteam dintii de lapte cu mult zel spre oroarea parintilor .
In familie la noi e cam bagatelizata meseria asta de dentist ca de e vorba doar de niste dinti

Bubbles mai ai timp

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 30s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Bulinuta, imi pare rau

fetele..cum mai stati cu lecturatul despre alaptat?

Io..rau.Tot zic ca ma apuc serios..si ioc

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

dr anca care e diferenta intre dentist si stomatolog??? habar nu am

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 28+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

lady rau de tot sunt si eu o putoare si jumatate intru acum in 36 pot sa nasc si peste o saptamana si eu nu stiu nimic despre alaptat si ce consumam cand alaptam sa nu-ti mai spun ca nu m-am interesat nici despre nevoile lui bebe cum i facem baie,cum ii stergem si igienizam diverse parti ale corpului mie o lene as sta numai in pat si as dormi .

Bine asta pentru ca noaptea sunt ocupata ori sa nu dorm ori cu diverse cosmaruri pe care nici nu le pot povesti cuiva ca-s horor si uite asa stau cu o teama in suflet in loc sa astept relaxata marele moment.,

cati daca ma apuc sa o fac de pe acum crema aia o fi prea veche sa o folosesc cand o venii bebe? e buna si pentru posibile vergeturi?

35+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lady, la multi ani sotului si bunicului! Sa-ti traiasca amandoi multi ani fericiti!
Bulinutza Ii doresc lui bebe putere sa lupte si mamicii credinta si curaj!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 34+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput