Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pe Rares, acum 5 ani, la elias, nu l-am imbracat cu hainute de acasa...la externare atat

alice, anessi, danezza

altesa incerc si eu sa vin

ma duc acasa astzai mai devreme..pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 26+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

BUNA SEARA BURTICI noi acum am venit de la echo de trim 3 bebe are 2293 gr plus minus 300 gr , celelalte masuratori in grafic e mai mare cu 2 sapt dar asa a fost mereu, ink nu s-a intors sta cu capul in ficatii mei... ma bucur k este bine
MY LADY pe nepoata mea o cheama ADELINA NOELLE ( eu stiam k NOEL este nume de baietel)... dar mai ai timp sa te razgandesti

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Nu-mi vine sa cred ca am inceput deja sa ne pregatim de nastere.
Mi se pare asa un sentiment sublim.
Ce repede a trecut timpul si totusi sunt si nerabdatoare cand ma gandesc la ce va urma. Vreau sa-mi tin copilul mai repede in brate dar nu vreau sa se termine nici perioada asta de asteptare a frumosului.
O sa fiu mama, eu, Matza bleaga. Va vine sa credeti pentru ca mie inca nu-mi vine sa cred

+31

Mergi la inceput

tebligia ce mi-ai facut
pai odorul meu la 31 de saptamani, ma rog, 30 la sfarsit are 1466 si al tau 2200? Pai chiar daca scazi 300 grame marja de eroare si tot nu e cat al meu. O sa fac o pisica mica.
Oare sunt probleme cu putulica al meu? D-asta nu ia in greutate?

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Matza, linisteste-te, bebele tau e in grafic. Daca te ajuta cu ceva, fii-mea in saptamana a 31-a avea 1300 gr iar in a 34-a ajunsese la 2000 de grame. E drept ca fetele sunt mai micute, dar fiecare copil ia altfel in greutate si are puseuri de crestere in perioade diferite, nu-i musai ca, daca un copil are un puseu de crestere in saptamana a 32-a de exemplu, sa aiba toti pusee de crestere in aceeasi perioada. Toti suntem diferiti. Asa ca nu te mai speria, bebele tau e bine.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

http://www.momswhothink.com/baby-girl-names/baby-girl-names-a-to-z-listing.html

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Alo d-na Matza la 29s+ 1 zi Toma are 1300 g. Ma gandesc ca intr-o saptamana si un pic nu depaseste matzuca ta . So, chill da?

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

tebligia ce mi-ai facut
pai odorul meu la 31 de saptamani, ma rog, 30 la sfarsit are 1466 si al tau 2200? Pai chiar daca scazi 300 grame marja de eroare si tot nu e cat al meu. O sa fac o pisica mica.
Oare sunt probleme cu putulica al meu? D-asta nu ia in greutate?

+31

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 29+
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Matza stai linistita , piticul meu e mai mare k asa a fost intotdeauna , si dr a zis k este un grasan(are cu cine semana), echografic e mai mare cu 2 sapt , puiul tau este in grafic al meu a sarit media un pic.

Mergi la inceput

Carina, ce simpatica ai fost Toate ati fost.
O sa ma transform in mama d-aia panicoasa.

+31

Mergi la inceput

MATZA nu te panica k o sa te trezesti cu noi pe cap...

Mergi la inceput