Aspirante optimiste (742) Felicitari AnneMarie !!!
Raspunsuri - Pagina 5
Monique77 spune:
'Neata fetelor.
Miky multumesc pentru raspuns - ciudat cum simt eu atunci, azi dimineata pe la ora 5, ma durea burta ca inainte de menstra
Iti tin Pumnii astazi!!!!!!!!!!!! sa iasa bine
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Draguta, ia un First Response, testele lui Kimmy arata f bine, s-ar putea nu fi fost foarte sensibil testul tau. Chiar, ce test ai facut?
4 weeks and 4 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!
histamina spune:
La multi ani tuturor celor care il au ca patron si sfant ocrotitor pe Sfantul Nicolae!
lucianamoga spune:
Eu din cate stiu Sure Chek se pozitiveaza destul de greu , abia dupa ce ai intarziere ...
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, fetelor !
Alex : felicitari "oficiale" !!
Anne, sarcina usoara si la termen !
Draguta, 10 dpo e inca FOARTE devreme. Tin pumnii!
Tin pumnii si fetelor cu IA, sa fie luna norocoasa.
Si tin pumnii tuturor aspirantelor, sa fie cu adevarat luna cadourilor cu II
Dar fetelor, daca nu reusim luna asta, exista si luna ianuarie, sa stiti. Nu se termina liniutele la tolba mosului. Nu va stricati sarbatorile daca nu reusiti, e pacat sa petreceti sarbatorile (sau orice alta zi) suparate.
Eu sunt aterizata din "vacanta", care a durat fix 3 saptamani, adica pana ce s-a dus ovulatia. Din z1 si pana acum am fost super relaxata, s-a vazut si s-a simtit faptul ca am lasat obsesia deoparte. Nu am stiut in ce zi sunt, cand ovulez sau daca ovulez. Acum sunt putin agitata, recunosc, pentru ca sunt intre Ov si CM, perioada care mereu ma scoate din rabdari. Dar sunt pregatita psihic sa zambesc si sa ridic din umeri daca saptamana asta declar z1.
De 2 zile tot fac bilantul simptomelor si ma apuca emotiile, am suficiente semne care sa insemne TOTUL sau NIMIC. O sa las timpul sa decida... si un test la sfarsit de saptamana
P.S. Mosul asta nu mi-a adus nimic, dar nu-s suparata deloc. Pfoaiii, ma uimesc cat de cuminte sunt...poate ma vede Mosu' alalalt
Wishing for rainbow baby dust !
lucianamoga spune:
Buna Bob
Bine ai revenit din vacanta , si sa fie cea mai productiva vacanta pe care ai avut-o pana acum
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina da,dar e sigur. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
E foarte sigur dar Draguta e in 10 DPO , daca face test in 3 4 zile Sure Chek-ul nu e sigur ca se va pozitiva