Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

simonel bine ai venit , sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor, sanatate si mult noroc!!!!!!
Si bineinteles : multumesc pentru urari !!!
Eu am petrecut frumos astazi la servici, am primit multe flori frumoase si am servit tort si sucuri.
Aseara a venit Mosul, deoarece am fost foarte cuminte, iar sotul m-a rasfatat…
Legat de nastere si eu am nascut natural, fara epidurala si foarte repede. La mine a fost un caz fericit si ma simt pregatita sa repet experienta.Curaj, suntem puternice si vom reusi tot ce ne propunem !
Noi am fost la eco ieri si suntem foarte bine. A ramas tot fifita , are 1500 grame si mi s-a decalat data nasterii la 10 februarie. Eu cred ca pe 28-30 ianuarie o sa avem déjà printesica….
Annesi – draga mea si eu arsuri zi si noapte, dar nu stiu ce sa fac. Putem lua dicarbocalm ?
Jessamine- vad ca sit u ai aceeasi problema ca mine: arsurile. Nici eu nu stiu ce sa fac, of

in 30+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

In sfarsit am terminat cu zugravitul , insa nu si curatenia..DD ce e pe capul meu.
Am facut ceva dar tot mai am o gramada..cel mai groaza imi e de geamuri..zici ca ma bati numai cand ma gandesc.
Apoi tre sa aduc toate hainutele si retul pt bebe sa calc sa spal sa pregatesc.
Cred ca maine ajung pe la Ikea sa iau si patul pt Leyre.
am ceva intrebari...cred ca Leyre NU AM EXPERIMENTAT CONTRACTII NEDUREROASE INSA FFF DESE..O FI RAU?
Va pupi si noapte buna! Cu dormitul stau tare bine...dorm de rup...
Edit ca e pauza la Dr House...vin si eu cu o alta intrebare
De aprox 2 sapt. am o sensibilitate si o usoara senzatie de usturime exterioara cand avem.... Mai pateste cineva? Daca ne ajuta un lubrifiant e mai bine dar nu perfect..ce o fi?

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 30 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

La multi ani Mara Nicole si Nicole!

Ica mai potrivita e centura fara chilot, eu imi voi comanda de la sana reglabila. La care targ erau reduceri la Mustela? Chiar ieri comparam preturile din farmacie cu cele de pe net la Mustela. Nu am folosit pana acum. Sunt bune produsele?

cu baietel mare si 35+ cu zburdalnica
AMR 3 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Lady, observ ca iti doresti un nume f rar pt piticuta 2. Noelle e prima data cand aud pt fetita, e neobisnuit, dar e chiar melodios... Incearca sa folosesti de acum numele cand vorbesti despre ea ca sa vezi daca te obisnuiesti cu el

cu baietel mare si 35+ cu zburdalnica
AMR 3 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu il ador.....sotu' nu

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Si mie imi place cum suna Noelle si imi amintesc de la orele de franceza un cantecel cu o fetita pe nume Noelle care il astepta pe Mos Craciun (papa Noel)- era un joc de cuvinte si mie imi placea asa mult numele ei.
Ce mica e lumea, Lady
Noapte buna burtici, pitici! Noi va vom saluta din Orastie peste cateva zile :)

28+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Marysa, si eu am inceput sa experimentez des contractii nedureroase.Sper sa nu fie de rau.Cat despre usturime...sa nu fie vreun puisor de candida.Se pare ca e frecvent in sarcina.L-am experimentat si eu si dupa 6 zile de Polyginax totul e ok.
Ica, ma gandesc ca sterilizatorul nu are la ce sa-ti foloseasca in spital...Cat despre centura...si eu sunt interesata.Ce e bun si mai ales la cat timp dupa ceza se poate folosi.
Nicole, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de bebelina ta!Arsurile...le am orice as manca, m-am obisnuit cu ele si ma minunez daca nu le am o zi.Rennie este aliatul meu si vad ca mai nou,daca am arsurile seara, statul intinsa pe spate ma ajuta si diminueaza senaztia de arsura.Mai nou eu am dureri de spate, dar nu de mijloc, in zona lombara ci mai sus, spre omoplati.Sa fie de la greutate?
Alinutza, ma bucur mult ca-si revine Sara.Cu siguranta cadourile Mosului au inviorat-o zdravan.Zici ca burtica ta e foarte mare?M-ai facut curioasa...
Olga, unde a disparut iar fata frumoasa?
Astazi iau patutul!!!Abia astept!Bebe m-a trezit pe la 05.15 cu niste tumbe senzationale...Ma topeste omuletul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Am citit o carte acum multi ani, cred ca se numea " de cealalta parte a miezului noptii" si eroina principala se numea Noelle. Mi-a placut mult. Foarte mult. Daca as avea o fata as incerca sa o numesc asa desi sotul clar ar face crize de nervi.
Are niste gusturi foarte ciudate. Trebuie sa fie ceva clasic dar nu prea clasic.

Votez pentru Noelle

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Miha, vergeturile se estompeaza foarte foarte mult mai ales pe coapse respectiv solduri. Acum le vezi pentru ca e pielea intinsa. pe tatica insa se vor vedea mereu
Te recuperezi fara sa vrei cred eu. Mi se pare incercarea cea mai usoara. Urmeaza nasterea, sa vezi atunci efort si corp modificat.

Eu acum vreau doar sa dom
Fetilii, cum stati cu cumparaturile pentru bebe? dar cumparaturile pentru ceilalti de Craciun?

+31

Mergi la inceput