Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

nasti eu folosesc elancyl dar de ceva timp am ramas fara si am pus mana pe ce aveam prin casa adica lapte de corp de la yves rocher cu ulei de masline si inca unul cu ovaz .

Acum ce sa-ti zic eu am cateva vergeturi pe sani pe care mi le-a facut pe la 25 de sapt ca m-am spalat cu apa prea fierbinte (vezi ca si asta e o cauza)aaa si foarte important oricat te-ar manca nu te scarpina ca plesnesti mai rau.

Ma mananca si pe mine in jurul buricului de cateva zile si ma abtin sa ma scarpin si de cate ori ma papa ma dau cu crema si trece.

35+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Am folosit eu Elancyl. Nici un efect. Vergeturi la greu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Valeleu...Alice_Elena..ce-mi spui tu...Si eu tocmai cittisem prospectul pe net si ma gandeam ca e cam scumpel, dar poate merita calitatea...gasisem la Farmacia Tei la 400 ml mai ieftin..
Sunt constienta ca tine si de cum e norocul, calitatea pielii, etc, dar ma bazam si eu ca nu am avut probleme cu pielea niciodata, sa fie uscata, sa fac vergeturi, etc...
Acum macar sa gasesc ceva care sa le incetineasca cresterea, ca e groaznica mancarimea asta si abia ma abtin sa nu ma scarpin..

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

26+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Jassemine, daneza, Eu nu inteleg de ce vi s-a recomandat cezariana?

Beatrix, sa auzim numai de bine

Noapte buna!

sincer .. nu am intrebat dar c posibile motive in situatia mea:
- o sarcina pierduta la 30 de sapt (pt asta nu cred ca vrea sa isi asume niciun risc pt bebe)
- sunt sub tratament cu anticoagulant injectabil. de la administrarea ultimei injectii sipana la o epidurala sau rahie, trebuie sa treaca minim 12 ore. asa ca .. fiind ceza stii exact cand sa opresti injectiile si nu mai risti. Cam asta cred eu, acuma ...
Ideea e ca dr nostru e anticeza declarat si merge pana in panzele albe cu nasterea naturala (evident cand e posibil medical)si atunci daca el a zis ca facem ... facem si gata, stie el mai bine.

in 30+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Pentru prevenirea vergeturilor va recomand Untul de Shea, il gasiti pe la farmacii/magazine naturiste/bio.

Anahadasa - imi imaginez ca nu ti-i usor la gandul ca tre' sa te internezi tocmai acum, in prag de sarbatori.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

36+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Beatrix, va fi bine!

Mrg..ma bucur sa te citesc!

Cati..si sotul tot Noelle spunea..nu prea ii place/spre deloc.ne-am si un pic..sunt cam suparata..asta e

Dar inca nu renunt, poate il conving

mi s-a pus pata de cand am vazut-o pe Noelle Vlasov-fata lui Ingrid Vlasov-creatoarea de moda!

sa va aduca moshu in dar ce va doriti!

Anastasia..din pacate vergeturile apar..si nu prea ai ce face!Te mananca..te ustura..stiu!cand burticul creste repede..prea repede..atunci pielea nu mai are putere sa se intinda tot la fel si apar craterele astea urate!

Danezza..eu tot nu am inteles..de ce faci cezariana?

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Danezza...am vazut dupa..scuze

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Stiu ca nu e treaba mea, e alegerea fiecaruia dar mi s-a parut ciudat ca ati scris amandoua de cezariana, cu acelasi doctor :)

Cu pielea nu am avut nici eu probleme niciodata, si mereu era hidratata, dar asa a fost sa fie cu vergeturile. Acum mi-au aparut si mai multe dar nici nu prea am insistat cu cremele. Poate ai alt noroc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Pentru prevenirea vergeturilor va recomand Untul de Shea, il gasiti pe la farmacii/magazine naturiste/bio.

Anahadasa - imi imaginez ca nu ti-i usor la gandul ca tre' sa te internezi tocmai acum, in prag de sarbatori.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

36+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Cristinica, multumesc, incerc si cu Shea, macar se va hidrata mai bine si nu ma mai doare pielea asa, pe masura ce cresc puii.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

26+ cu 2

Mergi la inceput

Da, Lady, stiu ca asa e, speram eu ca naiva ca poate vor aparea cam dupa 30 de saptamani, dar cred ca au aparut si atat de devreme ca sunt si 2 bebei si cresc repede in perioada asta..
Alice_Elena, voi incerca si cu shea, cum spunea Cristina si vedem ce va fi dupa.

Parintele Arsenie Boca

26+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

mie mi-a recomandat o prietena (si mi-a facut si cadou unul) un ulei de migdale .. cica e foarte bun. Ea il ia din Italia ca il are pe fratele stabilit acolo. Are o piele super uscvata si cica cu asta toata sarcina a trecut-o fara o vergetura
inteleg ca oricum uleiul de migdale sub orice forma, e f recomandat pt vergeturi. Sper sa mai salvez ceva ca deja au inceput sa se faca prezente si simtite
se cheama I provenzali pt cine e amatoare

in 30+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput