Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Dahriana, si care-i problema daca daca te identifica sotia?
Ti-e frica? De cafteala, sau ce? Ca jena nu pare sa-ti fie...
Ba poate ar fi chiar spre bine, ai convinge-o cu sensibilitatea si framantarile tale, si i-ar veni si ei demnitatea la cap, s-ar da gratios la o parte, doar n-o sa stea in calea fericirii oamenilor, asa, din egoism curat! Cu dragostea adevarata nu te pui!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:

citat din mesajul lui Dahriana
de cate ori ne-am sexuit

...Dahri...

Si cu 'calutitul' cum ramina....ca cu sexuitul am inteles.

Reteta de iepure o stiu si eu:

Iese iepurasul la lucru .....1,2,3,4,5,6 .......pardon tata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

si te simti bine in postura de the one, cea de care stiu toate, sotia e distrusa, el o ignora pt tine, iti citeste mesajele si nu da doi bani pe ea, aia disperata isi smulge parul din cap, plange isteric la amice, alea toate mamici, obscure, mediocre, ii tin partea......?????
ce sa mai, o intreaga lume de femei (evident inferioare tie si oricum cu un mare defect: mamici), se opun tie, iar TU esti totalmente preferata de el, pusa la rang de cinste in viata lui, ca un adevarat cavaler lupta pana la moarte pt tine, chiar dc e agatat cu ghiarele de sotie, amicele ei, copilul care plange...TE PREFERA!

asta stii ce mi spune mie (si sincer eu n am treaba cu psihologia): ca tu esti avida, la modul ca suferinda dupa nevoia de a fi apreciata, iubita si dorita, intr un mod de-a dreptul extremist.
asta te face fericita acum si de aia ai impresia ca el e sufletul pereche si relatia care te completeaza.
ca un vid de iubire, atragi puternic aceasta manifestare extrema a iubirii: a fi preferata fata de alta femeie, a fi preferata desi are un copil cu ea, a fi preferata desi e casatorit, a fi preferata desi prietenele femeii stiu, desi ea se agata si n are demnitate, desi copilul plange....in sf iata ai dovata vie CA TU ESTI PREFERATA, DORITA, IUBITA.

fara aceste dovezi, dragostea e mereu cam banala pt tine. nu ti spune nimic.

tu realmente NU intelegi ce ti se spune aici.
pt ca TU acum esti fericita, vidul tau interior de iubire s-a umplut si nu cred ca poti intelege iubirea cu adevarat, decat intr o forma mai mult sau putin constienta, de COMPETITIE, cu alta, cu tine insati.

prb dat tatalui tau, care a marshat intre doua femei. de fapt, prin prisma frustarilor mamei tale.ca tu efectiv nu ti ai cun tatal. ai INVATAT sa gandesti asa despre el, amanta si iubire, prin prisma gandurilor mamei tale, te ai intoxicat de ele si acum le recladesti in viata ta!

crede ma ca dc sotia ar avea DEMNITATEA de care vb si ar pleca cu zamb pe buze si chiar l ai avea, te ai plictisi si i ai gasi doar defecte. si stii ce e nasol, ca dupa ce l divortezi, n o sa l mai vrei, el se va agata de tine si tu vei simti o asemenea vinovatie ca vei ramane cu el. nefericita.

pe bune du te la psiholog. nu conteaza ca si el are prb si poate si sotia, conteaza ca TU ai niste prb total nerezolvate si neintelese, mai bine zis NU te cunosti, NU stii sa iubesti si sa fii iubita, rulezi un program, over and over, un program care ti a fost inoculat aks, verbal sau prin mesaje non verbale, de catre mama ta si esti nefericita.

fericirea ta de acum nu e decat o mare iluzie. si as putea sa ti garantez asta!

mai remarca ca ai un dispret pt mamici, pt ca ELE, sotia si amicele sale, ELE CARE SUNT IMPOTRIVA TA, ele cu care esti in competitie si ai castigat, ELE toate au ceva in comun: sunt sotii si mamici.

tie iti e teama de ele, de tine in postura lor, te incanta ca tu esti diferita de ele prin asta, prb tot pt ca mama ta a suferit ca sotie si ca mama si iar, rulezi caseta downlodata acasa.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

pe bune: mergi la psiholog!

fa un efort si sterge toata banda de informatii care ti ruleaza in subconstient, cunoaste te pe tine si scrie una noua, pe curat.
oamenii astia care iti scriu aici, nu s prosti! mai in gluma, mai in serios, ti au dat niste sfaturi, pe care NU le intelegi, pt ca contextul asta cu amantlacul ti-a activat niste butonase, atat de puternic, ca joci tontoroiul in ele.

