Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Dupa psihoterapia de acum 2 ani a reiesit ca-s perfect sanatoasa .
Altfel eram pe antidepresive .
Si aia cu Xanaxu e sotia inselata . Eu functionez perfect !

Deci sunt in toate facultatile mentale , multumesc de grija.

Alta varianta ?

daca as fi psihoterapeut, cred ca as evita la maxim sa folosesc sintagma "perfect sanatos" in leg cu pacientii mei . just a thought...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ok Dahriana - asta e.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Psihoterapia nu este vreun control sau vreo analiza medicala care sa te declare sanatoasa. E un proces.

Antidepresivele iti sint prescrise de un psihiatru si nu ajuta la tulburarile de personalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Iarasi ma repet, daca ai fi "perfect sanatoasa" n-ai simti nevoia sa minti constant. Una e sa minti ca esti medic, ca sa iti pastrezi anonimatul si alta e sa infloresti la maxim o minciuna, care ar fi trebuit sa fie inofensiva (si imi vine in minte mesajul tau, cum ca tatal tau care nu a vrut sa stie nimic de tine o viata, acum se lauda la toti ca are o fata doctorita!)
Esti mai rau ca fie-mea, care inca nu a implinit 8 ani si care n-ar recunoaste ca a mintit, indiferent cat de evident ar fi, da la ea inca mai e scuzabil....pe cand la tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ntz ntz ntz....parca ziceai c-ai facut terapie si ziceai ca stii cum este si in ce consta, na ca ti-ai dat cu firma-n cap si acu, ca se vede clar ca n-ai nici o legatura.... psihoterapeutul nu-si da cu parerea si da, psihoterapia e proces de durata, psihoterapeutul nu isi permite sa-ti zica tititzo, du-te acasa ca esti sanatoasa, n-ai sa vezi

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Iarasi ma repet, daca ai fi "perfect sanatoasa" n-ai simti nevoia sa minti constant. Una e sa minti ca esti medic, ca sa iti pastrezi anonimatul si alta e sa infloresti la maxim o minciuna, care ar fi trebuit sa fie inofensiva (si imi vine in minte mesajul tau, cum ca tatal tau care nu a vrut sa stie nimic de tine o viata, acum se lauda la toti ca are o fata doctorita!)
Esti mai rau ca fie-mea, care inca nu a implinit 8 ani si care n-ar recunoaste ca a mintit, indiferent cat de evident ar fi, da la ea inca mai e scuzabil....pe cand la tine....

Aia cu "ea" medic era reala

Si nu mai dau nici un detaliu ! Gata !
O seara placuta va doresc si numai fericire .

Si puteti inchide subiectul , nu mai am nimic de adaugat . De maine o sa vb cu psihologul , s-a terminat jurnalul pe forum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

V-ati gindit la posibiliatea ca e bolnava?

live and let live

eu m-am gandit la posibilitatea asta, dar sincer nu stiu unde s-o incadrez. apoi ma gandesc ca e foarte posibil sa fie totul fabulatie... sunt multe sanse sa fie asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Kari, se incadreaza perfect la narcisism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

satisfa-ma si pe mine si raspunde-mi la o intrebare....ce astepti tu de la psiholog?

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mai repet ce spuneam pagini in urma, in spatele monitorului poate fi orice vrea sa fie. poate tese povesti si inventii cu feti frumosi din lacrima.
de aceea cred ca e foarte greu de spus cu exactitate ce anume e real, daca e intradevar narcisista.

Mergi la inceput