Strugurasi de sept-oct 2011 **11*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

In sfera stomatologica cele mai utilizate substante anestezice injectabile sunt articaina si mepivacaina. La randul lor acestea se pot folosi ca atare sau combinate cu adrenalina, pt un efect mai puternic si de durata.

Lidocaina este utilizata ca anestezic de contact, pentru mucoase in special

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Kora, sa va treaca repede raceala

Off Alyana, mami bine ca te-ai linistit.

Sei, m-am gandit k e compotul k altceva nu a fost, desi i-am dat o caciulita care nu i-o dadusem pana atunci si nu e 100% bumbacel. Poate fi si asta.

Noi am fost afara... e asa frumos si cald, pacat k nu e soare.

La palpare ma dor sanii, asa e de cand am inceput sa alaptez... eu tot credeam k o sa treaca dar incep sa ma intreb daca e normal. Mai are cineva aceasta problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Mi s-a parut foarte tare
http://www.youtube.com/watch?v=m-hfXedaEAg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

LenaC - eu nu am aceasta senzatie. Eu simt la un san dupa ce papa Andrei un fel de usturime/ furnicatura infundata.

Sei, Jade - voi cati ml de debridat ati dat la bebei si in ce schema?

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

LenaC - demential de frumoasa poza de la avatar!!!

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lena.. ti-am zis ca tot o sa apara si dispara dermatita.. poate e asta cauza , si nu din vina ta , noi nu mai avem nimic nici pe fata nici pe spate, si maine avem programare la derma.. daca tot nu are nimic nu mai merg sa ma fac de rusine

...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Alayna si fetita mea a facut de vreo doua ori asa si tot a ft din cauza colicilor, sa ti povestesc cum sa intimplat odata cind a venit soacra sa ma ajute pe atunci fetita a vea 4-5 saptamini...boon ii zic eu ca merg sa fac curat prin casa si ea sa stea cu fetita....nu a trecut 10 minute si aud strigind....Mariaaaaa vino repede repde...te rog fata...fata....eu bulversata cobor la etajul doi si vad soacra alba cum ii varul.....iar fetia nu respira ca avea saliva sa incecat cu saliva si ea in lok sa o intoarca a rodica cu fata in sus......o doamna care o respect ...a crescut 2 baieti si 3 nepoti si la fetita mea a facut atac de panica......eu am intorso in jos am luat-o de picioruse in sus iam aplicat citeva lovituri cu palma pe spate, scuturat si fetita si-a revenit...asta dupa citeva incidente eu m-am intarit singurica....si asa am hot sa am eu grija singurica de fetita mea ca nu am baza in nimeni......

Lena si eu mai am cite odata dureri ba la un sin ba la altul si citeodata cind alaptezi simt acesta durere surda....nustiu cum sa o explic insa persista de mult....dar nici la dr nu am de gind sa merg...

Sei ma bucur de reusitele Elenutei, si a mea doarme in bouncer la TV se uita cica la minimax, uneori si dimineata adoarme dupa ce o hrnaesc in el uitindu-se la TV si cind dau sa ma scol din pat...tam tam...face niste ochi mari ca de ce eu ma scol si o las pe ea in leagan

hai sa va povestesc cum a fost prima experienta cu colacelul baby swimmer, la inceput am crezut ca o sa pling, i-am pus colacelul in jurul gitului si am pus-o in cada plina cu apa....nu o sa va vina sa credeti ce zimbete a facut fata mea si ce chiuea, iar eu eram trasnpirata de emotii ca na nustiam daca o sa i placa sa nu...am sa fac un filmulet astazi la baita sia m sa l ridic pe youtube..sa o vedeti ce buli buli face
ne cearta mereu, striga tipa, acum ca si recunoaste vocea face tam-tam cu cind ce va nu ii convine, ma amuza mereu cind il vede pe taica-su in ochelari si daca se uita la televizor si vede un baiat cu ochelari...gingureste de nu o opresti cu nimika...creind ca ii taica-su...iar ieri ce am ris de ea ....ne uitam la vocea romaninei in reluare...si cind a cintat Cristi in ochelari...doamne ce mai cinta si ea....pacat ca nu am filmat sa vedeti.....e o scumpa tare...zubi intr-un citat zicea ca il musca pe Ayan...pai eu pe am ema o musc de orice apuc de draga ce mii...uneori ii porvoc plinset dar na daca nu ma pot abtine si o iubesc atit de mult

