Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 27
Danutza26 spune:
DAHRI ai gasit cumva pe cineva pe aici sa-ti tina partea sau sa fie de acord cu tine in vreo privinta?nu cred.fetele astea si-au pierdut timpul citind si incercand sa te faca sa-ti bagi mintile in cap dar degeaba.eu deja m-am plictisit de atata lecturat,dar sa zicem ca m-am si amuzat si motivul pt care mai citesc e reteta aia cu iepure pe care o astept si eu k n-am mancat iepure in viata mea,poate o fi gustos,problema e k nu stiu de unde am sa-l iau. :))
Danutza26 spune:
aaaaa era sa uit
in locul tau imi era si rusine sa mai intru sa mai scriu asa degeaba ca oricum scri numai minciuni si te incurci in ele.
eu nu am decat 28 ani dar sunt multe femei si mamici poate si bunici mai in varsta pe aici care te-au sfatuit de bine si care sunt mult mai trecute prin viata decat tine.nu crezi ca ar trebui macar sa-ti pui un semn de intrebare ceva de genul:oare sunt eu singura desteapta de pe aici?
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danutza26 DAHRI ai gasit cumva pe cineva pe aici sa-ti tina partea sau sa fie de acord cu tine in vreo privinta?nu cred.fetele astea si-au pierdut timpul citind si incercand sa te faca sa-ti bagi mintile in cap dar degeaba.eu deja m-am plictisit de atata lecturat,dar sa zicem ca m-am si amuzat si motivul pt care mai citesc e reteta aia cu iepure pe care o astept si eu k n-am mancat iepure in viata mea,poate o fi gustos,problema e k nu stiu de unde am sa-l iau. :)) |
Un cuplu si-au promis ca cel care va muri primul se va intoarce sa ii spuna celuilalt daca mai exista sex dupa moarte. Cel mai tare se temeau ca nu exista deloc viata dupa moarte. Dupa multi ani impreuna, sotul a fost primul care s-a dus.
Zis si facut s-a intors sa ii spuna sotiei ce si cum:
” Marion … Marion ”
“Tu esti Bob?”
“Da. Am venit asa cum ti-am promis.”
“Super! Cum este?”
“Ei bine…
Ma trezesc dimineata, fac sex, apoi iau micul dejun si fuga pe terenul de golf. Apoi sex din nou, stau la soare si apoi inca vreo 2 partide.
La pranz manac multe verdetzuri (ai fi mandra de mine). Apoi iar o tura pe terenul de golf si apoi sex tot restul amiezii.
Dupa cina revin pe terenul de golf si continui cu sex pana pe seara.
Dupa toate astea dorm ca lumea pentru ca a doua zi sa o iau de la capat.”
“Vai, Bob esti in rai?”
“Da de unde… Sunt un iepure in Arizona”
Apropo de calutit.....mama' ce iubesc cuvintul
P.s. nu stiu cine la scos.....dar e superb
emanouela spune:
citat din mesajul lui Danutza26 aaaaa era sa uit in locul tau imi era si rusine sa mai intru sa mai scriu asa degeaba ca oricum scri numai minciuni si te incurci in ele. eu nu am decat 28 ani dar sunt multe femei si mamici poate si bunici mai in varsta pe aici care te-au sfatuit de bine si care sunt mult mai trecute prin viata decat tine.nu crezi ca ar trebui macar sa-ti pui un semn de intrebare ceva de genul:oare sunt eu singura desteapta de pe aici? |
ceri prea multe de la ea....sa-i fie si rusie, ceea ce nu stie ce-i, sa nu mai scrie, sa nu mai minta, sa-si puna semne de intrebare si cel mai grav e ca-i ceri sa-si puna la indoilala desteptaciunea, iti dai seama cata munca ar avea de prestat????
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui emanouela
ceri prea multe de la ea....sa-i fie si rusie, ceea ce nu stie ce-i, sa nu mai scrie, sa nu mai minta, sa-si puna semne de intrebare si cel mai grav e ca-i ceri sa-si puna la indoilala desteptaciunea, iti dai seama cata munca ar avea de prestat???? mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
intre "sexuit" si "calutit" , citesc prestat si nu pot si serioasa nici o secunda. Sorry de off topic.
Dahri, daca mai citesti, eu te sfatuiesc sa iei anti-conceptionale ca nu strica.
O seara placuta la toata lumea indiferent de sex.
marius spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TO V-ati gindit la posibiliatea ca e bolnava? live and let live |
Da. Insa este atat de delicat sa se spuna asta. Desi poate este o abordare corecta. Insa nu sunt de specialitate. Dar... asa mi-ar place sa isi gaseasca un drum. In fine.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Mik spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TO V-ati gindit la posibiliatea ca e bolnava? live and let live |
Happy, eu cred ca are tulburari de personalitate. Nu imi inchipui cineva intreg la minte care sa vina sa se puna in mijlocul casei cu rochia ridicata si fara lenjerie intima si sa povesteasca tot ce a povestit ea.
Pe de alta parte, cum e ceva recurent si nerusinat, nu prea o ia nimeni in serios si fetele care indraznesc sa o ia in serios sau sunt ignorate sau sunt insultate, si asta nu o ajuta cu nimic.
Ultima observatie si apoi tac (pina miine) : ea nu a intrat aici sa ceara sfaturi, ci numai ca sa-si filfie pe aici ideile inalte si inaltatoare despre propria persoana si asta iar a agasat pe toata lumea.
Happy_in_TO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mik
Happy, eu cred ca are tulburari de personalitate. Mik. |
Si eu tot asta cred.
Dahriana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Happy_in_TO
Si eu tot asta cred. live and let live |
Dupa psihoterapia de acum 2 ani a reiesit ca-s perfect sanatoasa .
Altfel eram pe antidepresive .
Si aia cu Xanaxu e sotia inselata . Eu functionez perfect !
Deci sunt in toate facultatile mintale , multumesc de grija.
Alta varianta ?