Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fetele..cum mai stati cu lecturatul despre alaptat?

Io..rau.Tot zic ca ma apuc serios..si ioc

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Foarte rau. Culmea e ca citesc la greu si ma uit la filmulete pe net la greu. Si cu cat ma uit mai mult, cu atat pricep mai putin .

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

36+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna tuturor!
Anca, din discutia cu Aerlilian am dedus ca nu e normal sa sangereze gingiile in sarcina? Pt ca la mine asta se intampla ori de cate ori ma spal pe dinti...Ce e in neregula?
Lady, La multi ani pt sarbatoriti!
Anangel, intr-adevar mi-am dorit mult zapada, pt piticii care ma intrebau zilnic asemena printesei tale: 'cand vine iarna?' Si parca sarbatorile, colindele, ornamentele.. n-au farmec fara zapada. Asta mi se trage din copilarie pt ca am crescut in Bucovina si acolo zapada era cat gardul, faceam trenulet din sanii, ne bulgaream, simteam iarna... si acum, daca nu ninge, e pustiu parca.
Fetelor, cu alaptatul nu e mare smecherie, eu i-am alaptat cate un an si ceva pe fiecare, dar e drept ca n-am avut probleme. Aveam sfarcurile formate, lapte suficient, rani nu mi-au facut niciodata, doar am evitat sa le dau cu sticluta, ca sa nu refuze apoi sanul. Si n-au mai vrut nici biberon, nici suzeta, nici nimic si am patimit putin la intarcat, dar asta e alta poveste...

Ana, mami de doi strengari si 34+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Cu lecturile de alaptat stau bine. Am citit o gramada, am cerut o gramada de sfaturi, m-am uitat pe net, am citit dintr-o carte, nu mai retin absolut nimic. Ba mint, retin ca daca nu suge tot laptele dintr-un san nu trebuie sa te mulgi ca nu se strica daca ramane acolo pana la masa urmatoare.
Si asta a fost tot.
O sa atasez copilul de sfarc si o sa ma rog la toti sfintii...ca de obicei de altfel

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Anahadasa - pentru unele mamici, alaptatul poate deveni o adevarata incercare, eu sunt un exemplu in acest sens. Inca n-am reusit s-o fac cu succes. Te invidiez pentru zapada, sper ca macar diseara, cand are Carina cauciucurile, sa avem si noi.

Cati - foarte bine suna reteta de crema.

Dr Anca
- mie la fiecare sarcina mi-au sangerat gingiile la spalat pe dinti. Si din cate imi amintesc, citisem de la prima ca e normal in sarcina. Amu nu stiu. Dupa ce am nascut, n-am mai avut treaba.

In rest, nimic nou la noi, eu tot fara chef, cu dureri de spate mari, mai mult prin pat.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

36+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Lady la multi ani sarbatoritilor
Matza e babay expo
NOi tocmai am venit de la babay expo o dezamagire totala , putine standuri , cel de la romaero a fost dublu sau chear triplu k si standuri si exponate, noi am luat niste bodyuri si un balansoar pt bebe
Am fost la dr azi mi-a dat o mie si una deanalize si peste 2 sapt cele de secretii si streptococ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Da, Cristina, asa e, insa am vrut sa accentuez ca exista si cazuri fericite, precum am fost eu.. Provocarea acum urmeaza, vreau sa alaptez gemenii simultan si am citit ca fooooarte putine mamici au reusit asta, unele s-au muls si au alaptat doar pe unul, celalalt primind cu sticluta, altele au renuntat dupa doua, trei luni.. Eu sper sa reusesc, imi doresc foarte mult!

Ana, mami de doi strengari si 34+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anca, sunt convinsa ca orice meserie implica responsabilitati, cu atat mai mult oricare dintre ramurile medicinei.Ce am ales eu...e prea mult pentru o femeie, dar inca iubesc meseria mea si altceva nici nu as stii sa fac. Dar nu e relevant...Chiar, lamureste-ne cu gingiile, ca peste tot scrie sa nu ne speriem de sangerari, ca sunt firesti in sarcina.
Ligia, poate ca fiind prima zi de targ nu au apucat sa vina toti expozantii.Sper ca pana sambata cand ajung eu, sa fie mult mai bine si sa gasesc carucior...
Diseara ma intalnesc si eu cu bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Aerlilian nu cred k or sa vina mai multi k nu au unde sa mai expuna oricum gasesti carucioare destule , succes la echo numai vesti bune despre bebe, sa ne zici sunt curioasa cat a mai crescut , dr meu mi-a zis k in ritmul asta o sa facem un grasan de 4 kg si ceva
:)):))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

hello fetelor..
- lady-la multi ani pt sarbatoriti
- ma bucur pt fetele cu vesti bune de la ecografie...
- maine ma duc si eu la eco..sa vedem cum se mai prezinta...cat a mai crescut...io am ajuns sa merg k o ratusca...insa foarte incet, incet..ca ma dor toate alea...acu stau cu o perna intre picioare...si parca imi mai amelioreaza din durerile inghinale..doctorita spune ca sunt micutza in bazin..tot sper sa pot naste normal chiar si asja....constat ca nu mai pot merge nici macar juma de ora...la targ nu se pune problema sa mai mergem...asha ca...poate saptamana viitoare incepem sa mai cumparam unele altele...cred ca o sa merg la Kiabi sa iau niste hainute...mi-au placut mult...
- abia astept si eu primii fulgi de nea
- despre alaptat nu stiu ce sa zic..parca mi-e frica sa citesc...sa nu cumva sa-mi intre pe-o ureche si sa-mi iasa pe alta...da macar sa am habar de unele lucruri...ori o sa invat la fatza locului...

33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

aerlilian- felicitari pentru patut....abia astept sa ne vina si noua patutul...au zis ca intre 19 si 22 decembrie...

Mergi la inceput