Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Beatrix

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Buna fetelor!Nu am mai intrat de mult timp pe aici...noi suntem bine avem aproape 28 sapt si maine mergem la dr sa fc o echo de control.Bebe se rasuceste si loveste serios in burtica,ceea ce este un semn bun.
Ma gandeam ca din sapt 30 sa raman si eu pe acasa,sa mai las si pe altii sa lucreze.
Beatrix,am citit despre tine...sa iti traiasca bebelul si sa fiti sanatosi.Nu stiu in ce saptamana ai nascut tu dar cumnata mea a nascut cu o luna m devreme si bebe e f bine acum a ajuns la 2,6 kg si papa mult.
Aerlilian si Ligia ma bucur ca sunteti bine!
Vad ca sunteti f harnice fetelor...eu nu am mai facut mai nimic in afara de mancare si serviciu...noroc ca ma ajuta omul meu la curatenie,pus la spalat,calcat,fc si mancare chiar...sa ii dea DD sanatate!!!
Va pup si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Am venit si noi de la eco
Suntem bine, avem 1.730 gr , ecografic cu o sapt mai mari valori bune pe artere si ne programam la morfo de trim 3 peste 2 sapta ..

aaa si ce era important, imi va face ceza. El a zis ca avand in vedere ca nasterea declansata la sarcina pierduta a fost vaginala, putem sa intindem un pic coarda dar eu i-am zis ca nu e cazul

Jessa -am intrebat daca este intre Craciun si revelion si a zis ca nu stie in mom asta. e posibil sa fie, in functie de ce i se iveste pana atunci. o sa ne zica mai aproape

in 30+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Beatrix ! Multa sanatate micutului Sven, hai ca mai e putin si il iei acasa! La noi inca nu e asa modernizat , nu-ti dau ei in spital ciorapi medicinali si centura, trebuie sa ti le aduci singura daca vrei.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 31+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Beatrix cat ma bucur pt voi. Multa rabdare si sanatate in continuare.

Eu sunt o mamica zapacita si iresponsabila. Astazi am fost cu Ady in Galati sa platim facturicile de Romanica. Plecati la 09.30 dim si am ajuns acasa abia acuma la 19.00. Nu am stiut ca o sa dureze atat. Dat fiind faptul ca nu cunoastem orasul si ne-am cam ratacit...offf.

Bebitza toata ziua a lovit si a miscat, ca niciodata. Poate se intoarce, il rog in fiecare zi poate ma asculta si pe mine. L-am cam stresat astazi de la atata drum si agitatie. maine PAT scrie p mine.

In legatura cu greutatea lui bebitza, la mine la 31sapt si 5 zile avea 1720, deci dupa grafic. Matza si la tine e la fel, lasa panicile.

In legatura cu greutatea mea, va anunt cu mandrie ca de la anemicile 49 kg, acum am 56 yeeeey!!! incep sa arat si eu a femeie.
oricum se intampla ceva f ciudat la mine, am stomacul plina, nu mai pot manca, dar mi-e foame continuu si bag in mine pana simt ca plesnesc...

Lady mie imi suna frumos Noelle

Eu am uitat de bagaj de spital. saru`mana. Tre sa ma apuc si eu.

ma bag la somn, sper...sa dorm. va pop si sa va aduca mos nicolae burtici relaxate si linistite !!!

gravidutza 33+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna urare, Cati, multumim!
Mady, te-ai externat? Cum esti azi? Sa intri sa ne scrii, cand ai timp si te simti mai bine...
Mrg, ma bucur c-ai revenit cu vesti si ca sunteti bine!Ce ajutor fain ai in sot, asa e si al meu! Chiar il las singur cu copiii acum, daca ma interneaza, si sunt f linistita, se descurca de minune cu ei. Doar am s-o rog pe o prietena sa le mai gateasca din cand in cand; face si el, dar na, sa-l mai scutesc.
Cristina, ce fain c-ati pregatit casa de sarbatoare! Cred ca-s tare incantati copiii! Eu le-am spus ca nu facem nimic pana nu terminam curatenia generala, iar acuma uite ca ma internez si nu mai apuc sa fac.. Sper totusi sa ma mai lase o sapt acasa, iar daca nu... ii voi admira in poze...

Ana, mami de doi strengari si 33+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Cadouri frumoase si dulci la fetite si burtici pentru seara asta, sa va pupaceasca Mos Nicolae in somnic!

Joi am si eu urmatoarea programare la eco, m-ati facut atat de curioasa sa vad cum sunt si gagalicele mele, daca au luat binisor in greutate. La 22 saptamani, aveau 570 g, respectiv 610 g, cu marja de eroare de rigoare. Dr a spus ca e bine, la tine, Anahadasa, cum au fost bebeii tai in jur de 22 saptamani, sa compar si eu cu cineva?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

26+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Aaaa, sa va mai intreb ceva, fetelor...ma mai confrunt cu o belea, dar una estetica....au aparut vergeturile deja, pe burta...si de cateva zile e si "dureroasa" problema, pt ca ma mananca pielea in acele zone ingrozitor, e si mancarime si durere amestecate.
Cand am ramas gravida, aveam 53 kg, pana acum nu cred ca am luat mai mult de vreo 4-5 kg pe celelalte parti ale corpului (fund, fese, picioare, etc), restul sunt pe burta, ca a crescut foarte mult. Am incercat sa folosesc aproape zilnic dupa dus ba ulei masline direct pe pielea umeda, am cumparat si de la Chicco un ulei de vergeturi si un ser pt vergeturi, cu care m-am dat la fel, cam o data la 2 zile..., am tot crezut ca vor aparea, daca vor aparea, dupa 30 de saptamani, dar vad ca s-au grabit sa apara si sunt deja mari.
De la Chico nu vreau sa mai iau, am inteles ca si produsele astea au totusi multi parapeni in ele, dar alte creme care au eficienta cunoasteti voi?
Imi puteti da voi niste sfaturi? Voi ce ati folosit? Mustella sau Elancyl a folosit cineva?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

26+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Matza, ileana, sa nu va apuce panica pe aici sa ziceti ca nu o sa va descurcati ca ma iau de voi, chiar daca va suparati pe mine

Jassemine, daneza, Eu nu inteleg de ce vi s-a recomandat cezariana?

Beatrix, sa auzim numai de bine

Noapte buna!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Am folosit eu Elancyl. Nici un efect. Vergeturi la greu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput