Aspirante optimiste (742) Felicitari AnneMarie !!!
Raspunsuri - Pagina 4
Kimmy spune:
Buna dimineata!Beau si eu o mica.
Draguta si eu zic sa mai astepti o zi sau doua.
Anne,deja greturi?aoleu,pe mine sper sa ma ocoleasca inca o saptamana sau doua ,ca daca e sa fie ca data trecuta,e jale.Am fost gretolita pana la nastere aproape...dar,ce nu induram pentru bebeii nostrii?
Aseptarea asta pana la control o sa fie urata tare!Ma mai calmeaza sanii mei care stau sa explodeze,si de ieri urinez mai des,dar poate sa fie si de la raceala asta care nu mai da semne ca ar trece
_
Mamica mandra 4+
Povestea noastra
anne_marie79 spune:
Kimmy ... , asa este , indur orice fel de greturi si stari de rau , important este sa stiu ca samburelul meu este bine . Tu cand ai avut ultimul CM? Cred ca suntem in perioade foarte apropiate.
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
MeAlex spune:
Neata fetele!
Anne, si pe mine m-a chemat tot la 6 saptamani. Atunci se vede sigur embrionul si poate vedem si activitatea cardiaca.
4 weeks and 4 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!
anne_marie79 spune:
Draguta , nu te dezamagi , sunt sperante . pe mine duphastonul m-a ajutat sa raman , l-am luat din ziua 15 pana in ziua 26 .
MeAlex spune:
Draguta, mai faci test poimaine, stii ca e devreme!
4 weeks and 4 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Anne, Luci, Kimmy multumesc suni in 10DPO si 9 de duphaston |
A , pai atunci clar nu esti descurajata da?
mai faci un test acolo pe vineri sambata
anne_marie79 spune:
Multumesc , Alex . da , am inteles acum de ce ne cheama la 6 saptamani .
Kimmy spune:
Eu sunt cam 20 dpo...um a fost in 3.11.Ieri am mai facut un test de sarcina,sincer ma asteptam sa fie si mai intens.Liniutele au iesit identice.
Draguta ce test ai facut?Daca nu e unul foarte sensibil,sunt slabe sanse sa iasa pozitiv la 10 dpo.Eu am facut first response,tot 10 dpo,si a iesit foarte slab pozitiv.Am pus si poza pe picasa.Aceeasi zi,testul minut a iesit negativ.A aparut si a doua liniuta foarte palida dar categoric dupa perioada limita.
_
Mamica mandra 4+
Povestea noastra