Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata,

sara eu sunt f multumita de mustella. am luat-o de la babyexpo. este stand mustella, in plus iti dau si chestii promo daca cumperi de la ei. de ex data trecuta mi-au dat o gentuta
hihihi...chiar acum am primit sms ca maine incepe babyexpo la sala polivalenta. program de joi pana sambata de la 10 la 19- duminica doar pana la 16.
marysa voi mai faceti ...bravo voua!
aerilian eu imi amintesc ca am fost la o prietena la spital si avea pompa de san la ea si trebuia s-o sterilizeze de fiecare data dupa ce o folosea. dar cel mai bine o s-o las acasa si daca voi avea nevoie o sa-l pun sa mi-o aduca.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Esteeeeeeee! Vineri sper sa ajung si eu la expo. Undeva pe la 2.
Am fost lasata balta. In 5 minute am o intalnire la care trebuia sa merg cu seful si sa vorbeasca el mai mult. Dar nu a venit si am ramas eu copilul ploii si va trebui sa ma duc cu burta inainte si un mare zambet. Sa speram ca-i impresioneaza gravidele.
Am planul B insa de iesire din belea. Daca se complica lucrurile incep sa respir din ce in ce mai repede si sa-mi frec burtica si sa le sugerez sa amanam intalnirea.
Nu dati cu pietre ! masuri disperate in situatii disperate!

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna dimineata!
Matza, esti mortala! Iti citesc cu mare drag postarile!
Mihaela, sa ai o calatorie frumoasa!
Nu stiu cine intreba, dar e nevoie de pompa in spital, in cazul in care bebe nu stie sa traga, nu sunt formate sfarcurile sau iti face rana, folosesti pompa si e important pt stimularea lactatiei. La noi aveau o pompa electrica, insa durea ingrozitor... mai bine ti-o aduci de acasa...

Ana, mami de doi strengari si 34+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput