Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor voi nu aveti treaba nu trebuie sa raspundeti la usa nu va vin colindatori?

eu m-am echipat gros si am lasat poarta deschisa ca nu mai facem fata sotul se chinuie cu aparatul ca ne-au lasat bateriile si vrem sa facem poze.

35+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Altesa la noi nici urma de colindatori? unde stai in bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Seara buna burtici!

Raportam si noi ca suntem bine!
bebe Sven recupereaza binisor, dimineatza avea 1180si mancam 8 ml la o masa!
Cristina, eu cred ca bulgarasul tau o sa fie urmatorul pe lista! 36+? pai tu poti naste in orice moment! spor la facut bradul!
Fetele cu cezariana, va pot spune cum a fost aici! Primul soc care l-am avut e ca nu m-am gandit ca e atat d emare operatia, practic iti e burta taiata dintr-o parte in alta!
Inainte sa ma dea jos de pe masa de operatie, mi-au facut 2 injectii mari, vreo 200-300 ml fiecare in stanga si in dreapta burtii! imi amintesc ca mi-au spus ce este, ca e pt vindecarea in interior dar nu-mi mai amintesc numele; apoi mi-au dat ciorapi medicinali si mi-au pus un fel d eburtiera dar destul de inalta, 30 cm! Aaa si nelipsita sonda pt 36 de ora!
Primele 36 de ore nu m-am dat jos din pat si nu am putut sa dorm decat pe spate! Nu ma puteam intoarce, ma durea. Calmante primeam la 4 sau 6 ore in functie de dureri! In fiecare seara m-i s efacea o injectie in burta cu clexane 0.4 mg!
Dupa ce mi-au scos sonda, am inceput sa ma misc, dar a fost destul de greu cu datul jos din pat! Cu mersul in sine nu a fost problema, dar s ama aplec, sa ridic ceva de jos, s ama intorc de pe o parte pe alta, nici acum nu sunt 100% refacuta, dar pe zi ce trece e mai bine! Azi am condus si a fost ok! Simti asa ca o jena dar e ok!
Ce a fost nasol, e ca ciorapii au incept sa ma manance dupa 4 zile, in a 6-a zi am scapat de ei!Tot in a 6-a zi mi-au scos firele metalice si mi-au luat burtiera pt ca trebuie pusi muschii in miscare!
Nu am voie 6 spatamani sa fac baie in cada, ci doar dusuri si fara efort bineinteles!
Mare atentie si la mancare sa evitati constipatia, iaurt, unt cu miere, ceai, supa crema si legume piuree am mancat in primele zile si a fost ok!cam asta a fost in mare!
o seara placuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Beatrix, ma bucur ca micutul tau recupereaza asa bine, felicitari! Lasa ca nu mai e mult si-l vei putea lua acasa si sa va bucurati impreuna de acest dar!
Fetelor, vorbiti de greutatea bebelusilor, abia astept sa vad cat au mai crescut si ai mei! Cum stau la pat de-o sapt, sper sa le fi priit! Vineri am programare, doar ca medicul mi-a zis sa-mi aduc si bagajul ca s-ar putea sa ma interneze.. Vedeti de ce il am eu facut de doua sapt?
Altesa, cred ca studentii te colinda, sau? Mi-aduc aminte ca si noi mergeam cu colegii in facultate, doar ca nu intram in scarile de bloc, cantam afara si lumea ne filma de pe geam ! Colindam devreme pt ca apoi se spargea gasca, fiecare pleca in provincie sa petreaca sarbatorile in familie. Era tare fain!! Mi-e dor de vremurile alea...

Ana, mami de doi strengari si 33+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bradul e facut, am spalat si calcat si perdelele azi. De m-as fi invrednicit sa spal si geamurile azi, ar fi fost minunat, dar n-am mai putut. ale spele cine-o vrea, ca io numa la anu e mai spal

Beatrix - ma bucur ca ne dai vesti despre voi! Sa recuperati cat mai repede si sa fiti in formula completa acasa. Eu nu ma grabesc sa nasc , pe 16 si 19 are Daria programare la dentist, asa ca bebe ar face bine sa mai astepte si el. Si am mari sanse, ca primii doi s-au nascut dupa termen. Asa ca las pe altii in fata, fara nicio suparare.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

36+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Lady am si eu o cunostinta (frantuzoaica) si fiul ei se numeste Noel.
Beatrix multa sanatate in continuare, crestere curata lui Sven si recuperare usoara tie.

Fetele simt si eu o durere constanta in vagin ca o greutate care ma apasa. Nu stiu ce e, dar stau cuminte pana miercuri cand zbor acasa. Apoi in Romania mi se poate intampla orice ca-s in tara mea si stiu sigur ca avem cei mai buni, destepti si grijulii doctori din lume.

Un Mos bogat va doresc, atat pt voi cat si pt piticii vostri. Aici Mos Nicolae nu aduce daruri, deci nu astept nimik

28+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Beatrix, Doamne ajuta ca puiul tau sa fie bine iar tu sa iti revii total cat mai curand!Ce greutate trebuie sa atinga ca medicii sa considere ca il poti lua acasa?Si in cat timp ti s-a spus ca va capata aceasta greutate?Te lasa sa stai zilnic langa el?Iarta-ma, sunt plina de intrebari si atat de sensibila la povestea asta...
Matza, pana si eu realizez ca vom deveni mame!Ii vom tine in brate, vom alapta si-i vom spala, tu iti dai seama???
Ligia, felicitari pentru voinic, trebuie sa fii foarte linistita si foarte fericita!Joi mai aflu si eu cat a crescut in ultimele doua saptamani...
Alina, sper ca Sara isi revine si nu sunt motive de ingrijorare prea mari...Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

nuu ligia nu stau in bucuresti stau IN Prahova la tara, la casa intr-o comuna maricica si cocheta si ma colinda copii de toate varstele cei mai mici cred ca au 5 ani.

35+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

AERLILIAN pot spune k abia acum sunt mai linistita si incep sa realizez k mai avem putin si ne vom vedea comorile succes joi la dr, eu joi ma duc la ginecolog sa-mi dea analize si sa vb cu el despre nastere.
ALTESA am crezut k stai in bucuresti k ma si miram cum de au venit asa de repede colindatorii..., aici cam dupa 15 dec
BEATRIX tinem pumnii pt DVEN sa se faca mare , sanatos voios
ALINA asteptam vesti bune despre SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Sa nu incepem cu temerile ca daca vi le insir pe ale mele...fugiti toate de pe forum

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 29+

Mergi la inceput