dc 3 iti zic ca esti beat, mergi si te culca. ia aminte la ce ti s a zis,ca nu si au tocit unghiile degeaba. adevar sau nu, in ce ai spus tu, este clar ca TU ai o prb. si tot TU vei fi nefericita, nu noi.
dc ai cautat ajutor pe forum, afla ca TI S-A DAT, cu varf si indesat.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

De ce se tot discuta atat la subiectul asta?
Nu e nici prima si nici ultima amanta din lume, e normal acum sa nu o intereseze ce ii scrieti voi, daca omul ala se intretine cu ea enormal sa se laude si sa spuna ca e cea mai tare , cea mai sexoasa samd.
Asa i se intampla oricarui om atunci cand cineva de sex opus flirteaza sau ii face complimente, creste self esteem-ul, te simti mai sexy, mai tare.

dahriana, nu vreau sa te dezamagesc , iti povestesc despre 3 cazuri in care cele din pozitia ta n-au iesit bine, doar ca sa vezi ca se poate si asa:
1. El si ea casatoriti, cu copii, el se indragosteste de o colega de lucru, colega care o stia si pe sotie si pe alti prieteni de-ai lor. El divorteaza, ramane cu ea, ea de atunci traieste cu spaima ca el o inseala, a dezvoltat o veritabila paranoia pe tema asta.
2.El si ea casatoriti, el se indragosteste de o colega de lucru, au o relatie, ea tot asteapta ca el sa divorteze, el o tot amageste, nu divorteaza dar sta cu amandoua. Are copil cu fiecare, isi fac sarbatorile impreuna, dar sotia are staut de sotie si este respectata de toti, amanta e considerata o jigodie. Asta e partial corect.
3.El si ea impreuna, el se indragosteste de altcineva, se desparte de ea, ajunge cu "altcineva", "altcineva" e realmente obsedata de fosta prietena, face scene de gelozie. El se reintalneste cu ea, se impaca si "altcineva" ajunge in postura lui "ea".

Ideea e ca roata se intoarce si e adevarat ca nu iti poti impune pe cine sa iubesti, se poate sa nu iti mai iubesti sotul/sotia si corect este sa te desparti pt. a-i oferi celuilalt libertatea, si tie de asemenea.
Dar totul tine in cum te manifesti in situatia asta.
Tu te manifesti ca un om ... fara prea mare valoare.
El la fel.
Apreciez oamenii cu capul pe umeri, responsabili, care atunci cand se despart nu-si insira chilotii in centru, ca sa ii vada toti, nu se balacaresc, nu se scuipa.
Imagineaza-ti daca el are atat de putin respect fata de femeia asta care totusi ii este sotie, cum crezi ca va face cu tine si cu celelalte care urmeaza?
Poti sa judeci un om dupa cum vorbeste de fosta lui iubire.
Si in cazul vostru, nu va vad bine pe nici unul.

**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Mergi la inceput

xio, ea se simte iubita si valorata si sexi, doar pt ca el mai are si o sotie. si sotia are prietene care sunt si ele impotriva dahrianei.and so on...

Citat:
xio

Asa i se intampla oricarui om atunci cand cineva de sex opus flirteaza sau ii face complimente, creste self esteem-ul, te simti mai sexy, mai tare.

NU ORICINE de sex opus care flirtreaza si face complimente.
de ex mie mi-e scarba dc un barbat insurat/cuplat, imi face complimente sau flirteaza cu mine. mi e sila de el si ma irita faptul ca are tupeul in fata mea sa incerce sa se dea la mine.

apropo de un caz de genu, ma nimeream des in garzi cu un fost coleg de facultate, care avea o specializare care prin natura ei,intra des in contact cu a mea. il chemam la consulturi interdisciplinare pe sectia mea si ma duceam des pe a lui. intamplator ne am nimerit des in garzi. si nah, hai la tigare, hai la o barfa, intr-o frumoasa seara de mai, se trezeste ca mi zice asa, zambind sagalnic, ca-s draguta bla bla. s o dea in confidente, ca nevasta sa nu l mai atrage de ani buni, tot asa, copil mic aks, nevasta incercanata, obosita si slaba ca un catar de la alaptat si stat noptile cu bebe. nevasta fiind tot colega de a noastra. si pe ea o stiam.

m am suparat ca naiba pe el si nici acum nu l bag in seama, ii raspund la salut si cam atat. si sunt deja vreo 4 ani de atunci.

si pe bune acum..la naiba, nu ti poate creste stima de sine ca te baga ORICINE in seama....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Sa nu crezi ca nu vei platii pentru tot raul care il produci.
Se intimpla fara exceptie.
Dar tu esti prea tinara, imatura si nu ai respect nici macar pt propria persoana ca sa vezi ce inseamna valorile vietii.
Din punctul meu de vedere ai o viatza foarte trista...si va fi si mai trista daca continui pe acest drum. Cat timp vei fi amanta...vei fi pe locul 2 ...indiferent de ce iti spune el sau ce crezi tu.
Ce ai tu nu este o viatza adevarata.