eu am primit cadoul de sf Neculae deja....un laptom netbook, mik si compact, in sfirsit i -a dat in cap si la sotul meu ce sa imi cumpere ca eu de cind il zumzai ca vreau laptop

fetitei iam luat deja o rochita rosie de velvet, un body care merge in set cu rochita, pe mini mouse si un ursulet mos craciun de la chicco, ehhhh jucariile mai mult mami se joaca ca fetita ea nu e atrasa de jucarii inca, pina vine craciunul ii mai cumparam ceva...vreau sa i comand de pe amazon.com jucaria gen babyeinstain, sau ceva pentru activitate sai dez apt motorice...sper sa reusim sa vina comanda pina de revelion.

Apropo de revelion si craciun...fetelor v-ati gindit la meniu ceva?
eu sunt in pana de ideii ca na daca nu pap chiar tot nici nu stiu ce sa gatesc...

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

acu am vazut xa daca dau enter se trimite mesajul

Lena .. despre sani nu te pot ajuta, prefer sa nu zic nimic daca nu stiu, pe mine nu ma doare nimic cand alaptez, decat cand am canalul infundat si imediat dupa..

Andreea .. nu mai sti exact cat ii dadeam, cred ca 1 sau 1,5 ml de 3 ori pe zi.. (e in functie de kg.. si e un ml pe kg.. adik acum la 6 kg ar trebui sa ii dau 2 ml de 3 ori pe zi)

Am luat paracetamol.. m-a lasat durerea, desi simt maseaua inflamata, daca maine sunt mai bine nu mai merg la stoma, mai aman 2-3 luni.. imi e frica si de anestezic (ca nu iese tot din lapte la un muls), si de faptul ca nu o sa-mi ia bibe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Multam de urari, fetelor!

may dc te esti suparata cu greutatea fetei? Chill out! Cata vreme e sanatoasa, e ok. Daca iti zic ce greutate are fii-mea la 2 ani si 4 luni, ea care s-a nascut de 3950 grame... osa te crucesti; e fotomodel de pe acum

dnbunny daca ar fi sa ma incred in masuratorile dr de fam, Theo cica a crescut in prima luna 3 cm, iar in a 2 luna tocmai 9!!! Mi se pare cam mult, sa creasca tocmai 9 cm intr-o singura luna!

alayna curaj, mami! Te inteleg f bine ca e greu, eu de cand am nascut primul copil ma descurc singura cum pot. E f greu, dar minunea din bratele tale o merita!

pinkysor primul meu copil transpira f tare inca de la nastere. Dupa ce se trezeste din somn e toata trasnpirata. Cred ca e ceva fiziologic si la voi.

hellena prin ce ai trecut!!!! Bine ca l-ai avut pe tata alaturi!

ionela welcome to the "tired mom" club! Dar se merita toata oboseala asta cand ii vezi impreuna, nu? Bia ii mai arde cate una lu frate-su, il mai zgaraie, e geloasa si vrea mai multa atentie. Ma pune sa o iau in brate, sa ii fac nani-nani ca lui bebe si cate altele ca lui bebe. O sa mai creasca ambii si sper sa scapam de gelozia asta

lena am avut si eu durere la un san la palpare, dar a trecut. Nu am fost la dr sa intreb, dar o sa merg la eco la ambii sani si ii zic atunci. Daca e ceva, spun atunci ce zice dr.

andreea sanatate socrului! Imi pare rau.. Are sanse de vindecare?

sei felicitari pt rostogolit!

Voiam si eu sa ma culc acum, ca doarme fetita. Dar ciu ciu, s-a trezit Theo si are chef de vorba. Asa ca pauza odihna. Si-s in picioare de la 7:30

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Mi s-a parut foarte tare
http://www.youtube.com/watch?v=m-hfXedaEAg

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

super !!!

It's a boy !!!

Mergi la inceput