In loc sa te preocupi sa te dezvolti spiritual,sa inveti ceva nou, sa sa faci ceva in viatza, pierzi timpul asta pretios si anii astia frumosi dupa un barbat care nu-ti apartine.

Grow up!

In rest nu mai am ce sa spun despre subiectul asta trist....mai bine ma duc si citesc o carte de Danielle Steel (sunt pov de dragoste cu mai bun simt).

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

De ce se tot discuta atat la subiectul asta?

**Fur is for petting***

Xio, in seara asta daca n-ai altceva mai bun de facut, ia de citeste romanul in doua volume si-o sa vezi de ce, chiar de pare masochism, mai suntem inca aici. Intre doua subiecte cu nivelul de trai ...

Ca sa nu mai spun ca dupa ultimele colturi de cortina ridicate de Dahri (poate stii "Scenes from the next episode") se pare ca vom mai avea ceva actiune cu prietenele nevestii, mamici si ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In urma cu ceva ani sa tot fie vreo 4 Dahriana era foarte amarata ca partenerului ei de atunci nu-i place una nu-i place alta nici mancarea facuta de ea si asa mai departe si se tot intreba ce sa mai faca cum sa faca sa fie bine. Mai apoi a aflat ca exista o alta la mijloc. In acel timp de aici a primit multe sugestii si incurajari sincere in afara de compatimirile de rigoare. Inca din acel moment eu o retin ca a avut o viata agitata plina de contradictii interne de zbateri de semne de intrebare si o psihologie labila. Pentru mine recunosc ca a fost un exercitiu de memorie pentru a-mi reaminti de unele aspecte de atunci dar a inceput sa se lege. Si in acel moment sfaturile pentru ea au fost sincere.
Insa eu nu ma pot deszice de mine si indiferent de consecinte am sa reafirm cu toata convingerea ca nimeni nu ar trebui sa aiba dreptul moral de a distruge o relatie dintre doua persoane. Ramane atributul moral al oricarui individ in a-si spune siesi NU. Desigur este opinia mea insa lupt pentru aceasta opinie pentru ca orice gest contrar nu a adus niciodata altceva decat durere, dezamagire si dezechilibru.
Citind cu atentie modul in care isi exprima Dahriana opiniile si crezul, modul in care dezavueaza ceva ce nu numai ca nu are, dar si ce ar fi trebuit sa aiba a fost ceva deformat si aici numesc "familia" - inclin sa cred ca este efectiv un produs, un rezultat nefericit, o consecinta. Poate si agravata in timp. Am reciti mesaje de-ale ei cu atentie chiar, le-am urmarit si cronologic - aceeasi impresie constanta. Nu stiu ce ar fi de facut sincer. Adica stiu sau ma rog am o opinie - Dahriana nu stiu ce vei face insa ai nevoie de ajutor specializat. Partea trista este ca in 2007 ai mai avut tentative acolo in Timisoara se pare fara finalitate. De atunci s-au scurs 4 ani. Acum te agati exact ca in 2006. Dar este o noua eroare.
Sincer am o doza de tristete oricat de neverosimil ar parea. Imi cer scuze si pentru ca am fost ironic. Greseala mea.
Esti pe un drum gresit.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

babyblue, evident ca nu orice biciclist sau tirist care te claxoneaza iti smulge un zambet, ma refer la situatia descrisa de Dahriana, in care ea e studenta/medic/incepatoare/bucatareasa sau ce-o fi, si el e colegul mai mare, daca are sotie cu atat mai bine la gadilat orgoliu, a mai spus si celebrele povesti cu sotia hada si rea ca o vrajitoare comparatic cu ea, frumoasa si frageda ca un boboc de orhidee, bla bla bla.

Lali, am mai trecut pe la subiect in prima parte, dar a fost degeaba. De-aia ma mir ca de atunci va tot chinuiti sa-i spuneti acelasi lucru fetei, si ea tot nu intelege.

**Fur is for petting***

Mergi la inceput